Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Amd Barton 2500+ Pregrejavanje
STRANA 2 OD 2
kanjavi re. barton 15.06.2008. 15:04 #58940

status: user
broj poruka: 218

Ja imam bartona 2500+ i plocu msi kt6 dela i kuler njegov fabricki koji radi na 2350 ,
nije mi presla temperatura preko 62c drzim ga na 166 tj na 1,8 gb jer mi ne znaci nista da ga dizem na 2 gb. Tebe sigurno ploca zeza ili probaj da ga vratis na 166 pa vidi onda sta se desava .
AKO HOCES JACI KOMP KUPI JACI NE BUDZAJ DRES!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner dve stvari... 15.06.2008. 16:44 #58947

broj poruka: 7783
1. Ocisti prasinu sa hladnjaka,
2. U biosu podesi temperaturu gasenja racunara za stepenicu pardon par °C vise.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

frlog evo pomoci 17.06.2008. 17:48 #59236

broj poruka: 25

imam istu plocu ako oces mozemo da se dogovorimo da istestiramo konfu
goshayug Hvala 21.06.2008. 21:29 #59868

broj poruka: 27

Postovani drugari izvinjavam se zbog neistinitih informacija zapravo radi se o socketu A tj.462 za AMD u pravu je kolega koji me je kritikovao.Takodje uradio sam neki CPU test i pokazuje mi da ima neki problem sa naponom. Kako to da resim jer stranka mi lezi na glavi sa svojim pitanjima i predlozima koje je cuo od ko zna koga.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: Hvala 22.06.2008. 13:36 #59923

broj poruka: 5715
Rekoh li ja ploca. Dakle, naponska sekcija je popustila. Nije ni cudo EPoX ima najlosije elektrolite koje sam menjao u zivotu, ne naduvaju se i iscure vec se sasuse. Mozda bi problem resila zamena kompletne naposnke sekcije nekim odgovarajucim Nichicon, Sanyo, United Chemicon ili Rubycon elektrolitima ali ih novih nema i preskupi su, ako imas sa neke druge ploce skini pa stavi njih, da su ESR. Jednostavnije je naci Abit NF7 i staviti ona nije imala te probleme jer je X puta kvalitetnija pa i sami MOS-FETi u naponskoj sekciji su novije generacije od onih na tom 8RDA3+...batali se epoxa...pretpostavljam da is probao neko firmirano napajanje od recimo 300W

- A N G E L -

::
:: Postovani drugari izvinjavam se zbog neistinitih informacija zapravo radi se o socketu A tj.462 za AMD u pravu je kolega koji me je kritikovao.Takodje uradio sam neki CPU test i pokazuje mi da ima neki problem sa naponom. Kako to da resim jer stranka mi lezi na glavi sa svojim pitanjima i predlozima koje je cuo od ko zna koga
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs