Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Koji od ova dva, Intel ili AMD????
STRANA 2 OD 2
obradmi To Sky ti ces biti nas sa AMD -om 05.03.2009. 11:49 #100837

status: user
broj poruka: 7733
Sala naravno ,besmileno nastavljati raspravke bolje ponudite neke dobre linkove ili testove sa ozbiljnih sajtova.Meni je na drugoj masini Nvidia grafika znaci nikakav problem ,nemam sa Nvidia ,a vise masina imam Intel nego AMD ,jedino sto mi je AMD glavna masina i na njoj Ati grafika .
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Pa sam si sebe ugasio 05.03.2009. 11:59 #100838

broj poruka: 6107
kada si rekao da te ne uzimam u usta. Misli malo šta pišeš, pa neće onda ispasti da sam ja prost. A, izvini, šta mi radimo u ovoj temi, nego polemišemo. Samo je stvar što ti teraš kontru na svoju, a ja na svoju stranu. Takođe, nisam znao da si postao administrator pa da ti mene opominješ da ne smem nešto da pištem na forumu. I to dva puta u jednom odgovoru. A, pazi ovu rečenicu:

@obradmi@Smorio si opet sa svojim ispadima u naslovima. Meni ne smetas,jer me te gluposti ne doticu...

Čovek te je smorio, a to tebi ne smeta, pa ćeš ipa da mu kažeš kako ti to u stvari smeta. Kada me nešto ne dotiče, ne obraćam pažnju na to uopšte. Ti me podsećaš na mog najboljeg druga, koji me je naučio dosta toga o kompovima. Zna dosta toga, ali je ogromni egoista po pitanju svoje mašine. Kakvu god da krntiju imao, ona je bolja od moje, ili nečije druge mašine.
I, ne treba ti meni da sklapaš mrak mašinu baziranu na AMD-u. Ja to mogu da uradim sam, samo nemam para da je kupim, i zato moram da se zadovoljim onim što imam. A, ti ako imaš kintu na da pozajmiš, rado ću da je prihvatim.

Nego da prekinemo ovo sranje od prepucavanja, ja se neću promeniti, a vala nećeš ni ti.

Šefe, koji ti je vrag?

skar Re: Re: Ni u ludilu te ne bih uzeo u usta 05.03.2009. 12:02 #100839

broj poruka: 3992
zasto bi on tebe postovao...
jel se poznajete..?
bez ljutnje al mislim da si malo preterao sa onim ja,ja,ja i samo ja....
kad bi svi tako se izrazavali forum ne bi postojao..ne bi imao svrhe...
a to ko je ciji fan,to je cista glupost..
u ovom slucaju ja bih uzeo intela bez razmisljanja iako volim AMD
i imam u kompu pauka

rad je od coveka napravio majmuna

:: Pogledaj samo i stavi prst na celo pa mozda i shvatis na kom se ti nivou nalazis!Ja tebe do sad nigde nisam uzeo u usta kako i obrada osim kada se u temi jedan drugom obracamo licno tj o necemu polemisemo!Evo vidi i sad cak sebe i obrada stavljas u isti kos a ja ipak mislim da niste na istoj talasnoj duzini i da je obrad sasvim nesto drugacije!Tvoj odnos prema kolegama userima je totalno pogresan i deciji tako da ja ne znam sta bih ti jos mogao reci a da ti tom prilikom bude jasnije jer znam da nece.Prijatelju moj,da me poznajes i najmanje nebi se tako ponasao vec bi me postovao a ti si sa tvojim stavom dao do znanja da nikog ne postujes tako da kako god da je nesuglasica nedge i da neko misli drugacije odmah pokazujes zube i ne svidja ti se pomisao kad je Intel ,nVidia u pitanju!Za razliku od tebe ja sam profesionalac i cisto informativno ,za sebe licno hocu da sklopim mrak masinu sa AMD platformom da ja licno imam to i da mogu da koristim da bi sto vise naucio kako dise AMD a u to ukljucuje i ATI grafiku!Eto koliko sam ja pristrasan prijatelju moj!Malo razmisli pre nego li povuces bilo kakav potez i nesto napises i ako to vec radis i nekog prozivas uradi bar sa smislom i osloni se na neke cinjenice a nemoj da prdis niz vetar
::
:: @mihro@ Lud si brate,hahahahahaa...
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Inteligentan si dovoljno da i sam shvatiš šta se ne stavlja u usta. A, što se tiče mržnje prema Intelu i nVidiji, to ne verujem da je prisutno ni kod Obrada ni kod mene. Mi jednostavno volimo samo AMD-a i ATi-ja, a za mene, barem, tvoji monopolistički ljubimci ne postoje. Ti si onaj koji uvek gleda da ospori i AMD-a i ATi-ja i tebe ljudi na ovom forumu treba da omrznu, zato što si ti onakav kakvim pokušavaš da predstaviš mene, Obrada i slične. A, da, za kraj. Možda znaš više od mene (i svaka ti čast na tome), ali se ipak ne bih spuštao na tvoj nivo
:: ::
:: :: AMD and ATi forever, Intel i nVidia never
:: :: Šefe, koji ti je vrag?
obradmi Opteron je vladao 2-3 godine na trzistu servera 05.03.2009. 12:12 #100841

Stvarno nijedan Intel nije mogao da ga stigne ,pa se pojavio C2D koji je vladao slicno,to se vrti u krug ,meni jedino smesno kad ljudi pocenjuju AMD ,ipak x86 64 bitno hendlovanje memorije dao je AMD ,prvi koji je probio 1 ghz barijeru je opet AMD ,prvi koji je dao desktop cpu sa 2 jezgra je AMD ,znaci ipak nije kompanija za pocenjivanje ,mada stoji da su Intelove x86 instrukcije ,na kraju krajeva i Nvidia kad bi pukla osetilo bi se to na cenama Ati govorimo realno.Tako da ono nama kao potrosacima odgovara sto vise ponuda u svakom slucaju.
skar Re: Opteron je vladao 2-3 godine na trzistu servera 05.03.2009. 12:22 #100842

gledaj trenutno stanje
intel je i dalje bolji
ali nikad ne reci nikad..nvidia je suvereno vladala,a sta je sad,ati je razbio ko beba zvecku...
iako ima najjacu karticu prodaja joj nije bas za hvalu dok je kod atija obrnuto

:: Stvarno nijedan Intel nije mogao da ga stigne ,pa se pojavio C2D koji je vladao slicno,to se vrti u krug ,meni jedino smesno kad ljudi pocenjuju AMD ,ipak x86 64 bitno hendlovanje memorije dao je AMD ,prvi koji je probio 1 ghz barijeru je opet AMD ,prvi koji je dao desktop cpu sa 2 jezgra je AMD ,znaci ipak nije kompanija za pocenjivanje ,mada stoji da su Intelove x86 instrukcije ,na kraju krajeva i Nvidia kad bi pukla osetilo bi se to na cenama Ati govorimo realno.Tako da ono nama kao potrosacima odgovara sto vise ponuda u svakom slucaju.
obradmi Vidi jeste da Intel ima najjaci CPU 05.03.2009. 12:38 #100843

Nehalem 940 ,medjutim to cini 1 % prodaje Intela ,zato sto je preskup u vreme krize opste poznata stvar ljud to slabo kupuju ,AMD fazon je sada kupis X3-720 dobijes X4, a slicne perfomanse kao sto smo diskutovali pre ovoga ,e sad Intel je shvatio sustinu price pa ide na CoreI5 koliko ce to biti uspesno videcemo.Nama odgovara njihova borba za trziste.
SkyFire Re: Re: Re: Ni u ludilu te ne bih uzeo u usta 05.03.2009. 12:41 #100844

broj poruka: 18472
U ovom slucaju ti preterujes!Neka hijerarhija mora da postoji pa i na forumu.A koliko se secam ja sam se ogradio i rekao `da me poznajes postovao bi me` citaj malo jer mi je muka da ponavljam stvari!Besmisleno je se natezati sa ljudima koji gledaju samo pravo nevideci nista sa strane!

@DmasteRNo1@ Opet lupas kao po obicaju.I tebe da ispravim jer ni ti ne citas vec letis kao muva bez glave!Rekao sam smorio si sa svojim ispadima a ne smorio si me!To je razlika i to velika.Sto se tice toga samo sam mu skrenuo paznju da ne pravi gresku na najdrugarskiji nacin i on to zna vrlo dobro!
I opet ne citas.Sta je sa tobom covece?Sklapam masinu za sebe a ne tebi!Boze
Sto se tice para mozda ti nekad i izadjem u susret jer u zivotu nikad se ne zna ko moze da ti bude od koristi tj da ti pomogne zato ti i skrecem paznju na ponasanje.
Nema sta ko da se menja,poenta je biti realan i nista vise!

@Obradmi@ Ko zna,mozda i predjem na AMD i prodam mog Yorkfield-a (mada malo teze) ali nikad se ne zna Poenta je vise u naucne svrhe jer cu imati i jednu i drugu platformu i mocicu u svako doba da izvucem paralelu.To je ono sto me interesuje,da proucavam i sazivim se sa odredjenim hw-om.

I Want to believe - The truth is out there

:: zasto bi on tebe postovao..
:: jel se poznajete..
:: bez ljutnje al mislim da si malo preterao sa onim ja,ja,ja i samo ja...
:: kad bi svi tako se izrazavali forum ne bi postojao..ne bi imao svrhe..
:: a to ko je ciji fan,to je cista glupost.
:: u ovom slucaju ja bih uzeo intela bez razmisljanja iako volim AM
:: i imam u kompu pauk
:: rad je od coveka napravio majmuna
:: :: Pogledaj samo i stavi prst na celo pa mozda i shvatis na kom se ti nivou nalazis!Ja tebe do sad nigde nisam uzeo u usta kako i obrada osim kada se u temi jedan drugom obracamo licno tj o necemu polemisemo!Evo vidi i sad cak sebe i obrada stavljas u isti kos a ja ipak mislim da niste na istoj talasnoj duzini i da je obrad sasvim nesto drugacije!Tvoj odnos prema kolegama userima je totalno pogresan i deciji tako da ja ne znam sta bih ti jos mogao reci a da ti tom prilikom bude jasnije jer znam da nece.Prijatelju moj,da me poznajes i najmanje nebi se tako ponasao vec bi me postovao a ti si sa tvojim stavom dao do znanja da nikog ne postujes tako da kako god da je nesuglasica nedge i da neko misli drugacije odmah pokazujes zube i ne svidja ti se pomisao kad je Intel ,nVidia u pitanju!Za razliku od tebe ja sam profesionalac i cisto informativno ,za sebe licno hocu da sklopim mrak masinu sa AMD platformom da ja licno imam to i da mogu da koristim da bi sto vise naucio kako dise AMD a u to ukljucuje i ATI grafiku!Eto koliko sam ja pristrasan prijatelju moj!Malo razmisli pre nego li povuces bilo kakav potez i nesto napises i ako to vec radis i nekog prozivas uradi bar sa smislom i osloni se na neke cinjenice a nemoj da prdis niz vetar
:: :: @mihro@ Lud si brate,hahahahahaa...
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: Inteligentan si dovoljno da i sam shvatiš šta se ne stavlja u usta. A, što se tiče mržnje prema Intelu i nVidiji, to ne verujem da je prisutno ni kod Obrada ni kod mene. Mi jednostavno volimo samo AMD-a i ATi-ja, a za mene, barem, tvoji monopolistički ljubimci ne postoje. Ti si onaj koji uvek gleda da ospori i AMD-a i ATi-ja i tebe ljudi na ovom forumu treba da omrznu, zato što si ti onakav kakvim pokušavaš da predstaviš mene, Obrada i slične. A, da, za kraj. Možda znaš više od mene (i svaka ti čast na tome), ali se ipak ne bih spuštao na tvoj nivo
:: :: ::
:: :: :: AMD and ATi forever, Intel i nVidia never
:: :: :: Šefe, koji ti je vrag?
skar Re: Re: Re: Re: Ni u ludilu te ne bih uzeo u usta 05.03.2009. 16:30 #100883

po cemu da postoji hijerarhija,po broju postova
vi ste meni svi podjednaki jer nijednog od vas nepoznajem,hvala onima koji su mi pomogli
a onima koji ma je do svadje mogu samo da me trgnu.....hvala..log out

:: U ovom slucaju ti preterujes!Neka hijerarhija mora da postoji pa i na forumu.A koliko se secam ja sam se ogradio i rekao `da me poznajes postovao bi me` citaj malo jer mi je muka da ponavljam stvari!Besmisleno je se natezati sa ljudima koji gledaju samo pravo nevideci nista sa strane
:: @DmasteRNo1@ Opet lupas kao po obicaju.I tebe da ispravim jer ni ti ne citas vec letis kao muva bez glave!Rekao sam smorio si sa svojim ispadima a ne smorio si me!To je razlika i to velika.Sto se tice toga samo sam mu skrenuo paznju da ne pravi gresku na najdrugarskiji nacin i on to zna vrlo dobro
:: I opet ne citas.Sta je sa tobom covece?Sklapam masinu za sebe a ne tebi!Boze
:: Sto se tice para mozda ti nekad i izadjem u susret jer u zivotu nikad se ne zna ko moze da ti bude od koristi tj da ti pomogne zato ti i skrecem paznju na ponasanje
:: Nema sta ko da se menja,poenta je biti realan i nista vise
:: @Obradmi@ Ko zna,mozda i predjem na AMD i prodam mog Yorkfield-a (mada malo teze) ali nikad se ne zna Poenta je vise u naucne svrhe jer cu imati i jednu i drugu platformu i mocicu u svako doba da izvucem paralelu.To je ono sto me interesuje,da proucavam i sazivim se sa odredjenim hw-om
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: zasto bi on tebe postovao..
:: :: jel se poznajete..
:: :: bez ljutnje al mislim da si malo preterao sa onim ja,ja,ja i samo ja...
:: :: kad bi svi tako se izrazavali forum ne bi postojao..ne bi imao svrhe..
:: :: a to ko je ciji fan,to je cista glupost.
:: :: u ovom slucaju ja bih uzeo intela bez razmisljanja iako volim AM
:: :: i imam u kompu pauk
:: :: rad je od coveka napravio majmuna
:: :: :: Pogledaj samo i stavi prst na celo pa mozda i shvatis na kom se ti nivou nalazis!Ja tebe do sad nigde nisam uzeo u usta kako i obrada osim kada se u temi jedan drugom obracamo licno tj o necemu polemisemo!Evo vidi i sad cak sebe i obrada stavljas u isti kos a ja ipak mislim da niste na istoj talasnoj duzini i da je obrad sasvim nesto drugacije!Tvoj odnos prema kolegama userima je totalno pogresan i deciji tako da ja ne znam sta bih ti jos mogao reci a da ti tom prilikom bude jasnije jer znam da nece.Prijatelju moj,da me poznajes i najmanje nebi se tako ponasao vec bi me postovao a ti si sa tvojim stavom dao do znanja da nikog ne postujes tako da kako god da je nesuglasica nedge i da neko misli drugacije odmah pokazujes zube i ne svidja ti se pomisao kad je Intel ,nVidia u pitanju!Za razliku od tebe ja sam profesionalac i cisto informativno ,za sebe licno hocu da sklopim mrak masinu sa AMD platformom da ja licno imam to i da mogu da koristim da bi sto vise naucio kako dise AMD a u to ukljucuje i ATI grafiku!Eto koliko sam ja pristrasan prijatelju moj!Malo razmisli pre nego li povuces bilo kakav potez i nesto napises i ako to vec radis i nekog prozivas uradi bar sa smislom i osloni se na neke cinjenice a nemoj da prdis niz vetar
:: :: :: @mihro@ Lud si brate,hahahahahaa...
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: Inteligentan si dovoljno da i sam shvatiš šta se ne stavlja u usta. A, što se tiče mržnje prema Intelu i nVidiji, to ne verujem da je prisutno ni kod Obrada ni kod mene. Mi jednostavno volimo samo AMD-a i ATi-ja, a za mene, barem, tvoji monopolistički ljubimci ne postoje. Ti si onaj koji uvek gleda da ospori i AMD-a i ATi-ja i tebe ljudi na ovom forumu treba da omrznu, zato što si ti onakav kakvim pokušavaš da predstaviš mene, Obrada i slične. A, da, za kraj. Možda znaš više od mene (i svaka ti čast na tome), ali se ipak ne bih spuštao na tvoj nivo
:: :: :: ::
:: :: :: :: AMD and ATi forever, Intel i nVidia never
:: :: :: :: Šefe, koji ti je vrag?
Toshaa Re:re:re:od re:re:re:re... 05.03.2009. 18:49 #100894

broj poruka: 17

Dva Srbina,a tri stranke...
Toshaa Re:re:re:od re:re:re:re... 05.03.2009. 18:50 #100895

Toshaa Re:re:re:od re:re:re:re... 05.03.2009. 18:51 #100896

DmasteRNo1 Ej, da su samo tri stranke 05.03.2009. 20:24 #100907

broj poruka: 6107
bilo bi dobro. Isprepucavasmo se za džabe. J*b*š ga, kad ništa ne košta.

Šefe, koji ti je vrag?

skar Re: Ej, da su samo tri stranke 05.03.2009. 20:31 #100910

tosho ne spamuj

:: bilo bi dobro. Isprepucavasmo se za džabe. J*b*š ga, kad ništa ne košta
:: Šefe, koji ti je vrag?
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs