Ne zna i ne razume se. A to je zlocin kada se guras da ispadnes pametan i delis ljudima pogresne savete iz zelje da sebe velicas.
:: :: Ljudi sta ste napali Pufija,covek hoce da pomogne,a nije da ne zna i da se ne razume kao pojedinci sa ovog foruma koji na drugim forumima traze slicne teme then copy/paste.Zasu :: Samo napred! :: :: ::
Nisam nista lose mislio u svakom slucaju, samo sam video da je ovako na Intelovom sajtu pa da kazem...
========== BLEJA:)))
:: Ne zna i ne razume se. A to je zlocin kada se guras da ispadnes pametan i delis ljudima pogresne savete iz zelje da sebe velicas :: :: :: :: :: :: Ljudi sta ste napali Pufija,covek hoce da pomogne,a nije da ne zna i da se ne razume kao pojedinci sa ovog foruma koji na drugim forumima traze slicne teme then copy/paste.Zasu :: :: Samo napred! :: :: :: :: :: ::
Pa jbg,kakva su to pitanja:sta mislite o ovome onome.Na takva pitanja ce uvrk biti sukoba misljenja.Dovoljno je da ti se bar jednom u zivotu sprzila,recimo Biostarova ploca da budes veciti protivnik iste,dok ce neko kome radi i ko je ima(prvenac,da nije ni probao,a ni video drugu)reci da je the best.
I gde je tu realnost?
:: Ne zna i ne razume se. A to je zlocin kada se guras da ispadnes pametan i delis ljudima pogresne savete iz zelje da sebe velicas :: :: :: :: :: :: Ljudi sta ste napali Pufija,covek hoce da pomogne,a nije da ne zna i da se ne razume kao pojedinci sa ovog foruma koji na drugim forumima traze slicne teme then copy/paste.Zasu :: :: Samo napred! :: :: :: :: :: ::
Realnost je da je E5200 C2D procesor a veliki znalac Pufi tvrdi da nije i sa tim `znanjem` preporucuje ljudima sta da uzimaju. I objasnio sam vec da ovo nema veze sa licnim preferencama brendova.
:: Pa jbg,kakva su to pitanja:sta mislite o ovome onome.Na takva pitanja ce uvrk biti sukoba misljenja.Dovoljno je da ti se bar jednom u zivotu sprzila,recimo Biostarova ploca da budes veciti protivnik iste,dok ce neko kome radi i ko je ima(prvenac,da nije ni probao,a ni video drugu)reci da je the best :: :: I gde je tu realnost :: :: :: Ne zna i ne razume se. A to je zlocin kada se guras da ispadnes pametan i delis ljudima pogresne savete iz zelje da sebe velicas :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ljudi sta ste napali Pufija,covek hoce da pomogne,a nije da ne zna i da se ne razume kao pojedinci sa ovog foruma koji na drugim forumima traze slicne teme then copy/paste.Zasu :: :: :: Samo napred! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
A ovo su C2D:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_2_microprocessors
:: :: Ljudi sta ste napali Pufija,covek hoce da pomogne,a nije da ne zna i da se ne razume kao pojedinci sa ovog foruma koji na drugim forumima traze slicne teme then copy/paste.Zasu :: Samo napred! :: :: ::
Bravo i ti ces u isti kos sa Pufijem. A ja ti kazem da nije bitno pod kojim ih imenom Intel prodaje, nego koja je tehnologija koriscena u njihovoj izradi. A E5200 je C2D procesor sa Wolfdale jezgrom u svemu superioran nad takodje C2D E4000 Conroe core serijom. To je razlika izmedju nekog ko se razume u materiju i nekog ko cita nalepnice i obrazuje se sa Wikipedije.
:: Evo ovde se lepo vidi da 5200 nije C2D nego dual core :: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Pentium_Dual-Core_microprocessor :: :: A ovo su C2D:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_2_microprocessor :: :: :: :: :: Ljudi sta ste napali Pufija,covek hoce da pomogne,a nije da ne zna i da se ne razume kao pojedinci sa ovog foruma koji na drugim forumima traze slicne teme then copy/paste.Zasu :: :: Samo napred! :: :: :: :: :: ::
To je sve tacno,ali njegov radni naziv je dual core,bar su ga tako nazvali njegovi tvorci. Za wikija nemam reci.
