Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Koja maticna
STRANA 2 OD 2
MACHINE Re: Re: Re: re 19.01.2009. 20:24 #90605

status: user
broj poruka: 5715
:))) nasmeja me...covece, zar mislis da bih ikada vise sklapao masinu sa GA? Stoga mi ne treba nikakvo uputstvo i ne mogu nsita pogresno da montiram kako ti mislis...masine mi dodju iz ostalih firmi koju su to sklepavale pa posle kada buguje kao ide prica ma nije ploca to tebi nesto soft ne radi kako treba pa viruse imas, ne znas da koristis misa i tkave neke gluposti. A kada ja opicim testove ono samo BSOD i reset...naravno kada krenes da pritiskas plocu po karakteristicnim mestima doliko je dobra stampa da odhah cikne reset jer se napregnuo neki mikrovod. Na one kineske shit elektrolite encu da trosim reci, naposnka sekcija, PWM...Ultra DurableX nikada gora, na stranu sto lazu za elektrolite. JW bar koristi Fujitsu ili United Chemicon kao i Asus.Sad cim vidim plavu stmpu i beli natpis GA odmah vadim i bacam, vise ni ne testriam i do sada ni jednom nisam omasio... Ja ne znam sta vi radite na tim plocama i koji vam je prag podnosljivosti u radu...ali ako u toku meseca 24h/7dana ja popijem neki hardverski BSOD ili reset...to je za mene skart primerak i djubre prozivod. Izvini ali je tako, ako en moze da ispuni ZDS (a ne moze) i ne moze da obezbedi serverske uslove rada to je onda da prostis igracka. Asus to UVEK moze. Sa Asusom nikada losih iskustava, osim sa uATX i -X modelima...nema ljutnje

A N G E L

:: :: Da, Gigabyte je djubre...kamo srece da moze i da lici na JW koji zaposljava Abitove ljude...nikakve tu munje poput Ultra Giga, Shita ne mogu da prevagnu...UltraMegaGiga 3, Mega Durable 8,...i slicno traju negde do godinu dana...plafon. Nekada bese GA za ponos i diku a sada su negde tu sa MSIem kada je ovaj bio pri dnu popularnosti...ako neces muke, zaobidji GA i Biostar a uzmi Asus ili JW. Argument mi je to sto sam svakoj GA ploci iz masine koja je bila na servisu pojeo panaiju :)
::
:: Machino i sam si svestan da lupas bez veze...Nisi ni video plocu,a vec si je poslao u servis..
:: Imam par vrlo bliskih prijatelja koji valjaju hardver i ja im tu vrlo cesto pomazem oko izbora i sklapanja konfiguracija.Najcesce ugradjujemo GA ploce(na moje insistiranje) samo zato sto jos ni jednu primedbu nisam imao na njih niti se neka pokvarila,a prosle godine sam sklopio makar 15-20 masina samo sa GA plocma i jos nema ni jedne jedine reklamacije
:: I sta sad hoces da mi kazes da se kod tebe svaka GA ploca pokvari,a kod mene sve rade..
:: Onda nesto ne umes da uradis kako treba i radis pogresno i to je jedino objasnjenje...Procitaj uputstvo koje ide uz plocu,jer AKO je istina ovo sto pricas ti ih definitivno sam kvaris..
:: Daj da vidimo gde su se toliko lose pokazale...Da je makar 1% od toga sto ti pricas tacno GA bi morao odavno da propadne...A nije...Nego je u samom vrhu prizvodjaca maticnih ploca...Ovde je nesto nelogicno...Neko laze
:: Kako to da se meni nije pokvarila GA P965-DS3 koju koristim vec skoro tri godine??
:: Po tvojoj racunici vec tri puta je MORALA da se pokvari..A vidis nije ni jednom..
:: Mucim je renderom,overklokujem,racunar mi radi svaki dan...Spajao sam i po 3 nedelje bez restarta racunara,a kamo li gasenja...I sad se ti pojavis i kazes mi da ne valja i da je djubre sa nekom pricom koja ne da ne pije vodu nego je najblaze receno smesna...Za mene je ovo idealno,jer sam ovako kvalitetnu i stabilnu plocu mogao samo da pozelim
:: Ova ploca je odradila Sizifov posao i retko koja bi izrdzala mucenje koje joj ja priredjujem...Doduse nije se pokvarila nikom koga znam da je ima,a znam jos par ljudi koji imaju bas ovaj model,ali ajde da verujem tebi da sve GA cim ih odpakujes odmah se pokvare...I ti ces sad da poredis jedan J&W sa GA...Glupost
:: Uozbilji se Masino nismo deca..
:: DaSickSyste
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BlueSkyNIS re 19.01.2009. 20:46 #90611

broj poruka: 860
AMD (jedna s2h druge ds2 740G 780G) GA ploče koje su meni dolazile pod ruku, prošle godine, se nisu pokazale baš najbolje. One rade, osim nekih sitnica... eSATA proradi svaki 3-4 put, naponska jedinica pišti kad je optereti slabašni X2 4000+ 65W procesor (?!), šta bi tek radilo sa 95W procesorima...čipsetovi se greju u normalnim granicama, ali više nego kod konkurencije. Ili je to normalno za low-end? Ne znam.... Mada je i ASUS m2a-mx low-end i starija i radi super u odnosu na njih!

Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738

DaSickSyst Re: Re: Re: Re: re 19.01.2009. 20:53 #90614

broj poruka: 2909
:: :))) nasmeja me...covece, zar mislis da bih ikada vise sklapao masinu sa GA? Stoga mi ne treba nikakvo uputstvo i ne mogu nsita pogresno da montiram kako ti mislis...masine mi dodju iz ostalih firmi koju su to sklepavale pa posle kada buguje kao ide prica ma nije ploca to tebi nesto soft ne radi kako treba pa viruse imas, ne znas da koristis misa i tkave neke gluposti. A kada ja opicim testove ono samo BSOD i reset...naravno kada krenes da pritiskas plocu po karakteristicnim mestima doliko je dobra stampa da odhah cikne reset jer se napregnuo neki mikrovod. Na one kineske shit elektrolite encu da trosim reci, naposnka sekcija, PWM...Ultra DurableX nikada gora, na stranu sto lazu za elektrolite. JW bar koristi Fujitsu ili United Chemicon kao i Asus.Sad cim vidim plavu stmpu i beli natpis GA odmah vadim i bacam, vise ni ne testriam i do sada ni jednom nisam omasio... Ja ne znam sta vi radite na tim plocama i koji vam je prag podnosljivosti u radu...ali ako u toku meseca 24h/7dana ja popijem neki hardverski BSOD ili reset...to je za mene skart primerak i djubre prozivod. Izvini ali je tako, ako en moze da ispuni ZDS (a ne moze) i ne moze da obezbedi serverske uslove rada to je onda da prostis igracka. Asus to UVEK moze. Sa Asusom nikada losih iskustava, osim sa uATX i -X modelima...nema ljutnj

Nema ljutnje,ali i sam znas da to sto pricas nije nema veze sa istinom.

Do sad ni na jednom forumu i ni jedan serviser nije provalio da su `lazni elektoliti` vec ih svi hvale kao visoko kvalitetne Japanske elektrolite,a ti si ih odmah provalio...Svaka cast!!!
Na svim forumima i testovima su se pokazali kao najizdrzljiviji,a kod tebe su `kineski shit elektrolite`...Nema sta imas visoke standarde...
Masino od tvojih bisera covek ne prestaje da se smeje.

Ja nemam nameru vise nikog da ubedjujem...Ko ne veruje neka gugla i videce ko je u pravu...

DaSickSystem
MACHINE Re: Re: Re: Re: Re: re 19.01.2009. 21:11 #90620

broj poruka: 5715
Ne kazem, prave se vrlo blizu Japana, odmah prekoputa u jednom selu, u Kini :))

Moras da shvatis vec jednom, koliko god da ih hvalis, ugradjujes i sl. to nece znacajno povecati prodaju ni kvalitet kako bi se iole priblizila superiornom ASUS-u...znas i sam da je tako, nema ralzoga da se opires :) ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se...pozz

A N G E L

:: :: :))) nasmeja me...covece, zar mislis da bih ikada vise sklapao masinu sa GA? Stoga mi ne treba nikakvo uputstvo i ne mogu nsita pogresno da montiram kako ti mislis...masine mi dodju iz ostalih firmi koju su to sklepavale pa posle kada buguje kao ide prica ma nije ploca to tebi nesto soft ne radi kako treba pa viruse imas, ne znas da koristis misa i tkave neke gluposti. A kada ja opicim testove ono samo BSOD i reset...naravno kada krenes da pritiskas plocu po karakteristicnim mestima doliko je dobra stampa da odhah cikne reset jer se napregnuo neki mikrovod. Na one kineske shit elektrolite encu da trosim reci, naposnka sekcija, PWM...Ultra DurableX nikada gora, na stranu sto lazu za elektrolite. JW bar koristi Fujitsu ili United Chemicon kao i Asus.Sad cim vidim plavu stmpu i beli natpis GA odmah vadim i bacam, vise ni ne testriam i do sada ni jednom nisam omasio... Ja ne znam sta vi radite na tim plocama i koji vam je prag podnosljivosti u radu...ali ako u toku meseca 24h/7dana ja popijem neki hardverski BSOD ili reset...to je za mene skart primerak i djubre prozivod. Izvini ali je tako, ako en moze da ispuni ZDS (a ne moze) i ne moze da obezbedi serverske uslove rada to je onda da prostis igracka. Asus to UVEK moze. Sa Asusom nikada losih iskustava, osim sa uATX i -X modelima...nema ljutnj
:: Nema ljutnje,ali i sam znas da to sto pricas nije nema veze sa istinom
:: Do sad ni na jednom forumu i ni jedan serviser nije provalio da su `lazni elektoliti` vec ih svi hvale kao visoko kvalitetne Japanske elektrolite,a ti si ih odmah provalio...Svaka cast!!!
:: Na svim forumima i testovima su se pokazali kao najizdrzljiviji,a kod tebe su `kineski shit elektrolite`...Nema sta imas visoke standarde...
:: Masino od tvojih bisera covek ne prestaje da se smeje.
:: Ja nemam nameru vise nikog da ubedjujem...Ko ne veruje neka gugla i videce ko je u pravu..
DaSickSyst Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 19.01.2009. 21:40 #90628

:: Ne kazem, prave se vrlo blizu Japana, odmah prekoputa u jednom selu, u Kini :)
Ma vazi...odmah tu `preko puta` pa malo na desno u Australiji u sred pustinje:))))

:: Moras da shvatis vec jednom, koliko god da ih hvalis, ugradjujes i sl. to nece znacajno povecati prodaju ni kvalitet kako bi se iole priblizila superiornom ASUS-u...znas i sam da je tako, nema ralzoga da se opires :) ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se...poz

E Masino,Masino...Ko bi reko da si serviser...Moras nekad da mi pokazaes neku od tih felericnih ploca...Jel si siguran da nisu Asusi ofarbani u plavo???Posto simptomi na to ukazuju...:))))))

PS.
Imam jedan plan...Ajde posto smo ih provalili(ustvari ti si ih provalio) da lazu za elektrolite da ih ucenimo da nam daju 000000...Ili cemo da objaviomo to u javnost i onda su pukli.:))))

Sta je deset milki za takvu informaciju,pa na tim Japanskim elektrolitima se zansniva sva njihova tehnologija i reklama.Mislim ipak je to ponos GA ploca sto imaju najkvalitetnije komponente...

Mozemo da posaljemo Pufija da im onako recito i argumentovano objasni,kao sto to samo on ume...Ko da si ga ti ucio.:))))

Ili cemo da uzmemo pare ili ce da nas ubiju...

Delimo 75/25 (75% za tebe posto si ti prvi i jedini na svetu koji je uvideo prevaru)...

Mislim da je ovo plan koji jednostavno ne moze da omane!

Sta kazes jel da ih meilujem?

DaSickSystem
Ishmerish RE:D.S.S 19.01.2009. 22:40 #90645

broj poruka: 7285
Nemoj gresiti dusu u vezi JW,ovde se o njima prica efektivno nedelju dana a ja tulim o njima vec par meseci.Upravo sada testiram JW-RX780X-AM2+(SC) i mogu ti reci da je zmaj.Plocu sam nabavio za 5k i svaka preporuka za nju.PS:Athlon X2 5000+@3100 stabilno na def Vcore.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Mixx ajd i ja da se umesam 19.01.2009. 23:01 #90651

broj poruka: 2931
nemam mnogo iskustva sa gigabajtovim plocama, jedna nforce3 i jedna... uh, valjda neka i845,ne znam tacno, al obe su relativno brzo ugasile. intel za par meseci, nforce za godinu, godinu ipo... ne kazem da je pravilo i nemam nista protiv firme generalno, al ubuduce ih izbegavam

Daum ... 20.01.2009. 03:24 #90702

broj poruka: 12810
Ja imam GA-P35-DS4 preko godinu dana bez ikakvih problema...
...mada ne bih ponovo uzimao gigabyte...

Daum Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 20.01.2009. 03:26 #90703

Preporucujem trcanje kao dobro opustanje od stresa...

:: :: Ne kazem, prave se vrlo blizu Japana, odmah prekoputa u jednom selu, u Kini :)
:: Ma vazi...odmah tu `preko puta` pa malo na desno u Australiji u sred pustinje:)))
:: :: Moras da shvatis vec jednom, koliko god da ih hvalis, ugradjujes i sl. to nece znacajno povecati prodaju ni kvalitet kako bi se iole priblizila superiornom ASUS-u...znas i sam da je tako, nema ralzoga da se opires :) ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se...poz
:: E Masino,Masino...Ko bi reko da si serviser...Moras nekad da mi pokazaes neku od tih felericnih ploca...Jel si siguran da nisu Asusi ofarbani u plavo???Posto simptomi na to ukazuju...:)))))
:: PS
:: Imam jedan plan...Ajde posto smo ih provalili(ustvari ti si ih provalio) da lazu za elektrolite da ih ucenimo da nam daju 000000...Ili cemo da objaviomo to u javnost i onda su pukli.:)))
:: Sta je deset milki za takvu informaciju,pa na tim Japanskim elektrolitima se zansniva sva njihova tehnologija i reklama.Mislim ipak je to ponos GA ploca sto imaju najkvalitetnije komponente..
:: Mozemo da posaljemo Pufija da im onako recito i argumentovano objasni,kao sto to samo on ume...Ko da si ga ti ucio.:)))
:: Ili cemo da uzmemo pare ili ce da nas ubiju..
:: Delimo 75/25 (75% za tebe posto si ti prvi i jedini na svetu koji je uvideo prevaru)..
:: Mislim da je ovo plan koji jednostavno ne moze da omane
:: Sta kazes jel da ih meilujem
:: DaSickSystem
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 20.01.2009. 03:26 #90704

broj poruka: 18472
A jel moze joga>?

I Want to believe - The truth is out there

:: Preporucujem trcanje kao dobro opustanje od stresa..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: :: Ne kazem, prave se vrlo blizu Japana, odmah prekoputa u jednom selu, u Kini :)
:: :: Ma vazi...odmah tu `preko puta` pa malo na desno u Australiji u sred pustinje:)))
:: ::
:: :: :: Moras da shvatis vec jednom, koliko god da ih hvalis, ugradjujes i sl. to nece znacajno povecati prodaju ni kvalitet kako bi se iole priblizila superiornom ASUS-u...znas i sam da je tako, nema ralzoga da se opires :) ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se...poz
:: :: E Masino,Masino...Ko bi reko da si serviser...Moras nekad da mi pokazaes neku od tih felericnih ploca...Jel si siguran da nisu Asusi ofarbani u plavo???Posto simptomi na to ukazuju...:)))))
:: :: PS
:: :: Imam jedan plan...Ajde posto smo ih provalili(ustvari ti si ih provalio) da lazu za elektrolite da ih ucenimo da nam daju 000000...Ili cemo da objaviomo to u javnost i onda su pukli.:)))
:: :: Sta je deset milki za takvu informaciju,pa na tim Japanskim elektrolitima se zansniva sva njihova tehnologija i reklama.Mislim ipak je to ponos GA ploca sto imaju najkvalitetnije komponente..
:: :: Mozemo da posaljemo Pufija da im onako recito i argumentovano objasni,kao sto to samo on ume...Ko da si ga ti ucio.:)))
:: :: Ili cemo da uzmemo pare ili ce da nas ubiju..
:: :: Delimo 75/25 (75% za tebe posto si ti prvi i jedini na svetu koji je uvideo prevaru)..
:: :: Mislim da je ovo plan koji jednostavno ne moze da omane
:: :: Sta kazes jel da ih meilujem
:: :: DaSickSystem
Daum Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 20.01.2009. 03:27 #90705

Aromaticni cajevi takodje dosta pomazu, kako sam cuo...

:: A jel moze joga>
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Preporucujem trcanje kao dobro opustanje od stresa..
:: :: _________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: Ne kazem, prave se vrlo blizu Japana, odmah prekoputa u jednom selu, u Kini :)
:: :: :: Ma vazi...odmah tu `preko puta` pa malo na desno u Australiji u sred pustinje:)))
:: :: ::
:: :: :: :: Moras da shvatis vec jednom, koliko god da ih hvalis, ugradjujes i sl. to nece znacajno povecati prodaju ni kvalitet kako bi se iole priblizila superiornom ASUS-u...znas i sam da je tako, nema ralzoga da se opires :) ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se...poz
:: :: :: E Masino,Masino...Ko bi reko da si serviser...Moras nekad da mi pokazaes neku od tih felericnih ploca...Jel si siguran da nisu Asusi ofarbani u plavo???Posto simptomi na to ukazuju...:)))))
:: :: :: PS
:: :: :: Imam jedan plan...Ajde posto smo ih provalili(ustvari ti si ih provalio) da lazu za elektrolite da ih ucenimo da nam daju 000000...Ili cemo da objaviomo to u javnost i onda su pukli.:)))
:: :: :: Sta je deset milki za takvu informaciju,pa na tim Japanskim elektrolitima se zansniva sva njihova tehnologija i reklama.Mislim ipak je to ponos GA ploca sto imaju najkvalitetnije komponente..
:: :: :: Mozemo da posaljemo Pufija da im onako recito i argumentovano objasni,kao sto to samo on ume...Ko da si ga ti ucio.:)))
:: :: :: Ili cemo da uzmemo pare ili ce da nas ubiju..
:: :: :: Delimo 75/25 (75% za tebe posto si ti prvi i jedini na svetu koji je uvideo prevaru)..
:: :: :: Mislim da je ovo plan koji jednostavno ne moze da omane
:: :: :: Sta kazes jel da ih meilujem
:: :: :: DaSickSystem
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 20.01.2009. 03:30 #90708

Ja sam cuo da etericno ulje pomaze..Smanjuje napetost i opusta odredjene delove tela ali ne i mozak

:: Aromaticni cajevi takodje dosta pomazu, kako sam cuo..
:: :: A jel moze joga>
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: Preporucujem trcanje kao dobro opustanje od stresa..
:: :: :: _________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
DaSickSyst Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 20.01.2009. 05:05 #90724

:: Preporucujem trcanje kao dobro opustanje od stresa..

Hvala za savet Daume...
Sta ces stvarno imam posla preko glave ovih dana pa sam nervozan...
Inace trcim svakog leta 6-7km dnevno i stvarno rasterecuje od stresa.

PS.
Preporucujem ti da pokusas da radis nesto cisto da vidis koliko su obaveze ustvari stresne i sta znaci zaradjivati od svog rada...E tad ces shvatiti sta je stres...
Ali nazalost do tada mogu samo da ti se zahvalim za savet i da ti kazem:Uzivaj dok ti je jedini problem u zivotu ATI vs Nvidia,jedini posao igranje video igrica i dok su mama i tata sponzori...E to je pravi zivot...

Isto vazi i za gejtuzijastu.

DaSickSystem
pufi RE 20.01.2009. 10:08 #90752

broj poruka: 2196
Pre oko 8 godina sam imao ovu plocu GIGABYTE GA-60XET sa full pentiumom 800MHz,ta ploca je bila stvarno extra,a posle toga,celeron 1700+ i msi 845,bio mi preslab za vice city i kasnije san andreas pa sam uzeo,GA-7DXE i athlon xp 1900+,ploca je stalno iamal probleme sa AGP-om,ima slike 5 dana cim malo pomerim kuciste slika nestane,posle toga gigabyte k8ns sa sempronom 754 2800+,ploca nije bila toliko losa samo sto od prvog dana nije radio lan amene mrzelo da j vadim iz kucista i nosim u servis,resio sam sa pci lan kartom,posle nje sam presao na pci-ex i mislece,daj opet da uzmem jedan od najvecih bredndova i opet uzmem gigbyte,uzmem K8N-e i opet isti sempron 2800,ploca je najgore djubre i tu sam s erzocarao u gigabyte,3 slota za memoriju,svaki drugi dan pisti i moram da je vadim i da je premestam iz slota u slot dok ne dobijem dobitnu kombinaciju,to me iznerviralo,usb portovi nikad nisu htele iz prve da vide uredjaj nego iz 2-3 puta,kad upalim komp moram da vdim mis i da ga ubadam dok ne proradi,na sve ploce sam dobion garanciju jer sam ih kupio nove u radji,posle sam uzeo msi opet i radila mi je jedno vreme pa sam je zamenio jer bila micro atx i imala je 2 slota za memoriju, a meni sutrebala 4,pa sam uzeo BIOSTAR TF560A2+,AM2+ i procesor 4400+ CO 3.0GHz,ploca je BESTBESTBEST,najbolja koju sam imao,kasnije sam uzeo BIOSTAR TA790GX A2+ i PHENOM 9550+ OC 2.8GHz,posle svih ploca koje sam imao jedino me nisu izneverili BIOSTAR i MSI,Msi prave pristojne ploce,nisam imao nikad problem,ASUS nikada nisam imao u svom kompu ali znam da su odlicne jer sam ih puno imao u kompovima za prodaju,

GIGABYTE TESKO DJUBRE

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

mihro Vino - voda ? 20.01.2009. 10:44 #90759

broj poruka: 143
Pre svega cudi me da komentari o Gigabyte-u toliko variraju. Dovoljno je pozvati se na elementarnu logiku pa da se shvati da je tako nesto nemoguce.
Koliko se meni cini, nedavno je Gigabyte zvanicno bio firma sa najmanjim skartom. Ako sam pogresno upamtio neka me neko ispravi. Ali ako je tacno, to je vec potvrda nekog kvaliteta. Ne moze biti bas najvece djubre na svetu.
Drugo, iz mog licnog iskustva, sa SVIM drugim plocama sam imao nekakve probleme, osim sa Gigabyte-ovim. Makar neke male bubice, ali dovoljno da me nervira. Vec nekoliko Gigabyte-ovih ploca me odlicno sluzi, kao i sve kojima sam preporucio da konfiguracije grade oko njih. Tako da moram da se ponovim, nece biti da je bas najvece djubre na svetu. Ne mogu da sporim da je nekom mozda crko neki Gigabyte ili da su mozda neke druge ploce bolje za overklokerske rekorde, ali sto se mene tice Gigabyte je sinonim za pouzdanost i stabilnost.
Nemojte bas da ovakvu temu svlacimo na nivo `hahaha ATI je s*anje zivo - lol nVidia je go*vno`, a ono kartice se razlikuju u nekoliko frejmova sto se ne moze ni primetiti golim okom...
Daum Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 20.01.2009. 12:49 #90782

Previse si ti decko dao sebi slobode da bi uopste mogao da budes u iluziji da me poznajes, ili da pretpostavljas kako zaradjujem, ali pretpostavljam da kad imas tako bujnu mastu ocigledno govoris iz svog primera, ali verovao ti ili ne, neki na forumu lepo zaradjuju, iako ocigledno trose vreme na budale na forumu...

:: :: Preporucujem trcanje kao dobro opustanje od stresa..
:: Hvala za savet Daume..
:: Sta ces stvarno imam posla preko glave ovih dana pa sam nervozan..
:: Inace trcim svakog leta 6-7km dnevno i stvarno rasterecuje od stresa
:: PS
:: Preporucujem ti da pokusas da radis nesto cisto da vidis koliko su obaveze ustvari stresne i sta znaci zaradjivati od svog rada...E tad ces shvatiti sta je stres...
:: Ali nazalost do tada mogu samo da ti se zahvalim za savet i da ti kazem:Uzivaj dok ti je jedini problem u zivotu ATI vs Nvidia,jedini posao igranje video igrica i dok su mama i tata sponzori...E to je pravi zivot...
:: Isto vazi i za gejtuzijastu
BlueSkyNIS re 20.01.2009. 13:39 #90799

broj poruka: 860
Fight! fight! fight!

Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738

DaSickSyst Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 20.01.2009. 15:15 #90819

:: Previse si ti decko dao sebi slobode da bi uopste mogao da budes u iluziji da me poznajes, ili da pretpostavljas kako zaradjujem, ali pretpostavljam da kad imas tako bujnu mastu ocigledno govoris iz svog primera, ali verovao ti ili ne, neki na forumu lepo zaradjuju, iako ocigledno trose vreme na budale na forumu..

Sinak,te zvake prodaj drugarima u skolskom dvoristu ili onima sa kojim se masiras etericnim uljima...A mene zaobidji.
Dumb,ja tebe ne poznajem ali znam sta je razmazeno dete i savrseno uklapas se u kalup...Normalno sa tvojim prijateljem po GejForsu.

Zaobidjite me da ne bi bilo vise svadje na forumu.
Ajd pozdrav.

