Bax je imao problem sa Maaximus formulom samo u kombinaciji sa 4 bilo koja memorijska modula ne vezano sa klokom i procesorom. Desi se i ASUS da prsne.
Međutim jedna faulty zavojnica je bezazlena po funkcionisnje ploče i samo nervira. Verovatno je samo na njoj jednoj od 10.000 lak loše zalepio. I to ne može da se poredi sa upucanim biosom, nesipravnim kontrolerom, netačnim sistemom praćenja temperatura, pregrejavanja, loših hlađenja, korišćenja kondenzatora sa otpada itd.. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Cini mi se da je kod Bax-a bio problem jer je ploca pistala sa nekim kombinacijama memorije tj. cini mi se da je bio problem kad ubaci svih 4 modula, nisam siguran za oc :: E kad se govori o oc-u mislim da tu postoji sustinska razlika u kvalitetu i mislim da tu zapravo i najvise dolazi do izrazaja kvalitet ugradjenih elektronskih komponenti kao i kvalitet izrade. Sad, ne bavim se time pa ponovo ne mogu da tvrdim sta je bolje i mislim da se i vecina prosecnih korisnika ne bavi overklokom pa se postavlja pitanje koliko je zapravo takav ekstreman kvalitet takvom jednom prosecnom korisniku neophodan :: Mislim da bi prvenstveno trebali tako da delimo ploce i proizvodjace.
Ja ne rezumem stvarno sto svi pricaju da je GIGABYTE sranje, a pola od vas nikad nije koristilo gigabyte ploce. Ja sam do sad ima 3 modela, i sva 3 su radila perfektno. Trenutno imam GIGABYTE P43 i nemam zamerke, fino se klokuje, stabilna..... Dakodje svi moji drugari preferiraju GIGABYTE ploce... To vecina vas je negde procitalo ili culo da su sranje pa sad prenose pricu... Lepo kupite neku GIGABYTE plocu novije generacije pa ce te videti kakve su!
Asus u svakom slucaju Intel i AMD... E sad posle njega XFX pa DFI... MSI NI pod razno... Gigabyte ploce su ranije bile uzas sto se tice rada (stabilnost) danas mislim da su se popravili, ali je kvalitet i dalje daleko od Asus-a i XFX-a!
Sve u svemu Gigabyte je losa firma,sve oni to lepo odrade i na kraju zakenjaju neku sitnicu da upropaste plocu ili graficku,jedino dobro iz kompanije su im tatstature i misevi
Kupi lepo GIGABYTE plocu, probaj je, pa ces videti... To sto ste vi culi negde, od toga nema nista. Ovako: 1. Imam 3 GIGABYTE ploce (socket 754, socket AM2, i socket 775 (P43 chipset)), i sve 3 rade savrseno, nikad nisam imao problema sa kompaktibilnoscu nekog hardvera, veoma su stabilne, ova prvi komp sa socket 754 radi skoro po ceo dan vec 5godina.... itd) 2. Moj komsija ima AM2 GIGABYTE plocu + AMD X2 6000+ i fura mu extra, nikad nije imao problema 3. Moja 2 druga, takodje koriste GIGABYTE ploce, skoro je jedan kupio racunar i uzeo je GIGABYTE GA-770-DS3 + AMD Phenom X4....... takodje nikakvih problema....
Kvalitet je veoma dobar, ne vidim nikakvu razliku u odnosu na ASUS.
`Kvalitet rada same ploce` ..definitivno ne stima recenica. Nema tu najbolja `marka` svi proizvidjaci imaju dobre ploce u odredjenim kategorijama. Pitanje je za sta tebi treba ploca tj. sta ocekujes od iste. Gigabyte djubre ..Boze gluposti, X58 GB ploca je djubre ? Ja sam na GB 965P ploci terao Q6600 na 4.3GHz za sintetiku, ajde sada neka se javi onaj koji je terao toliko ili priblizno Q6600 a javlja se ovde da pljuje i rankuje firme .. I sto se tice OC-a zavisi koji proc. Za E5200 npr. mozes da uzmes i najvece djubre plocu i opet ces moci da ga solidno dignes jer ti ne treba ne znam koji FSB idt. Za C2Q ti treba nesto sto ima dobru naponsu idt. Uglavnom ne moramo ni da idemo dalje, uzmi P5Q Pro ako ides na Intel konfiguraciju i gotovo, nije skupa ploca, ok je i za rad i za OC. Ko da ces ti da teras neku ekstremu od OC-a cim pitas koju plocu. Znaci ne treba ti nista bolje od npr. te. I da, ovo `nestabilne ploce` nisam skoro nijednu video. Osim ako mozda stavljate neki QX na plocu od 50e pa je onda nesto nestabilno ..
el imas ti nesto uslikano da mi vidimo kao Q6600 radi na 4.3?!?!?!?!?!?! ja ovo prvi put cujem on ne ide preko 3.6
BIOSTAR THE WAY OF LIFE
GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!!!
:: `Kvalitet rada same ploce` ..definitivno ne stima recenica :: Nema tu najbolja `marka` svi proizvidjaci imaju dobre ploce u odredjenim kategorijama :: Pitanje je za sta tebi treba ploca tj. sta ocekujes od iste :: Gigabyte djubre ..Boze gluposti, X58 GB ploca je djubre ? Ja sam na GB 965P ploci terao Q6600 na 4.3GHz za sintetiku, ajde sada neka se javi onaj koji je terao toliko ili priblizno Q6600 a javlja se ovde da pljuje i rankuje firme . :: I sto se tice OC-a zavisi koji proc. Za E5200 npr. mozes da uzmes i najvece djubre plocu i opet ces moci da ga solidno dignes jer ti ne treba ne znam koji FSB idt :: Za C2Q ti treba nesto sto ima dobru naponsu idt :: Uglavnom ne moramo ni da idemo dalje, uzmi P5Q Pro ako ides na Intel konfiguraciju i gotovo, nije skupa ploca, ok je i za rad i za OC. Ko da ces ti da teras neku ekstremu od OC-a cim pitas koju plocu. Znaci ne treba ti nista bolje od npr. te :: I da, ovo `nestabilne ploce` nisam skoro nijednu video. Osim ako mozda stavljate neki QX na plocu od 50e pa je onda nesto nestabilno . ::
Auuuu kumeeee, na kom naponu ? 80v ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Sorry nemam vise screen-ove za tu frekvenciju, iskopao sam neki stari CPUz shot na 4.23GHz na toj GB ploci . :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=32712 :: :: *edit* Ne ide preko 3.6GHz ...? To iz politikinog zabavnika ili kurira .. :: :: :: el imas ti nesto uslikano da mi vidimo kao Q6600 radi na 4.3?!?!?!?!?!? :: :: ja ovo prvi put cujem on ne ide preko 3. :: :: :: :: ::
Nadovezacu se za tvoj problem koji si imao cisto samo malo da dopunim machine-a jer je situacija koja se desava sa Asusom i cvrcanjem zavojnica na Maximus Formuli cesca pojava.Naime,zavojnice najvise trpe pod opterecem kada je Quad Core CPU u pitanju + u kombinaciji sa 4 slota za memoriju mada ni to nije toliko bitno.Poenta je da pod punim opterecenjem a narucito kada se procesor OC-uje zavojnice se vremenom rasklimaju i pocinju da sire vece vibracije sto dovodi do toga da dobijemo zvuk koji je nama vec svima poznat.Ovo ne moze da se svrsta u kvar koji donosi nepravilnost u radu ploce ili bilo kakav uticaj na stabilnost u radu.Zavisno od usera i njegovih kriterijuma ovaj problem ce se razlicito kotirati.
Sto se tice Gigabyte ploca,ovo bi voleo da obrati paznju Machine sta cu da kazem,nivo kvaliteta je znatno pojacan.Generalno ploce za Nehalem platformu LGA 1366 su pravljene od kvalitetnih komponenti sa velikom paznjom na detalje i funkcionalnost ploce kao i zavrsne obrade preko performansi koje se dobiju.Ovo ne govorim zato sto ja imam plocu,vec zato sto sam se uverio na par primera i zato sto sam se konsultovao sa ljudima koji se bave profesionalno i kojima je kvalitet i performanse na prvom mestu. O ovom moze da posvedoci i user Bax licno! P.S.Nikad nisam pljuvao Gigabyte jer su i oni imali uvek serije dobrih ploca ,primer DQ6 za LGA 775 su ploce koje su zaista kvalitetne.Stoji da je Asus bolji ali ne treba pljuvati po necemu ako za to nema dovoljno argumenata!
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Bax je imao problem sa Maaximus formulom samo u kombinaciji sa 4 bilo koja memorijska modula ne vezano sa klokom i procesorom. Desi se i ASUS da prsne :: :: Međutim jedna faulty zavojnica je bezazlena po funkcionisnje ploče i samo nervira. Verovatno je samo na njoj jednoj od 10.000 lak loše zalepio. I to ne može da se poredi sa upucanim biosom, nesipravnim kontrolerom, netačnim sistemom praćenja temperatura, pregrejavanja, loših hlađenja, korišćenja kondenzatora sa otpada itd. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Cini mi se da je kod Bax-a bio problem jer je ploca pistala sa nekim kombinacijama memorije tj. cini mi se da je bio problem kad ubaci svih 4 modula, nisam siguran za oc :: :: E kad se govori o oc-u mislim da tu postoji sustinska razlika u kvalitetu i mislim da tu zapravo i najvise dolazi do izrazaja kvalitet ugradjenih elektronskih komponenti kao i kvalitet izrade. Sad, ne bavim se time pa ponovo ne mogu da tvrdim sta je bolje i mislim da se i vecina prosecnih korisnika ne bavi overklokom pa se postavlja pitanje koliko je zapravo takav ekstreman kvalitet takvom jednom prosecnom korisniku neophodan :: :: Mislim da bi prvenstveno trebali tako da delimo ploce i proizvodjace.
Pa ne treba mu mnogo nekih 1.5-1.55v ne vise od toga za sintetiku. Bitno je samo da se lepo rashladi pa moze i vise :)
:: :: Auuuu kumeeee, na kom naponu ? 80v ? :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Sorry nemam vise screen-ove za tu frekvenciju, iskopao sam neki stari CPUz shot na 4.23GHz na toj GB ploci . :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=32712 :: :: :: :: *edit* Ne ide preko 3.6GHz ...? To iz politikinog zabavnika ili kurira .. :: :: :: :: :: el imas ti nesto uslikano da mi vidimo kao Q6600 radi na 4.3?!?!?!?!?!? :: :: :: ja ovo prvi put cujem on ne ide preko 3. :: :: :: :: :: :: :: ::
Intel ploce su dobre? Da li je iko od vas strucnjaka ikada imao intel plocu? Ortakov cale je poslovao sa firmom koja ih prodaje (ne govorim ime), desktop ploce su blagi uzas... za ostale ne znam, a nije ni bitno, za kucnu varijantu intel je sugavo resenje...
Asus ploce najbolje... Imao A7V8X-X jeste bila jeftina, ali je imala Nichicon i Rubycon kondezatore (Japanski, ali to ne znaci nista ako je ostatak sranje) i ST poluprovodnike, rekao bi covek `extra` kvalitet, a ne postoji osoba na svetu koja nije osedela koristeci ovo govno (racunajuci i mene), a Asus je imao jos ovakvih `top` modela. Ne kazem da ostali proizvodjaci nemaju lose modele, ali titulu `najbolji` im sigurno ne bih dao.
Ne znam sto su ljudi skepticni prema DFI plocama, po meni kvalitet Asus-a nije nista bolji, a sto se tice performansi top modela, takodje. Losa strana je komplikovano klokovanje, ali zato je i pravljen DFI nije za svakog. Stavio bih DFI na prvo mesto, za osobe koje vole da se zezaju sa klokovanjem. Ako gledate Delux ili Rampage Asus ploce kao vrh, ima i DFi odgovor na njih UT i LT seriju kojih kod nas nema (bar ja nisam videao nigde da se prodaju)
_________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Nego Sky, idi peglaj onaj CF i 295GTX pa da kačimo..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Sto se tice Gigabyte ploca,ovo bi voleo da obrati paznju Machine sta cu da kazem,nivo kvaliteta je znatno pojacan.Generalno ploce za Nehalem platformu LGA 1366 su pravljene od kvalitetnih komponenti sa velikom paznjom na detalje i funkcionalnost ploce kao i zavrsne obrade preko performansi koje se dobiju.Ovo ne govorim zato sto ja imam plocu,vec zato sto sam se uverio na par primera i zato sto sam se konsultovao sa ljudima koji se bave profesionalno i kojima je kvalitet i performanse na prvom mestu :: O ovom moze da posvedoci i user Bax licno :: P.S.Nikad nisam pljuvao Gigabyte jer su i oni imali uvek serije dobrih ploca ,primer DQ6 za LGA 775 su ploce koje su zaista kvalitetne.Stoji da je Asus bolji ali ne treba pljuvati po necemu ako za to nema dovoljno argumenata :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Bax je imao problem sa Maaximus formulom samo u kombinaciji sa 4 bilo koja memorijska modula ne vezano sa klokom i procesorom. Desi se i ASUS da prsne :: :: :: :: Međutim jedna faulty zavojnica je bezazlena po funkcionisnje ploče i samo nervira. Verovatno je samo na njoj jednoj od 10.000 lak loše zalepio. I to ne može da se poredi sa upucanim biosom, nesipravnim kontrolerom, netačnim sistemom praćenja temperatura, pregrejavanja, loših hlađenja, korišćenja kondenzatora sa otpada itd. :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Cini mi se da je kod Bax-a bio problem jer je ploca pistala sa nekim kombinacijama memorije tj. cini mi se da je bio problem kad ubaci svih 4 modula, nisam siguran za oc :: :: :: E kad se govori o oc-u mislim da tu postoji sustinska razlika u kvalitetu i mislim da tu zapravo i najvise dolazi do izrazaja kvalitet ugradjenih elektronskih komponenti kao i kvalitet izrade. Sad, ne bavim se time pa ponovo ne mogu da tvrdim sta je bolje i mislim da se i vecina prosecnih korisnika ne bavi overklokom pa se postavlja pitanje koliko je zapravo takav ekstreman kvalitet takvom jednom prosecnom korisniku neophodan :: :: :: Mislim da bi prvenstveno trebali tako da delimo ploce i proizvodjace.
Vidi domacina... Pa sto nam ranije nisi prijavio...
Covek ubi u pojam samozvane prvoligase i reprezentativce a nikome ne nabija na nos dokle je dogurao i kako on zna i kako su drugi glib OC zanata.
Svaka ti se dala...
I uz sve to na Gigabyte ploci koja je `radioaktivni otpad` ko sto rece jedan `uvazeni` talambas sa foruma koji za sigurno zna da je `biozrno stil zivota`...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Sorry nemam vise screen-ove za tu frekvenciju, iskopao sam neki stari CPUz shot na 4.23GHz na toj GB ploci . :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=32712 :: :: *edit* Ne ide preko 3.6GHz ...? To iz politikinog zabavnika ili kurira .. :: :: :: el imas ti nesto uslikano da mi vidimo kao Q6600 radi na 4.3?!?!?!?!?!? :: :: ja ovo prvi put cujem on ne ide preko 3. :: :: :: :: ::
Poslednje tri ploče koje sam imao bile su sa stovarišta `nuklearnog otpada`, dakle iz Gigabajta. Prva GA-M55S-S3 (nForce 550) je radila bez problema, sve dok drug nije doneo 4 giga rama da isproba da li rade. Zašto se ploči taj ram nije dopao, ne znam, ali od tada su počela da se dešavaju razna sranja sa pločom i tako je ploča radila sve dok se nije upokojila. Potom sam uzeo ono što je bilo na lageru kod komšije, GA-M56S-S3 (nForce 560) koja je u startu bila `puna` bagova, tako da sam je posle samo 6 meseci zamenio sa GA-MA78G-DS3H (AMD 780G). I tek mi se sa ovom poslednjom posrećilo. Za sada radi savršeno, a kada nešto zeza, uradim Clear CMOS, i više nema frke. Sa prethodne dve sam mogao da učitavam BIOS i pomoću džampera i vađenjem baterije, ali su sranja ostajala i dalje. Dakle, izgleda da je Gigabajt ipak posvetio malo više pažnje pločama koje je izbacio u poslednjih godinu-godinu i po dana, a ako to kaže Skaj, onda mislim da drugi nemaju baš mnogo argumenata protiv Gigabajta. Najinteresantnije od svega toga je to što moj drug (inače i moj učitelj i savetnik po pitanju kompjutera) i dalje nije kupio mašinu u koju će da ugradi ona 4GB rama. Ko šiša ostatak mašine, važno je da ima 4 giga.
U poslednje vreme,moze se reci da su Gigabyte ploce cak i kvalitetnije od Asus-a ako gledamo recimo socket 1366.Ja i danas dan licno imam neke male predrasude i uvek sam za Asus ali isto tako ne mogu da pobegnem od istine i ne zelim sebe da lazem.Cekam Nehalem i7 950 D0 i pikovao sam Asus Rampage II Extreme ali u konsultaciji sa drugim kolegama koji pored enthuzijazma bave se profesionalno overclockom i performansama hardvera,testtiranjem dosli su do zakljucka da se ustvari Gigabyte ploce odlicno pokazale,da kazem mozda cak i najbolje a uz to imaju i odlican bios.Generalno o kvalitetu komponenti ne treba ni pricati jer su na svaki detalj obratili paznju.U svakom zrnu ima i kukolja li to se odnosi na sve a ne samo na Gigabyte i sl..Znaci svaki brend je imao da ponudi kvalitet a koliko je to u odnosu na neki drugi brend u razlici kvaliteta je totalno diksutabilno jer uvek moras da poredis hardver iste klase.Ako tako gledamo jedan Gigabyte DQ6 X38 nije nista losiji (nijanse su bile u pitanju) bio od Asus Maximus Formule i sl..U svakom slucaju,Gigabyte je definitivno podigao nivo kvaliteta i usmerio je veliku paznju sada na to sto treba postovati!
DFI je takodje ozbiljna firma,(deo inzinjera iz Abita) ,ploce su jako kvalitetne mada mene odbijaju licno zbog komplikovanog biosa i sarenih boja koje forsiraju na svojim plocama.Dosta plasticno mi deluju!Inace naponska sekcija im je zlo (u pozitivnom smislu)!
Malo uskacem sa pitanjem ali posto je vezano za ploce nebih da otvaram novu temu, naime, hocu da menjam plocu Gigabyte GA-MA770-DS3 i procesor Athlon X2 5000+ black edition klokovan na 3 GHz. Sad sta uzeti, JW-RX780X-AM2+ (SC) i Athlon 7750 black edition ili JW-IP43-S i Intel 5200 ili 5300? Koristim Vistu Ultimate sp1, imam XFX 4850, napajanje OCZ 500W, 2x2 GB DDR2 na 800 MHz... Ako uzmem 7750 da li da uzmem DDR2 na 1066 ili da memoriju ne menjam. Nije mi bitno da li je Intel ili AMD vec samo da je bolje. Moze i neki drugi predlog a da nije skuplje od ovoga. E da, racunar uglavnom koristim za igre. Hvala unapred!
Zamenish samo procesor za tu Kumu ili neki phenom II X3 ili X4. Nishta necesh dobiti prelaskom na 780 osim integrisane grafike, mala je razlika, a za ono shto bi doplatio za plochu ulozi u procesor i uzmi neki jachi od 7750 Black Kume. Samo ako stavish phenoma cesh moci da iskoristish 1066Mhz, a nece ti loshe doci ta memorija pogotovo shto cesh sigurno overklokovati Kumu, ako je uzmesh, pa necesh morati da spustash brzinu memorije.
Razlika izmedju tih hardvera je minimalna, nista specijalno neces dobiti time. Bolje sacekaj malo pa samo dodaj AMD Phenom II na tu plocu. Taj X2 7550+ nije mnogo brzi od tvog AMD-a OC na 3GHz. Znaci nista ne menjaj samo kasnije dodaj i to je to.
A shto se tiche Intela, 5200 je dobra investicija, a i ta plocha mislim da nije losha shto se tiche chipseta. Mislim da cesh najbolje proci da ostavish sadashnju plochu i stavish 7750Black sa 1066Mhz memorijom, i kloknesh to preko trice. Bar bih ja tako radio. Ali opet, kako reche Plamen, stvarno necesh dobiti veliki pomak jer i ta grafichka karta se savrsheno uklapa u taj hardver tako da ako te bash svrbi ti dobro razmisli pre nego shto neshto promenish.
Vidis kako imamo iskusne korisnike koji se razumeju u materiju ali pak svako ima drugacije misljenje.Sve ove firme ASUS,MSI,GIGABYTE su na takvom tehnoloskom nivou da imaju solidne ploce i da imaju mali skart,desavalo se u pocetku, doduse i kasnije svakoj kompaniji da je izbacila losu seriju,jednostavno neke komponente poluprovodnicke ili kondenzatori nisu bile adekvatnog kvaliteta pa je i bilo moguce da dodje do veceg otkazivanja,naravno da niste mogli da imate u rukama na duze vreme svaku plocu od ovih proizvodjaca,pa se tako desilo da neko ima biostar koja dobro radi i naravno da ce on pricati,ma brate ubiica je,tako i onaj zadovoljni vlasnik Asusa,no ima i zadovoljnih korisnika Msi-a.Sad jeste pitanje kakve poluprovodnicke komponente oni ugradjuju,naravno elektrolite,zavojnice....... tragao sam da li ima nekog na netu `entuzijaste - zaludjenika` (kako vam draze) koji bi zavirivali u svaki tranzistor i ic kolo koje sluze za napajanje cpu-a,rama i ostalog i onda vrsili testove koliko trpi struje koji je pouzdaniji,to je vec nesto sto bi trebali da rade sami proizvodjaci ploca ne mi.Meni je sve jasno ako neko da garanciju 3 god. a ja taj komp mozda necu gasiti,za te sve godine videce se stabilnost kako i sta,tako da uzimajte model koji se vama najvise svidja i odgovara,a sad kvarovi greske su stvar koja se ne desava bas cesto svakom korisniku ali garancija je uvek tu.Licno volim vise Asusa od svih,ali nista mi nebi smetalo da imam `para` i za neki high-GIGABYTE ili neki drugi model.Samo da imamo da kupimo to je ono glavno a ostalo ko sta voli nek izvoli,sve te firme koje ste nabrojali nisu propale zbog ogromnih skartova nego su uspesne imaju svoje fanove koje su mogli da steknu jedino ili na performansama i stabilosti ili dobar odnos cena za dat proizvod,sad kriterijumi su razliciti....
Maticna ploca najbolja marka kod nas? - Za AMD procesore
22.04.2009. 11:55
status: user broj poruka: 65
Mene iskljucivo zanimaju ploce za kucnu upotrebu znaci kao `radna stanica` ili `kucni racunar`. Interesuju me iskljucivo najbolje marke ploca koje se mogu naci kod nas tj. u Srbiji kod lokalnih prodavaca ili generalnih distributera i naravno preko https://www.pcberza.rs.
U svakom slucaju hvala svima na ovako detaljnim odgovorima. Stvar koja me je zanimala je da mi neko postavi rang listu od najbolje do najlosije marke koja se trenutno moze naci kod nasih prodavaca u gradovima - za kucnu upotrebu.
Ja koristim AMD procesor i nameravam da sledecu plocu kupim za AMD ne za Intel. Imao sam Asus i veoma sam bio zadovoljan sto se tice pouzdanosti rada koja se tice same otpornosti na recimo lose napone u mrezi i sl. Pored same konfiguracije nameravam da nabavim i dobro napajanje naravno.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.