Sad da se napravis pametan pa ih pozoves i narucis jednu da vidis kako ce zvucati.... Pa znate ali, donecu vam je ja licno gde hocete... Na racunu pise nesto svasta ali nema veze spremite vi te pare... :))))))))))))))))
To je greska da je ploca 1700e, ali gde si nasao ovu plocu za 100e ? sve sam pogledao nigde ispod 130e nema ta ploca.. Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE Powercolor 6850 890/1090 Mhz 2x2gb Patriot 1600 Mhz LC600H-12 v.2.31 1TB WD Caviar Green Thermalthake Soprano RS-101 ViewSonic VA2016w
:: :: Ma greska,ploca je oko 100 e :: Aj zdravo.....
:: Sad da se napravis pametan pa ih pozoves i narucis jednu da vidis kako ce zvucati... :: Pa znate ali, donecu vam je ja licno gde hocete... Na racunu pise nesto svasta ali nema veze spremite vi te pare.. :: :))))))))))))))) :: ::
...zvvvrn... ...zvvvrn... Podize se slusalica... -`Etron racunari, izvolite? Bojan kraj telefona...` `Dobar dan...` -`Dobar dan...` `Zainteresovan sam za jednu maticnu plocu...: -`...da...` `...u pitanju je AMD cipset, model M4A89TD PRO...USB3.0... Imate li na lageru navedenu plocu?: -` Samo momenat... Da proverim stanje...: Cujes kuckanje na tastaturi i dozivanje kolege za susednim stolom. -`Izvinite sto se sacekali. Imamo navedenu plocu na lageru. Zelite li da posaljemo kurirskom sluzbom ili da vam istu dostavi zgodna plavusa u crvenom BMW-u?`
`Za te pare mogu i dve plavuse.....` :-))))
AMD Phenom II 955 BE MSI 790FX-GD70 2x 2 GB OCZ 1600MHz Gold edition low voltage 2xSamsung F3 1TB ATI Radeon Sapphire 4890 Toxic Vapor-X Thermaltake Soprano VB1000VBS Logitech Wave Logitech MX1100
Je li ovo napisano kao zaebanCIA, ili je stvarno bilo tako? .)
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: :: Sad da se napravis pametan pa ih pozoves i narucis jednu da vidis kako ce zvucati... :: :: Pa znate ali, donecu vam je ja licno gde hocete... Na racunu pise nesto svasta ali nema veze spremite vi te pare.. :: :: :))))))))))))))) :: :: :: :: :: :: ...zvvvrn... :: ...zvvvrn.. :: Podize se slusalica.. :: -`Etron racunari, izvolite? Bojan kraj telefona... :: `Dobar dan... :: -`Dobar dan... :: `Zainteresovan sam za jednu maticnu plocu... :: -`...da... :: `...u pitanju je AMD cipset, model M4A89TD PRO...USB3.0... Imate li na lageru navedenu plocu? :: -` Samo momenat... Da proverim stanje... :: Cujes kuckanje na tastaturi i dozivanje kolege za susednim stolom :: -`Izvinite sto se sacekali. Imamo navedenu plocu na lageru. Zelite li da posaljemo kurirskom sluzbom ili da vam istu dostavi zgodna plavusa u crvenom BMW-u? :: :: `Za te pare mogu i dve plavuse.....` :-))) :: :: :: AMD Phenom II 955 BE :: MSI 790FX-GD70 :: 2x 2 GB OCZ 1600MHz Gold edition low voltage :: 2xSamsung F3 1TB :: ATI Radeon Sapphire 4890 Toxic Vapor-X :: Thermaltake Soprano VB1000VBS :: Logitech Wave :: Logitech MX1100 ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.