Prve serije su bile odlicne, pa potom lose (zvuk, crkavanje chipseta) a ne znam kakve su sada. Nove imaju dodato uz naziv Green i verujem da su kao one prve. Izrada je u klasi sa Biostar NF570U, jedino su imale napon za RAM od max. 1.95 sto nije dovoljno, da je bilo 2.1 pa da se kaze da su za extra O/C, to cu saznati ovih dana kada prijatelju nakacimo tu plocu. Sto se tice FSBa nisu losije od ostalih, dobro je i to sto ta ploca kosta samo 75e
Izbegavaj tu plocu,imao sam je pa mi crkla posle 7 meseci.Nije se bas pokazao prilikom overkloka,greje se dosta i pored toga sto ima veliki heatpipe.Dimm voltaza max 1.95 sto je malo za neki ozbiljniji overklok.Sad sam uzeo Gigabyte GA m56s s3 pa cu da vam javim utiske.Inace po raznim forumima vise ima kritike nego hvale za asus...
Ja imam tu plocu...vec godinu dana....Izgleda sam ubo tu prvu seriju shto kaze Mashine.. Al...Meni radi extra...Overclock-ovana je vec skoro 10 meseci... i radi stablino..zvuk extra,ne blokira,ne greje se.. (pratim temp) ..... Znaci meni ploca radi super.... osim napajanja za MEM..sve je extra...bar meni... na nju sam metnuo 2x1 GB Geil na 667Mhz i stvarno sam zadovoljan...ne znam shto ljudi mrace ovu plocu..al eto..moje iskustvo i mishljenje... Poz
endrem, u pravu si sto se tice komentara sa foruma, ali ja bih coveku pre preporucio ASUS nego GA, pre ASUS-a naravno Abit, ali dzabe kad ljudi oce jeftino, a tu nastupa zlatni Gigabyte, sa hiljadu revizija ploca...a Abit je, naravno los...
Ploca je extra ja je imam od 2006 svo vreme je max overklokovana sa AMD AM2 6000+ bez ikakvih problema!!! Jedini problem sam imao sa zvukom sa windows 7 ali sam naso bolje drajvere i resio problem. Temp. ploce je sasvim solidno (odlicno) odradjena `heat pipe cevcicama` dako da se greje normalno...Ja sam extra zadovoljan plocom odradila je svoja ali od sutra je menja Asus P6X58D Premium,Intel® Core™ i7-920,Asus GTX470/2DI/1280MD5,Geil 6GB 2000MHz C9 BLACK DRAGON TRIPLE CHANNEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))) Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.