@Mafijas Ovo sto si naveo nije tacno a u to sam se uverio kad sam instalirao igru dobijenu uz grafciku kartu GAS Supreme Commander ta i jos nekoliko igara prosto lete na multi core platformama sto vise `X` to brze rade. A da ne spominjemo rendaljku i jos neke PRO aplikacije koje obicni korisnici ne rabe skoro nikad. Njima to jednostavno ne znaci nista meni znaci, buduci da igre nisam pokrenuo pa skoro mese dana, sem kad pravim pauzu da se klinac poigra.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Nijedan Phenom nije bolji od E8400, sem u Renderingu i nekim stvarima gde ce sva jezgra moci da se uposle. U igrama Phenom koji je inace sporiji 5-10% na istom taktu nema sta da trazi pored C2D pogotovo E8400. :: Posto ce covek da se bavi OC,a hoce i da se igra, mislim da mu je Q6600 sada daleko najisplativija opcija posto preko 3.6ghz i Quad procesorom tesko da ce mu trebati jace dosta vremena.Moze i E8400, ali ja sam uvek za vise jezgara nego za suludo jurenje takta preko 4ghz ako se to planira, ali njegov izbor... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.