Juce sam masinu sa navedenom plocom nosio u BG kod lika koji je takodje ustanovio da sam ubio BIOS i rece `Nista lakse od flash-ovanja BIOS-a`. Cela operacija traje 5-10 minuta ako izuzmemo provere i testiranja pre i posle Flash-ovanja. Izuh se 15 Evrica i to je to. Zahvaljujem svima koji su pokusali prekjuce da mi pomognu. Imao sam sta da radim ceo dan slusajuci savete i mudajuci komponente. Pozdrav
ali bitno da si sredio stvar...verovatno si ga sjebao kada si ga praznio preko dzampera,ali bitno da si resio...Kao sto ti rekoh i juce,sredices plocu,nrmoj da se brines,i drago mi je bas,jer je ploca jako dobra.
Zavrsio sam posao i to je najbitnije a sada 5 evra gore dole boze moj, a vec sam poceo da razmisljam o novoj ploci. Tebi druze hvala jer si mi prvi rekao za eeprom programator a i dosta si se angazovao da mi pomognes savetima. Jos dva lika iz mog okruzenja u Valjevu su posle tebe doneli isti zakljucak tako da je bilo evidentno sta se u stvari dogodilo. Ja do tada posteno nisam ni znao za eeprom programator i kako on radi tako da sam bio u bedaku. Covek svakoga dana nesto novo nauci.
poenta foruma i jeste da jedni drugima pomazemo,niko ne zna sve...a sad,reci mi sta ti je sa onom drugom plocom?jesi li nju imao,ili si hteo da je kupis?
Poslednjih dana sam usled svega ovoga sto mi se dogodilo sa Asus M3A79-T Deluxe razmisljao sam o raznim varijantama pa i okupovini nove ploce tako da su mu padale razne ideje na pamet i normalno to sam pretocio u postove i pitanja. Posto sam se malko istrosio u poslednje vreme (naravno za hardver) u obzir su mi dolazila neka jevtinija resenja. Tako sam razmisljao da trenutno uzmem neku bas jevtinu plocu tipa M4A77 ili M4A77D posto imam 2X2Gb GEIL BD Evo One koja je na M3A79-T Deluxe. Pa onda rekoh sebi `Mozda je sada pravi momenat da predjem na nesto noviju platformu te mi se rodila ideja da uzmem neku srednju klasu tipa ASUS M4A89GTD PRO ili neku slicnu a onda posto imam i grafu MSI GTX460 1GB Talon Attack nadjoh ASUS M4N98TD EVO i naravno nekih 4GB DDR3 memorije a u vezi svega toga postavljao sam pitanja na forumu. Sada kada sam sredio M3A79-T Deluxe najbolje je da se malo smirim pa racionalno razmislim sta mi je ciniti i sta uopste dobijam nekim promenama.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.