Hehe..e doco doco....+ na kraju kao slag na tortu pukne mi backup iz acronisa pa jovo nanovo instalacija svega..
Nego zapalo mi to u oci....
Klik se cuo tako glasno da sam mislio da je pukla ploca
Sa sisovacom treba nezno ko sa malim detetom a ti je jos samaras i lomis bre :).
Sto se tice memorije, ako je nije ispravna dobio bi sliku na montoru 100 % ali zavisnosti koliko je neispravna i na kom delu stapica...mozda bi ti cak i win ucitala a kasnije zezala...ili ako je ostecena bas na pocetku upisa onda ne bi digao ni win ali bi imao sliku provereno.
Ajd uzdravlje :)
:: meni je jutro jer sad sam ustao,cim sam pomislio na sisovachu nije mi se ustajalo iz kreveta :: @ognjeni-dupe uza zid.Znao sam ja da ces ti muku muciti da sredis sistem...Ko zna sta je sve `posadio` gospodin haker na tvom kompu.. :: @witcher-probao sa ciscenjem,i jacim guranjem modula nakon sto legne u leziste,nije to u pitanju(cak kad sam prvi put izvadio modul dok je komp radio,on NIJE dobro lezao u lezistu,ali je masina tako radila perfektno?!?! :: @banep- nisi dobro skapirao kakav pisak pusta! Jedan dugacak jednolican pisak koji traje 7 sekundi,pa pauza 7 sekundi,pa opet sve u kru :: @Pisko-grafulju sam stisnuo kao sumanut,ma legla je 1000%!!! Klik se cuo tako glasno da sam mislio da je pukla ploca. Inace integrusu sam takodje probao i isto se desava-pistanje. OBRATITE PAZNJU-izvucem kabal od kulera procesora iz ploce pistanje ostaje potpuno isto(jednolican pisak koji traje 7 sekundi pa pauza 7 sekundi),zatim izvadim SVU ram memoriju i startujem komp BEZ ram memorije i pisak ostaje ISTI(jednolican pisak koji traje 7 sekundi pa pauza 7 sekundi),onda vratim ram memoriju i kabal od procesora na mesto,izvadim graficku i startujem komp BEZ graficke opet ISTI pisak(jednolican pisak koji traje 7 sekundi pa pauza 7 sekundi)!!! JBT sta god mu povadim on ima ISTI pisak!!! Pa kako je to moguce??? Da li bi trebalo da komp daje sliku na monitor kada je neispravna ram memorija,a grafika je ispravna :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: ::
Onda, mrka kapa. Nešto si mi sad na kraju nesuvislo zamumuljio-zakukuljio, a iz svega toga ja odmah dižem optužbu protiv tebe: nekako sam shvatio da si čačkao mečku DOK JE PC BIO U RADU? Mislim pod time: dirao kartice, memoriju, čupao kablove sa mbd dok je u radu-pod naponom? Ne samo u radu... nego, sa utaknutim kablom od napajanja i uključenim SVITCH -ON preklopnikom na napajanju? Ako si ovo radio, svesno ili nesvesno, upokojio si ploču. (NIje to neminovno da se desi, ali se dešava, čak i kod vađenja PS-2 pacova ili tastature `na živo`, pa imali smo to i ovde, na forumu, svakakve su ploče, svakakva su i zaštitna kola i pragovi tolerancije...). Reda radi, krpicom i alkoholom (100%) očisti kontakte na svim slotovima i SVIM kablovima za napajanje, kao i kontaktima na pci/agp karticama. Resetuj BIOS vađenjem baterije, pa ju kasnije vrni. Sklopi opet sve i probaj, i to je to, ili radi ili ne. Ajde`, opet, zato što je 90% problema u elektrotehnici loš kontakt, dobro proveri sve kablove i kabliće, da se šta nije izvuklo u konektorima, iskrivilo, razlabavilo.... Nakon toga, snađi se za kanibalizam, da probaš šta je od komponenti preživelo sa te dve konfe, tako što probaš na TREĆOJ konfi... ako imaš mooda, nakon svih ovih iskustava tipa: što dotakneš u gowno pretvoriš... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Ih,pa nisam ja pocetnik da diram komponente dok komp radi ili dok je kabal od napajanja utaknut.Svaki put kad nesto radim Prvo ugasim komp,napajanje staavim na off pa vadim kabal iz napajanja...onda pristupam radu...Ajde probam jos jednom ono `reda radi` sa ciscenjem svega zivog,ako ne upali...znaci jel ima neko da proda plocu socket 478? @Ognjeni-hvala na savetu,i ja sam to znao za sliku na monitoru ali reko ajde da proverim,ipak su dve glave pametnije od jedne... Nadam se da niko nije stigao da ti mazne identitet i ode na neki `zanimljiv` sajt... Jao muka mi je kad se setim onih pedera koji su slali slike u attachmentima...nisam imao zeludac da ih pogledam,samo delete....
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Onda, mrka kapa :: Nešto si mi sad na kraju nesuvislo zamumuljio-zakukuljio, a iz svega toga ja odmah dižem optužbu protiv tebe: nekako sam shvatio da si čačkao mečku DOK JE PC BIO U RADU? Mislim pod time: dirao kartice, memoriju, čupao kablove sa mbd dok je u radu-pod naponom? Ne samo u radu... nego, sa utaknutim kablom od napajanja i uključenim SVITCH -ON preklopnikom na napajanju? Ako si ovo radio, svesno ili nesvesno, upokojio si ploču. (NIje to neminovno da se desi, ali se dešava, čak i kod vađenja PS-2 pacova ili tastature `na živo`, pa imali smo to i ovde, na forumu, svakakve su ploče, svakakva su i zaštitna kola i pragovi tolerancije...) :: Reda radi, krpicom i alkoholom (100%) očisti kontakte na svim slotovima i SVIM kablovima za napajanje, kao i kontaktima na pci/agp karticama. Resetuj BIOS vađenjem baterije, pa ju kasnije vrni. Sklopi opet sve i probaj, i to je to, ili radi ili ne. Ajde`, opet, zato što je 90% problema u elektrotehnici loš kontakt, dobro proveri sve kablove i kabliće, da se šta nije izvuklo u konektorima, iskrivilo, razlabavilo.... Nakon toga, snađi se za kanibalizam, da probaš šta je od komponenti preživelo sa te dve konfe, tako što probaš na TREĆOJ konfi... ako imaš mooda, nakon svih ovih iskustava tipa: što dotakneš u gowno pretvoriš.. :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Dnevno proveravam FBI top listu najtrazenijih terorista i za sad me ne pominju..dobro je.
p.s. kako znas da su pederi ako nisi gledao a , ajde priznaj prelistao si da vidis ima li ko poznat priznaj :D
:: Ih,pa nisam ja pocetnik da diram komponente dok komp radi ili dok je kabal od napajanja utaknut.Svaki put kad nesto radim Prvo ugasim komp,napajanje staavim na off pa vadim kabal iz napajanja...onda pristupam radu...Ajde probam jos jednom ono `reda radi` sa ciscenjem svega zivog,ako ne upali...znaci jel ima neko da proda plocu socket 478? :: @Ognjeni-hvala na savetu,i ja sam to znao za sliku na monitoru ali reko ajde da proverim,ipak su dve glave pametnije od jedne... Nadam se da niko nije stigao da ti mazne identitet i ode na neki `zanimljiv` sajt... Jao muka mi je kad se setim onih pedera koji su slali slike u attachmentima...nisam imao zeludac da ih pogledam,samo delete... :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Onda, mrka kapa :: :: Nešto si mi sad na kraju nesuvislo zamumuljio-zakukuljio, a iz svega toga ja odmah dižem optužbu protiv tebe: nekako sam shvatio da si čačkao mečku DOK JE PC BIO U RADU? Mislim pod time: dirao kartice, memoriju, čupao kablove sa mbd dok je u radu-pod naponom? Ne samo u radu... nego, sa utaknutim kablom od napajanja i uključenim SVITCH -ON preklopnikom na napajanju? Ako si ovo radio, svesno ili nesvesno, upokojio si ploču. (NIje to neminovno da se desi, ali se dešava, čak i kod vađenja PS-2 pacova ili tastature `na živo`, pa imali smo to i ovde, na forumu, svakakve su ploče, svakakva su i zaštitna kola i pragovi tolerancije...) :: :: Reda radi, krpicom i alkoholom (100%) očisti kontakte na svim slotovima i SVIM kablovima za napajanje, kao i kontaktima na pci/agp karticama. Resetuj BIOS vađenjem baterije, pa ju kasnije vrni. Sklopi opet sve i probaj, i to je to, ili radi ili ne. Ajde`, opet, zato što je 90% problema u elektrotehnici loš kontakt, dobro proveri sve kablove i kabliće, da se šta nije izvuklo u konektorima, iskrivilo, razlabavilo.... Nakon toga, snađi se za kanibalizam, da probaš šta je od komponenti preživelo sa te dve konfe, tako što probaš na TREĆOJ konfi... ako imaš mooda, nakon svih ovih iskustava tipa: što dotakneš u gowno pretvoriš.. :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
hehe,pa tekst koji posalju u mejlu procitam pre nego sto otvorim attachment,a inace attachment NIKAD ne otvaram od nekog nepoznatog,pogotovo kad ti taj neko posalje tekst tipa-Obdaren sam,22cm,aktivan i pasivan,volim kozu,lance, lisice,sve perverzije sa mladim momcima(slobodan prevod sa Engleskog)...A bilo je i domacih mejlova na Srpskom...Jao sta se meni sve desava u zivotu,kakva s*anja i gluposti...pa kad bi knjigu napisao bila bi bestseler!!! A materijala bi imao za pisanje za jedno 6 knjiga...
:: Dnevno proveravam FBI top listu najtrazenijih terorista i za sad me ne pominju..dobro je :: :: :: p.s. kako znas da su pederi ako nisi gledao a , ajde priznaj prelistao si da vidis ima li ko poznat priznaj :D :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: ::
Hehe doco,doco....lebarnik mu njegov **bem ..ki sto bi rekla Slavujka iz B.B
:: hehe,pa tekst koji posalju u mejlu procitam pre nego sto otvorim attachment,a inace attachment NIKAD ne otvaram od nekog nepoznatog,pogotovo kad ti taj neko posalje tekst tipa-Obdaren sam,22cm,aktivan i pasivan,volim kozu,lance, lisice,sve perverzije sa mladim momcima(slobodan prevod sa Engleskog)...A bilo je i domacih mejlova na Srpskom...Jao sta se meni sve desava u zivotu,kakva s*anja i gluposti...pa kad bi knjigu napisao bila bi bestseler!!! A materijala bi imao za pisanje za jedno 6 knjiga... :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Dnevno proveravam FBI top listu najtrazenijih terorista i za sad me ne pominju..dobro je :: :: :: :: :: :: p.s. kako znas da su pederi ako nisi gledao a , ajde priznaj prelistao si da vidis ima li ko poznat priznaj :D :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: ::
Nisi dobro pogledao sta sam napisao. Rasa44 je rekao da je bios AWARD i ja sam ti samo nasao sta znace beep codes kod njega. Inace pogledaj i one linkove sto sam ti dao. Lepo kaze da ako nije grafika u pitanju svaka druga greska mora da se ispise na ekranu.
:: meni je jutro jer sad sam ustao,cim sam pomislio na sisovachu nije mi se ustajalo iz kreveta :: @ognjeni-dupe uza zid.Znao sam ja da ces ti muku muciti da sredis sistem...Ko zna sta je sve `posadio` gospodin haker na tvom kompu.. :: @witcher-probao sa ciscenjem,i jacim guranjem modula nakon sto legne u leziste,nije to u pitanju(cak kad sam prvi put izvadio modul dok je komp radio,on NIJE dobro lezao u lezistu,ali je masina tako radila perfektno?!?! :: @banep- nisi dobro skapirao kakav pisak pusta! Jedan dugacak jednolican pisak koji traje 7 sekundi,pa pauza 7 sekundi,pa opet sve u kru :: @Pisko-grafulju sam stisnuo kao sumanut,ma legla je 1000%!!! Klik se cuo tako glasno da sam mislio da je pukla ploca. Inace integrusu sam takodje probao i isto se desava-pistanje. OBRATITE PAZNJU-izvucem kabal od kulera procesora iz ploce pistanje ostaje potpuno isto(jednolican pisak koji traje 7 sekundi pa pauza 7 sekundi),zatim izvadim SVU ram memoriju i startujem komp BEZ ram memorije i pisak ostaje ISTI(jednolican pisak koji traje 7 sekundi pa pauza 7 sekundi),onda vratim ram memoriju i kabal od procesora na mesto,izvadim graficku i startujem komp BEZ graficke opet ISTI pisak(jednolican pisak koji traje 7 sekundi pa pauza 7 sekundi)!!! JBT sta god mu povadim on ima ISTI pisak!!! Pa kako je to moguce??? Da li bi trebalo da komp daje sliku na monitor kada je neispravna ram memorija,a grafika je ispravna :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: ::
Da,u pravu si,moja greska,nisam dobro razumeo...hvala
:: Nisi dobro pogledao sta sam napisao. Rasa44 je rekao da je bios AWARD i ja sam ti samo nasao sta znace beep codes kod njega. Inace pogledaj i one linkove sto sam ti dao. Lepo kaze da ako nije grafika u pitanju svaka druga greska mora da se ispise na ekranu. :: :: :: :: meni je jutro jer sad sam ustao,cim sam pomislio na sisovachu nije mi se ustajalo iz kreveta :: :: @ognjeni-dupe uza zid.Znao sam ja da ces ti muku muciti da sredis sistem...Ko zna sta je sve `posadio` gospodin haker na tvom kompu.. :: :: @witcher-probao sa ciscenjem,i jacim guranjem modula nakon sto legne u leziste,nije to u pitanju(cak kad sam prvi put izvadio modul dok je komp radio,on NIJE dobro lezao u lezistu,ali je masina tako radila perfektno?!?! :: :: @banep- nisi dobro skapirao kakav pisak pusta! Jedan dugacak jednolican pisak koji traje 7 sekundi,pa pauza 7 sekundi,pa opet sve u kru :: :: @Pisko-grafulju sam stisnuo kao sumanut,ma legla je 1000%!!! Klik se cuo tako glasno da sam mislio da je pukla ploca. Inace integrusu sam takodje probao i isto se desava-pistanje. OBRATITE PAZNJU-izvucem kabal od kulera procesora iz ploce pistanje ostaje potpuno isto(jednolican pisak koji traje 7 sekundi pa pauza 7 sekundi),zatim izvadim SVU ram memoriju i startujem komp BEZ ram memorije i pisak ostaje ISTI(jednolican pisak koji traje 7 sekundi pa pauza 7 sekundi),onda vratim ram memoriju i kabal od procesora na mesto,izvadim graficku i startujem komp BEZ graficke opet ISTI pisak(jednolican pisak koji traje 7 sekundi pa pauza 7 sekundi)!!! JBT sta god mu povadim on ima ISTI pisak!!! Pa kako je to moguce??? Da li bi trebalo da komp daje sliku na monitor kada je neispravna ram memorija,a grafika je ispravna :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: ::
Ja sam imao slicnih problema sa slicnom plocom i uspeo sam da ih resim tako sto sam moramo da vadim bios cip i da ga rucno flesujem.Jednostavno dok sam vadio komponente doslo je do elektro-statickog proznjenja iako sam sve povadio iz struje(verovarno se neki od kondenzatora na ploci nje lepo ispraznio) i to je izbrisaolo(ili nekako ostetilo podatke na njemu) bios.Probaj da testiras nekako bios cip.
Moj stari Barton 2500+ jednostavno posle 3 god rada vise nije hteo da radi sa plocom.Odnesem ga u servis rasture racunar i testiraju svaku komponentu posebno sve rade normalno pa i ploca i procesor, vrate sve zajedno kao sto je bilo nece da radi, i resili su tako sto su mi dali drugi Barton a ovaj moj stari zadrzali.Pa sad ti vidi kakvi su to gremlini.
Moj savet svima koji ne rade ili nemaju svoj servis: ne cistite tudji hardver koji je stariji od 1 god. ja sam se ispeko dosta puta i uvek izvucem deblji kraj, neka ga odnesu u servis koji lepo cisti racunare za male pare ce da i vama bude mirna glava i njima cist racunar, a ako nesto krtene lose mozete da njih krivite i zahtevate resenje problema ili zamenu.Drzite se samo softvera jos smo mi siromasna zemlja za hardver :DD
Ajd` reko da javim sta je bilo sa mojim problemom iz zone sumraka od pre neki dan... Umrla je sisovacha,prsla je ko lajsna...Kupio sam drugu plocu,i problem je resen...A sanjao sam dva dana kako lomim sisovachu maljem od 20 kila...Jaoooo steta sto to nisam uradio,jer sam liku dao staru plocu da proba da je sredi,a on mi je malo spustio cenu ploce koju sam kupio od njega... Jao,za*ebo sam se,nema tih para koje bi mi kupile to zadovoljstvo lomljenja sisovache.... pozzzzzz i hvala svima koji su se potrudili da mi pomognu...
Zovite me Biba struja Drugu je komsija odneo u servis pa cekamo rezultate,a ja sam pod hitno morao da resim ovaj komp drugaru,pa sam zato potrazio drugu plocu...Mada iste ploce,isti simptomi...verujem da je u ta ploca sto je u servisu odradila svoje...Mozda ce malj ipak da radi
:: :: :: Ako ti nije bedak da nam kazes sta je sa drugom ::
Ne znam sta je al ja tebi ne dajem da mi rastavljas komp
Ajd uzdravlje
:: Zovite me Biba struja Drugu je komsija odneo u servis pa cekamo rezultate,a ja sam pod hitno morao da resim ovaj komp drugaru,pa sam zato potrazio drugu plocu...Mada iste ploce,isti simptomi...verujem da je u ta ploca sto je u servisu odradila svoje...Mozda ce malj ipak da radi :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: Ako ti nije bedak da nam kazes sta je sa drugom :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.