pufice na kojim si drogama da i ja malo opustim nategnute zivce se` bodes u venu ili samo smrkas...
rad je od coveka napravio majmuna
:: :: Nisam potrefio bas najbolju rubriku ali jbg :: :: Da li neko zna kako se zvao onaj film gde onaj ludak u kamionu juri onog coveka u crvenom autu,i juri ga i juri i udara i njemu 100 puta auto prokuva pa ga stalno pali i gasi i bezi ali tu je krat,onda stavi atasnu na gas i iskoci iz auta i na kraju se kamion skotrlja sa litice i padne dole,neko se valjda tu zvao Denis Viver koliko sam zapamtio,da li neko zna,jako sam voleo ovaj film kad sam bio mali pa bi voleo sad da ga imam!! :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.pn :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.