Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
AMD x2 5400+
STRANA 2 OD 2
operator aa 07.09.2008. 00:59 #69591

status: user
broj poruka: 4292
Memoriju spusti na 760 i povecaj napon za memoriju i procesor. Uzgred koje ti je napajanje?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba Definitivno 07.09.2008. 05:46 #69611

broj poruka: 1197
Problem je u naponu memorije. Povećaj ga. Ipak je to GEIL... (slobodno ga digni na 2,3V, opušteno). Inače, bolje da si uzeo Transcend ili Apacer AM1, jer `ne traže da jedu, ne traže da piju`...

No, sve to možeš i (ako hoćeš) da okačiš mačku o rep. I, naravno, kupovina jačeg procesora je uvek dobrodošla...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Re: aa 07.09.2008. 07:04 #69613

broj poruka: 6502
Napajanje je LCPower 450W.
Znaci ja ga klokujem na 2,5Ghz i bude sve stabilno prolazi prime 95 nekoliko sati ali kada komp restartujem onda pisti nekoliko puta i nece da se upali i tek posle nekoliko pokusaja pise overclocking failed pritisnite neko dugme da biste usli u BIOS i moram sve da vratim na default. Ja mislim da je do maticne?

Jel bi pomoglo nesto ako bih kupio Cooler Master Hyper TX2?

:: Memoriju spusti na 760 i povecaj napon za memoriju i procesor. Uzgred koje ti je napajanje
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs