Gigabyte GA-785GMT-USB3 ili GIGABYTE GA-880GM-UD2H ???
STRANA 1 OD 1
kosanovic
Gigabyte GA-785GMT-USB3 ili GIGABYTE GA-880GM-UD2H ???
27.01.2011. 02:33
T33094
status: user broj poruka: 34
Opet ja... Izvinite sto smaram ovim pitanjima...ali nikako da se odlucim... koje od ovih dve... jedna je bolja zbog chipseta 880gm a druga je zbog usb 3.0... treba mi maticna da se malo OC i da moze da otkljucava jezgra tj da ima opciju za otkljucavanje jezgra... iako ja imam athlon II x4 640 3.0 ghz...
Zna se za plocu sto mocnija odnosno u ovom slucaju taj 880 j...s USB 3 to se uvek pojavi pre ili kasnije u oblika neke kartice a mocna ploca to uvek ostaje. Uostalom dok se USB 3 bude ugnezdio kao standard tj bude pregazio USB 2 tako da ga ne bude vise mozda ces i promeniti tu plocu a dotle bolji cipset samo brije
Nego lepo zaboravi hejtere koji ispljuvaše prethodnu temu i uzmi MSI 770-G45. Jeftinija je od obe, bolje se klokuje od obe, full ATX je, i ima bolju naponsku. Ima je gomila ljudi, svi kažu da je fantastična, ali opet će da se nađe neko ko će da je pljuje. I ZNATNO je hladnija od 880GM-UD2H... u USB 3.0 uvek možeš da dodaš ako ti baš zatreba :)
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
:: http://www.itsvet.com/proizvod/msi-870a-g54/comp_comp_mboard/24/168 :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: Ova msi-870a-g54 ima baš sve za 8000 din u proseku ... Ja razmišljam da je nabavim za sebe i staru MSI 770 C45 lepo utopim u neku konfiguraciju ...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.