:: Bravo i ti ces u isti kos sa Pufijem :: A ja ti kazem da nije bitno pod kojim ih imenom Intel prodaje, nego koja je tehnologija koriscena u njihovoj izradi. A E5200 je C2D procesor sa Wolfdale jezgrom u svemu superioran nad takodje C2D E4000 Conroe core serijom :: To je razlika izmedju nekog ko se razume u materiju i nekog ko cita nalepnice i obrazuje se sa Wikipedije :: :: :: :: Evo ovde se lepo vidi da 5200 nije C2D nego dual core :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Pentium_Dual-Core_microprocessor :: :: :: :: A ovo su C2D:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_2_microprocessor :: :: :: :: :: :: :: :: Ljudi sta ste napali Pufija,covek hoce da pomogne,a nije da ne zna i da se ne razume kao pojedinci sa ovog foruma koji na drugim forumima traze slicne teme then copy/paste.Zasu :: :: :: Samo napred! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: To je sve tacno,ali njegov radni naziv je dual core,bar su ga tako nazvali njegovi tvorci :: Za wikija nemam reci :: :: :: :: :: Bravo i ti ces u isti kos sa Pufijem :: :: A ja ti kazem da nije bitno pod kojim ih imenom Intel prodaje, nego koja je tehnologija koriscena u njihovoj izradi. A E5200 je C2D procesor sa Wolfdale jezgrom u svemu superioran nad takodje C2D E4000 Conroe core serijom :: :: To je razlika izmedju nekog ko se razume u materiju i nekog ko cita nalepnice i obrazuje se sa Wikipedije :: :: :: :: :: :: :: Evo ovde se lepo vidi da 5200 nije C2D nego dual core :: :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Pentium_Dual-Core_microprocessor :: :: :: :: :: :: A ovo su C2D:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_2_microprocessor :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ljudi sta ste napali Pufija,covek hoce da pomogne,a nije da ne zna i da se ne razume kao pojedinci sa ovog foruma koji na drugim forumima traze slicne teme then copy/paste.Zasu :: :: :: :: Samo napred! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Iskopacemo Pufi i ja neku razliku izmedju,mora da mu fali neka instrukcijica koja ga ne svrstava medju c2d-ima.
:: A jel znas ti sta pise na tarabi : :: :: :: :: To je sve tacno,ali njegov radni naziv je dual core,bar su ga tako nazvali njegovi tvorci :: :: Za wikija nemam reci :: :: :: :: :: :: :: :: :: Bravo i ti ces u isti kos sa Pufijem :: :: :: A ja ti kazem da nije bitno pod kojim ih imenom Intel prodaje, nego koja je tehnologija koriscena u njihovoj izradi. A E5200 je C2D procesor sa Wolfdale jezgrom u svemu superioran nad takodje C2D E4000 Conroe core serijom :: :: :: To je razlika izmedju nekog ko se razume u materiju i nekog ko cita nalepnice i obrazuje se sa Wikipedije :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Evo ovde se lepo vidi da 5200 nije C2D nego dual core :: :: :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Pentium_Dual-Core_microprocessor :: :: :: :: :: :: :: :: A ovo su C2D:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_2_microprocessor :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ljudi sta ste napali Pufija,covek hoce da pomogne,a nije da ne zna i da se ne razume kao pojedinci sa ovog foruma koji na drugim forumima traze slicne teme then copy/paste.Zasu :: :: :: :: :: Samo napred! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Fale mu SSE4 instrukcije, ali to mu je manji nedostatak nego recimo sto je osakacen za kes i magistralu da bi bio sporiji od velike brace. I dalje je to nedovljno da bi ubedjivao ljude kako je to `samo` `dual core` a ne procesor zasnovan na C2D tehnologiji. Jedini razlog zasto ne ide pod C2D brendom je Intelova marketing strategija: produzavanje zivota Pentium brenda i vestacke diferencijacije sa visom klasom. Jos jednom, znanje upravo sluzi da bi se ljudima objasnilo sta tacno dobijaju za svoj novac i gde mogu dobiti vise muzike za manje para, a ne da bi se lupetalo `ma to ti je ovo uzmi ono` bez razjasnjavanja. U buduce, u strucne rasprave ulazite samo kada posedujete dovoljno znanje o materiji a ne da lupetate pa onda `kopate` nesto cime bi potkrepili svoje lupetanje.
:: :: U `ebaga sad. :: :: Iskopacemo Pufi i ja neku razliku izmedju,mora da mu fali neka instrukcijica koja ga ne svrstava medju c2d-ima. :: :: :: :: A jel znas ti sta pise na tarabi : :: :: :: ::
Kao prvo ja ovde ne lupetam,niti sam ulazio u nesto gde nemam blage veze i navodio ljude da kupuju komponente po mojoj preporuci,a da ih nisam imao ili zakljucijo iz mog iskustva kako se `ponasaju`. Volim da odgovorim i pomognem svima u oblastima za koje smatram da znam. Ova prepirka oko ova dva procesora je ok,bar ce nekome pomoci. Pa forumi zato i sluze,pobogu.
:: Fale mu SSE4 instrukcije, ali to mu je manji nedostatak nego recimo sto je osakacen za kes i magistralu da bi bio sporiji od velike brace :: I dalje je to nedovljno da bi ubedjivao ljude kako je to `samo` `dual core` a ne procesor zasnovan na C2D tehnologiji :: Jedini razlog zasto ne ide pod C2D brendom je Intelova marketing strategija: produzavanje zivota Pentium brenda i vestacke diferencijacije sa visom klasom :: Jos jednom, znanje upravo sluzi da bi se ljudima objasnilo sta tacno dobijaju za svoj novac i gde mogu dobiti vise muzike za manje para, a ne da bi se lupetalo `ma to ti je ovo uzmi ono` bez razjasnjavanja. :: U buduce, u strucne rasprave ulazite samo kada posedujete dovoljno znanje o materiji a ne da lupetate pa onda `kopate` nesto cime bi potkrepili svoje lupetanje :: :: :: :: :: :: U `ebaga sad. :: :: :: :: Iskopacemo Pufi i ja neku razliku izmedju,mora da mu fali neka instrukcijica koja ga ne svrstava medju c2d-ima. :: :: :: :: :: :: :: A jel znas ti sta pise na tarabi : :: :: :: :: :: ::
Tako je. Izvini, prvenstveno sam mislio na Pufija kad sam pomenuo lupetanje. A forumi upravo zato sluze, da bi se isteralo na cistac sta je tacno. A Pufi bi mogao da procita prvi deo ove tvoje poruke i da se postidi :D
:: Kao prvo ja ovde ne lupetam,niti sam ulazio u nesto gde nemam blage veze i navodio ljude da kupuju komponente po mojoj preporuci,a da ih nisam imao ili zakljucijo iz mog iskustva kako se `ponasaju` :: Volim da odgovorim i pomognem svima u oblastima za koje smatram da znam :: Ova prepirka oko ova dva procesora je ok,bar ce nekome pomoci :: Pa forumi zato i sluze,pobogu :: :: :: :: Fale mu SSE4 instrukcije, ali to mu je manji nedostatak nego recimo sto je osakacen za kes i magistralu da bi bio sporiji od velike brace :: :: I dalje je to nedovljno da bi ubedjivao ljude kako je to `samo` `dual core` a ne procesor zasnovan na C2D tehnologiji :: :: Jedini razlog zasto ne ide pod C2D brendom je Intelova marketing strategija: produzavanje zivota Pentium brenda i vestacke diferencijacije sa visom klasom :: :: Jos jednom, znanje upravo sluzi da bi se ljudima objasnilo sta tacno dobijaju za svoj novac i gde mogu dobiti vise muzike za manje para, a ne da bi se lupetalo `ma to ti je ovo uzmi ono` bez razjasnjavanja. :: :: U buduce, u strucne rasprave ulazite samo kada posedujete dovoljno znanje o materiji a ne da lupetate pa onda `kopate` nesto cime bi potkrepili svoje lupetanje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: U `ebaga sad. :: :: :: :: :: :: Iskopacemo Pufi i ja neku razliku izmedju,mora da mu fali neka instrukcijica koja ga ne svrstava medju c2d-ima. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A jel znas ti sta pise na tarabi : :: :: :: :: :: :: :: ::
Drago mi je da se slazemo u vezi `iskoristavanja foruma`,da se na kraju uvek step by step dodje do neke realno prihvatljive cinjenice.
Pozz
:: Tako je :: Izvini, prvenstveno sam mislio na Pufija kad sam pomenuo lupetanje :: A forumi upravo zato sluze, da bi se isteralo na cistac sta je tacno :: A Pufi bi mogao da procita prvi deo ove tvoje poruke i da se postidi : :: :: :: Kao prvo ja ovde ne lupetam,niti sam ulazio u nesto gde nemam blage veze i navodio ljude da kupuju komponente po mojoj preporuci,a da ih nisam imao ili zakljucijo iz mog iskustva kako se `ponasaju` :: :: Volim da odgovorim i pomognem svima u oblastima za koje smatram da znam :: :: Ova prepirka oko ova dva procesora je ok,bar ce nekome pomoci :: :: Pa forumi zato i sluze,pobogu :: :: :: :: :: :: :: Fale mu SSE4 instrukcije, ali to mu je manji nedostatak nego recimo sto je osakacen za kes i magistralu da bi bio sporiji od velike brace :: :: :: I dalje je to nedovljno da bi ubedjivao ljude kako je to `samo` `dual core` a ne procesor zasnovan na C2D tehnologiji :: :: :: Jedini razlog zasto ne ide pod C2D brendom je Intelova marketing strategija: produzavanje zivota Pentium brenda i vestacke diferencijacije sa visom klasom :: :: :: Jos jednom, znanje upravo sluzi da bi se ljudima objasnilo sta tacno dobijaju za svoj novac i gde mogu dobiti vise muzike za manje para, a ne da bi se lupetalo `ma to ti je ovo uzmi ono` bez razjasnjavanja. :: :: :: U buduce, u strucne rasprave ulazite samo kada posedujete dovoljno znanje o materiji a ne da lupetate pa onda `kopate` nesto cime bi potkrepili svoje lupetanje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: U `ebaga sad. :: :: :: :: :: :: :: :: Iskopacemo Pufi i ja neku razliku izmedju,mora da mu fali neka instrukcijica koja ga ne svrstava medju c2d-ima. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A jel znas ti sta pise na tarabi : :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
A ti mihro sto volis da se hvalis svojim znanje i mrsish da ne kazem sta... Forumi upravo ne sluze da bi se, ne znam ti ni ja sta, isterivalo na cistac, vec da se pomogne ljudima koji ne znaju, da im se lepo objasni pa ako vec objasnjavas, napravi sveobuhvatni odgovor bez prozivanja drugih clanova jer niko se nije naucen rodio. Vecinu ljudi ovde koji pitaju sta im je ciniti sa param namenjenim kompu jedino su bitni oznake komponenti i da li ce te komponente njima zavrsavati posao, eventualno da li ce mozda kasnije moci da nesto nadograde. Oni koji pitaju zasto je ovaj bolji od onog drugog e tek onda se prepucavaj i brani svoje teorije.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Ja se hvalim znanjem, a neki neznanjem, pa nek svako proceni sta je bolje. A ti sto volis da pustas retose da pogresno savetuju ljude slobodno cuti i pusti ih da to rade. Ja necu. Uopste nije stvar u mom niti bilo cijem znanju jer ovo sto znam ja zna i gomila drugih ljudi na forumu, samo oni nemaju snage da objasnjavaju da to nije tako kako Pufi i njemu slicni tvrde, a eto meni je prekipelo pa sam resio da isteram stvar na cistac. A ljudima cu najvise pomoci ako im bude bilo jasno sta je sta. Ko bude pitao za nesto njemu cu lepo objasniti. Ko bude tvrdio nesto pogresno njega cu prozivati da je neznalica. Toliko je jednostavno.
:: A ti mihro sto volis da se hvalis svojim znanje i mrsish da ne kazem sta... Forumi upravo ne sluze da bi se, ne znam ti ni ja sta, isterivalo na cistac, vec da se pomogne ljudima koji ne znaju, da im se lepo objasni pa ako vec objasnjavas, napravi sveobuhvatni odgovor bez prozivanja drugih clanova jer niko se nije naucen rodio. Vecinu ljudi ovde koji pitaju sta im je ciniti sa param namenjenim kompu jedino su bitni oznake komponenti i da li ce te komponente njima zavrsavati posao, eventualno da li ce mozda kasnije moci da nesto nadograde. Oni koji pitaju zasto je ovaj bolji od onog drugog e tek onda se prepucavaj i brani svoje teorije :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: ::
Nemoj da mislis da zelim da te uvredim ili bolo sta.Ne sumljam u tvoje dragoceno znanje,ali me interesuje gde se ti `dopunjavas`,ako to nije recimo wiki,googlanje...?Zasigurno znam da to nisu buvljaci ili obliznja knjizara,gde verovali ili ne po nekim izlozima jos uvek stoje kljige o c64,programiranje u basicu...
:: Ja se hvalim znanjem, a neki neznanjem, pa nek svako proceni sta je bolje :: A ti sto volis da pustas retose da pogresno savetuju ljude slobodno cuti i pusti ih da to rade. Ja necu :: Uopste nije stvar u mom niti bilo cijem znanju jer ovo sto znam ja zna i gomila drugih ljudi na forumu, samo oni nemaju snage da objasnjavaju da to nije tako kako Pufi i njemu slicni tvrde, a eto meni je prekipelo pa sam resio da isteram stvar na cistac :: A ljudima cu najvise pomoci ako im bude bilo jasno sta je sta :: Ko bude pitao za nesto njemu cu lepo objasniti :: Ko bude tvrdio nesto pogresno njega cu prozivati da je neznalica :: Toliko je jednostavno :: :: :: :: A ti mihro sto volis da se hvalis svojim znanje i mrsish da ne kazem sta... Forumi upravo ne sluze da bi se, ne znam ti ni ja sta, isterivalo na cistac, vec da se pomogne ljudima koji ne znaju, da im se lepo objasni pa ako vec objasnjavas, napravi sveobuhvatni odgovor bez prozivanja drugih clanova jer niko se nije naucen rodio. Vecinu ljudi ovde koji pitaju sta im je ciniti sa param namenjenim kompu jedino su bitni oznake komponenti i da li ce te komponente njima zavrsavati posao, eventualno da li ce mozda kasnije moci da nesto nadograde. Oni koji pitaju zasto je ovaj bolji od onog drugog e tek onda se prepucavaj i brani svoje teorije :: :: :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: :: :: ::
Ti ocigledno masis poentu. Poenta je da ako si vec video da ne zna onda ga ispravi na kulturan nacin a ne odmah da krenes da ga pljujes. Tebi to ko zna zasto prvo palo na pamet da ga prvo popljujes pa onda da delis savete. Jel ti znas da je pufi retos? Na sta to lici, mozda je covek, eto, zeleo da pomogne iz najbolje namere pa Boze moj, pogresio, kao sto sam i rekao NIKO SE NIJE NAUCEN RODIO. Ako ces da cinis uslugu onda nauci i pufija pa da nekome drugom da pravi savet ali je tebi cigledno ispod casti da takve ljude uopste uvazis vec ti je bitnije da ih ponizis, nazivas neznalicama i retosima. Toliko.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Mihro u pravu si za Core2Duo, da je E5200 u stvari osakacen Wolfdale, al Intel je dao naziv Dual Core, odnosno on ispada naslednik E2xxx serije a E7xxx je naslednik E4xxx serije. Ipak je Pufi mislio prvenstveno na naziv Intel Dual Core E5200, ne trebas da ga vredjas, nije rekao nista sto nije istina sem sto je pomesao nazive u onoj temi.
Korektno pitanje, korektan odgovor: Ja sam rastao sa kompjuterima. Svaku generaciju hardvera sam docekao i vecina stvari mi je prosla kroz ruke. Specijalizovao se za procesore. Prvi PC procesor koji sam imao je PI Cyrix 166+. Posle njega sam nabavio Intel PI 166MMX i iz prve ruke se naucio razlici arhitektura. Naravno da mi nije apsolutno svaki procesor prosao kroz ruke, niti je to moguce, ali dovoljno je sto sam dokacio po nekoliko njih iz svake generacije pa da mogu da kazem da znam o cemu pricam. Ono sto tebe interesuje je dopunjavanje znanja koje nije iz prakse. Jednostavno imas testove na renomiranim sajtovima. Recimo - posle Conroe 65nm jezgra izlazi novo 45nm Wolfdale jezgro. Svi testovi kazu koliko je brze i hladnije. Ja uzmem E8400 i sve mi je jasno. Intel izbacuje E7000, E5000 serije, testovi kazu isto jezgro, smanjena magistrala, kes i ja tacno znam kakvi su to procesori i sta se moze ocekivati od njih. Ne moram i njih da kupujem. Eto, a posto svakodnevno pratim CPU scenu imam lisu svih procesora u glavi i znam koji ima koji proizvodni proces, kes, magistralu, broj jezgara i sl. Tako da mi ne treba dopunjavanje sa Wikija koji nije bas najpouzdaniji. Razumes, moze se diskutovati da li je bolji E7300 ili neki AMD X3, to je otvoreno za raspravu, ovaj bolji za ovo, onaj za ono, skuplji, jeftiniji, topliji hladniji. Ali ne moze se lupiti da je neki procesor pravljen drugacijom arhitekturom jer to jednostavno nije tako. Normalno je da niko ne moze da zna sve o svemu, pa tako kad mi bude trebalo nesto o zvucnicima recimo, postavicu pitanje i nadam se da ce mi odgovoriti neko ko se ceo zivot bavi zvucnicima i zna sta prica, a ne Pufi koji je procitao par nalepnica pa misli da zna nesto i tvrdoglavo brani svoje neznanje.
: :: Nemoj da mislis da zelim da te uvredim ili bolo sta.Ne sumljam u tvoje dragoceno znanje,ali me interesuje gde se ti `dopunjavas`,ako to nije recimo wiki,googlanje...?Zasigurno znam da to nisu buvljaci ili obliznja knjizara,gde verovali ili ne po nekim izlozima jos uvek stoje kljige o c64,programiranje u basicu.. :: :: :: Ja se hvalim znanjem, a neki neznanjem, pa nek svako proceni sta je bolje :: :: A ti sto volis da pustas retose da pogresno savetuju ljude slobodno cuti i pusti ih da to rade. Ja necu :: :: Uopste nije stvar u mom niti bilo cijem znanju jer ovo sto znam ja zna i gomila drugih ljudi na forumu, samo oni nemaju snage da objasnjavaju da to nije tako kako Pufi i njemu slicni tvrde, a eto meni je prekipelo pa sam resio da isteram stvar na cistac :: :: A ljudima cu najvise pomoci ako im bude bilo jasno sta je sta :: :: Ko bude pitao za nesto njemu cu lepo objasniti :: :: Ko bude tvrdio nesto pogresno njega cu prozivati da je neznalica :: :: Toliko je jednostavno :: :: :: :: :: :: :: A ti mihro sto volis da se hvalis svojim znanje i mrsish da ne kazem sta... Forumi upravo ne sluze da bi se, ne znam ti ni ja sta, isterivalo na cistac, vec da se pomogne ljudima koji ne znaju, da im se lepo objasni pa ako vec objasnjavas, napravi sveobuhvatni odgovor bez prozivanja drugih clanova jer niko se nije naucen rodio. Vecinu ljudi ovde koji pitaju sta im je ciniti sa param namenjenim kompu jedino su bitni oznake komponenti i da li ce te komponente njima zavrsavati posao, eventualno da li ce mozda kasnije moci da nesto nadograde. Oni koji pitaju zasto je ovaj bolji od onog drugog e tek onda se prepucavaj i brani svoje teorije :: :: :: :: :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: :: :: :: :: ::
Izvini ali moram malo da te uputim. Na jednoj temi sam ga vec ispravio i objasnio kako stoje stvari i izdeklamovao listu procesora i proizvodnih procesa. A posle toga on nije uzeo da to proveri i da kaze `da u pravu si` nego i dalje prdi po forumu i brani svoje neznanje. E tada mi je puko film. Naravno da cu svakog prvo ispraviti i objasniti da nije u pravu, ali ako nastavi po svome, onda cu ga prozivati da je neznalica i retos.
:: Ti ocigledno masis poentu. Poenta je da ako si vec video da ne zna onda ga ispravi na kulturan nacin a ne odmah da krenes da ga pljujes. Tebi to ko zna zasto prvo palo na pamet da ga prvo popljujes pa onda da delis savete. Jel ti znas da je pufi retos? Na sta to lici, mozda je covek, eto, zeleo da pomogne iz najbolje namere pa Boze moj, pogresio, kao sto sam i rekao NIKO SE NIJE NAUCEN RODIO. Ako ces da cinis uslugu onda nauci i pufija pa da nekome drugom da pravi savet ali je tebi cigledno ispod casti da takve ljude uopste uvazis vec ti je bitnije da ih ponizis, nazivas neznalicama i retosima. Toliko :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: ::
Potpuno razumem Mihra,jer se covek iznervirao kad cita bezvezne postove na forumu,a ima ih sve vise...Jedno je da nekome pomazes,a drugo je da nekog pogresno informises da bi ispao pametan... I meni je to islo na zivce,ali sam jednostavno digo ruke i ne upustam se u raspravu sa takvim likovima... Ja kad nesto ne znam ili nisam siguran jednostavno ne postujem.
Onako iskreno svi ste citali Pufijeve postove,dali neko od vas zaista pridaje neki znacaj njegovim postovima i dali bi poslusali neki njegov `savet`??? Nasmejem se i skrolujem dalje :)
Kada bi barem postojala neka nagrada oko broja postova,pa covek da nabije sibicu na return,pa nek`cepa
P.S.I ja nabih jos jedan post za bzvz :: Potpuno razumem Mihra,jer se covek iznervirao kad cita bezvezne postove na forumu,a ima ih sve vise...Jedno je da nekome pomazes,a drugo je da nekog pogresno informises da bi ispao pametan.. :: I meni je to islo na zivce,ali sam jednostavno digo ruke i ne upustam se u raspravu sa takvim likovima.. :: Ja kad nesto ne znam ili nisam siguran jednostavno ne postujem :: :: Onako iskreno svi ste citali Pufijeve postove,dali neko od vas zaista pridaje neki znacaj njegovim postovima i dali bi poslusali neki njegov `savet`?? :: Nasmejem se i skrolujem dalje : :: :: Ima jos dosta likova sa foruma koji jednostavno nabijaju postove ponavljajuci iste stvari po 5x ili postuju prazne postove u nekimm starim temama da bi im se povecao broj poruka,ne razmisljajuci da se to vidi u `najnovijim odgovorima`...Normalno Pufi je tu no.1 :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=2&topid=13708&forid=12&katid= :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=13918&forid=12&katid= :: :: Ko ce ovakvog lika da shvati oziljno?? :: A vi se jos raspravljate oko njega...Ignorises i gotovo.. :: :: :: DaSickSyste :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.