Hm danas mi se 2-3x komp resno sam od sebe pa reko da pitak moji bi mogao problem to biti. Temp corova je 54 stepena a bila je 63 u trenutku kad se recnuo. Naravno win je ahm illegal. Procesor je amd athlon II x4 640 Ploca ga-ma770t-ud3 Graf power color ati radeon hd5770 1gb ddr5 4gb ddr3 lc power super silent 550w + dodatno hladjenje na kucistu kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
Je l` u momentu reseta bio pod punim opterećenjem ili je lelemudao? Da li je klokovan, a ako jeste na koliko? Kako god da okreneš, po meni su temperature previsoke.
igrao sam WOT ali nije bio pod punim opterecenjem. komp je star 10 dana .
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
:: Je l` u momentu reseta bio pod punim opterećenjem ili je lelemudao? Da li je klokovan, a ako jeste na koliko? Kako god da okreneš, po meni su temperature previsoke :: :: :: Phenom II X3 720B :: Vendetta :: GA-MA790X-UD3 :: HyperX 2×2GB 1066MH :: F3 HD502H :: WD5000AAK :: GV-R487D5-1G :: Samsung 2232B :: X-Fi Xtreme Audi :: Altec ATP- :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: Logitech Wav :: A4Tech X-748 :: ::
puno je.....meni 5000+ radi na 46 u fullu....jel si gledao jel dobro stavljena pasta??ako napajenje nema dovoljno snage da da ugasio si ga....bolje menjaj nap sto pre....ako je do njega moze da povuce neke stvari za sobom...nadji neko jace nap od nekoga pa samo probaj....ako se tada greje onda nesto nije namontiranio kako treba.....
Probaj ja 1 memorijskim modulom, a možeš i da probaš da ih ubodeš u druge slotove. Ne verujem da ti je problem napajanje. Moje sokoćalo je veći potrošač i radi sa 350W napajanjem
http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ0 Moje sokoćalo i3 550 Asus P7P55D PRO 2Gb DDR3 (neka na 1066) Asus 8800GTS Čifteković 0,35KW HDD WD crni 1Tb, WD zelembać 1Tb i WD zelembać 1,5Tb
brate pasta je bila vec stavljena na dno kulera kada je kupljena u prodavnici i lep sloj je bio. Smnjam da je napajenje
:: puno je.....meni 5000+ radi na 46 u fullu....jel si gledao jel dobro stavljena pasta??ako napajenje nema dovoljno snage da da ugasio si ga....bolje menjaj nap sto pre....ako je do njega moze da povuce neke stvari za sobom...nadji neko jace nap od nekoga pa samo probaj....ako se tada greje onda nesto nije namontiranio kako treba.... :: ::
Temperatures Motherboard 36 °C (97 °F) CPU 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #1 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #2 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #3 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #4 38 °C (100 °F) GPU Diode (DispIO) 40 °C (104 °F) GPU Diode (MemIO) 41 °C (106 °F) GPU Diode (Shader) 43 °C (109 °F) Hitachi HDS5C1050CLA382 [ TRIAL VERSION ]
Cooling Fans Power Supply 1436 RPM GPU 40%
Voltage Values CPU Core 1.216 V +3.3 V 3.344 V +12 V [ TRIAL VERSION ] VBAT Battery 3.136 V DIMM 1.520 V
10 dana brate. nov komp kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8720F (ISA 228h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name Gigabyte MA770 / MA790FX / MA790GP / MA790X Series Chassis Intrusion Detected Yes
Temperatures Motherboard 37 °C (99 °F) CPU 70 °C (158 °F) CPU #1 / Core #1 59 °C (138 °F) CPU #1 / Core #2 59 °C (138 °F) CPU #1 / Core #3 59 °C (138 °F) CPU #1 / Core #4 59 °C (138 °F) GPU Diode (DispIO) 42 °C (108 °F) GPU Diode (MemIO) 42 °C (108 °F) GPU Diode (Shader) 44 °C (111 °F) Hitachi HDS5C1050CLA382 [ TRIAL VERSION ]
Cooling Fans Power Supply 1436 RPM GPU 40%
Voltage Values CPU Core 0.960 V +3.3 V 3.344 V +12 V [ TRIAL VERSION ] VBAT Battery 3.136 V DIMM 1.520 V
evo ovo je trenutno dok igram WOT
:: :: :: su dobre temp....nemas brige....ko zna mozda je bio slab napon pa se restartovao....mislio sam na servispc koliko dugo ima cuftu 350w?
dragote bilo je milion ovakvih tema i na kraju 70% tih tema se ispostavilo da je napajanje....samo sam reko da je moguce da je napajanje problem...znam da to napajanje nije lose...ali nikad ne znas...moze da oslabi usled strujnog `udara` i premalog napona....i to je verovatno razlog zasto mu se restartovao komp....slaba struja.......
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.