Planiram da pazarim nesto ovih dana ali sam u dilemi u vezi cpu-a... Planirana ploca je msi 770-c45, na nju 4gb rama, e sad koji cpu? Uglavnom ce biti komp za igrice... Ciljam na neki athlon2 x4 tipa 620,40... ili Phenom2 neki... e sad...dao bi DO 10000din za cpu... Molim za predloge... Kako se pokazao Phenom2 x2 555be? cujem da zdere neke x4... Nznm sta da trazim...
Fata je fata al` četiri je četiri. Ili Athlon 4 ili Phenom x4. Ili, uzmi Athlon II x3, uštedi para i para, recimo, 50%, pa posle kupi za to x6 kad mu padne cena... ili razliku baci na grafulju, više će da se oseti u igranju nego cpu.
gainward hd4850gs...Grafa ce biti usko grlo?!Planirao sam i neki cooler za cpu...ne bi dao za sve preko 20000din... ali malo mi puno to za cpu...a ipak taj 555 je x2 uglavnom sam hteo za imam quad core... Koliku bi razliku video sa mojom grafom, sa athlon2 x4 640 , ili sa 555 x2?
Dodaj jos 2k i kupi kao covke AMD Phenom II X4 955 BE, to ti je najbolji procesor u tom cenovnom rangu, jos 4 jezgra... Batali to otkljucavanje i testiranje ako nemas zivaca za tako nesto, nego lepo dodaj jos malo i uzmi pravi cpu...
Taj TX3 cuo sam da nije nista posebno, a taj prvi ne znam... Pogledaj koliko se krece Hyper 212 ili Vendetta, to su dobri kuleri, ali za njih ti treba kuciste sire od 19-20cm...
video razliku izmedju box-a i pva dva sto sam naveo? To mi je bitno... Treba mi sto jeftinije da prodjem... :) i tih usranih iljadu dindzi mi je bre ko iljadu evra...!!! A da nespominjem da sam skolarac... :))) jedva sam skrpio ovih 200e...
TX3 i Loki su jako slicni ventovi. Ako imas prostora u kucistu uzmi Gaia ili 212+ za 2500 din, to je vec bolja varijanta. Ako nemas para i Loki ce da ti napravi finu razliku u odnosu na box, al opet, ja bi terao s box-om dok ne skupim jos 600 din za Gaia.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: video razliku izmedju box-a i pva dva sto sam naveo? To mi je bitno... Treba mi sto jeftinije da prodjem... :) i tih usranih iljadu dindzi mi je bre ko iljadu evra...!!! A da nespominjem da sam skolarac... :))) jedva sam skrpio ovih 200e.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.