DaSickSystem
markopvict 20.01.2009. 15:27 #90821

broj poruka: 4515
oO

- - - -

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 20.01.2009. 15:29 #90824

Najpre ti zaobidji ceo forum sa svojim neosnovanim i retardiranim zakljuccima...

Atribut dumb ti dobro stoji...

Pljuvanjem samo ispadas smesan, ako vec hoces da budes u centru paznje, reci nesto konstruktivno, a ne da lupas gluposti i zasmejavas ljude sa komentarima `deca, skola itd...`

Ali opet, ne mogu ni da ocekujem nista pametno od takovog mentaliteta...

:: :: Previse si ti decko dao sebi slobode da bi uopste mogao da budes u iluziji da me poznajes, ili da pretpostavljas kako zaradjujem, ali pretpostavljam da kad imas tako bujnu mastu ocigledno govoris iz svog primera, ali verovao ti ili ne, neki na forumu lepo zaradjuju, iako ocigledno trose vreme na budale na forumu..
:: Sinak,te zvake prodaj drugarima u skolskom dvoristu ili onima sa kojim se masiras etericnim uljima...A mene zaobidji
:: Dumb,ja tebe ne poznajem ali znam sta je razmazeno dete i savrseno uklapas se u kalup...Normalno sa tvojim prijateljem po GejForsu
:: Zaobidjite me da ne bi bilo vise svadje na forumu
:: Ajd pozdrav
:: DaSickSystem
DaSickSyst Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 20.01.2009. 15:33 #90826

:: Najpre ti zaobidji ceo forum sa svojim neosnovanim i retardiranim zakljuccima..
:: Atribut dumb ti dobro stoji..
:: Pljuvanjem samo ispadas smesan, ako vec hoces da budes u centru paznje, reci nesto konstruktivno, a ne da lupas gluposti i zasmejavas ljude sa komentarima `deca, skola itd...
Ne vidim sta je tu smesno?
:: Ali opet, ne mogu ni da ocekujem nista pametno od takovog mentaliteta..

OK.
Onda smo zavrsili raspravu.
Iskuliraj.

DaSickSystem
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 20.01.2009. 15:40 #90829

Zaboravio si da dodas mama,tata,nvidia,gtx280 i sl..
Slazem se u poptunosti..
Zalosno je sto neko svoje frustracije leci na forumu..
Mislim da nije vredno uopste bilo kakvog pomena jer ne treba pridavati paznje malim i nebitnim stvarima u zivotu!
Razumem i salu i sve ostalo ali sve sto je van tih granica je zaista nedopustivo.
Tacno se vidi ko je kakav psiholoski profil tako da niko nije lud!
Ja mislim da ovde treba staviti tacku i ne natezati se vise,to je moje licno misljenje..Paljevina i socioloskih slucaja ce uvek biti tako da nema svrhe praviti dalju raspravu koja ce svakako izaci na kraju na svadju jer ovde definitivno sa pojedincima nije moguca normalna konverzacija na nivou razumnog bica..
Toliko od mene i odjavljujem se..
P.S.Nadam se da nece izbiti nikakva svadja sad...

:: Najpre ti zaobidji ceo forum sa svojim neosnovanim i retardiranim zakljuccima..
:: Atribut dumb ti dobro stoji..
:: Pljuvanjem samo ispadas smesan, ako vec hoces da budes u centru paznje, reci nesto konstruktivno, a ne da lupas gluposti i zasmejavas ljude sa komentarima `deca, skola itd...
:: Ali opet, ne mogu ni da ocekujem nista pametno od takovog mentaliteta..
:: :: :: Previse si ti decko dao sebi slobode da bi uopste mogao da budes u iluziji da me poznajes, ili da pretpostavljas kako zaradjujem, ali pretpostavljam da kad imas tako bujnu mastu ocigledno govoris iz svog primera, ali verovao ti ili ne, neki na forumu lepo zaradjuju, iako ocigledno trose vreme na budale na forumu..
:: :: Sinak,te zvake prodaj drugarima u skolskom dvoristu ili onima sa kojim se masiras etericnim uljima...A mene zaobidji
:: :: Dumb,ja tebe ne poznajem ali znam sta je razmazeno dete i savrseno uklapas se u kalup...Normalno sa tvojim prijateljem po GejForsu
:: :: Zaobidjite me da ne bi bilo vise svadje na forumu
:: :: Ajd pozdrav
:: :: DaSickSystem
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs