Jeste zaista zanimljivo.Nema sta.Mogu samo zamisliti izraz lica svkog ko prvi put to bude video uzivo Nije valjda da je toliko skupo bezbojno ulje?Mada,treba tu dosta litara,zavisno od akvarijuma.
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
:: pa i meni je bilo cudno, ali kad sam malo izguglao skontao sam da je sasvim logicno, a i izgleda do jaja moras priznati. imam tu jednog durona/nf2/256mb300w kung fu i akvarijum od 30 litara spremne za experiment. problem je samo sto ne mogu da nadjem potpuno providno ulje za razumnu sumu. ne baca mi se 100+ evra na zezanje bas. :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: Sve je to u redu ali mi je ipak jako,jako cudno.Bre to se ulije u svaku komponentu,udje u svaku rupicu,svaki delic hardvera.Hm. :: :: Nego,kako ispere posle to ulje sa komponenti kad bude zazeleo da ih proda? :: :: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: :: ATI is way of life :: ::
Pokusavao sam razne kombinacije TT 1x735 ,1x745 ,1x735 +1x745,2x745 u zavisnosti koliko hardvera hladim ali zbog buke i hladjenja samo procesora ostao sam samo na jednom TT745.Po meni sustina je samo u dobro obradjenom vodenom bloku(sto masinski sto rucno) i mozda u finijim radijatorima.SkyFire na koliko ti sad rade procesor i Nvidia (clock i temperatura) sa postojecim vodenim sistemom i normalno kolika je buka??????????
@Mix upravu si za ulje jedino ako se prospe po vrucoj grafcki moze da nastane svasta :) hint tiganj :), naravno imaju i druga ulja (masinsko ulje veoma dobro). A sto se tice vode hladice ona dobro ali ce veoma brzo postati da je bude sve manje (isparavace). A to vodeno hladjenje je bacanje para, ako sve drzi na defu dovoljni su ventilatori. @Sky si ti pokusavao u taj sistem da sipas rakiju :).
BOOBLES!!!! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Jeste zaista zanimljivo.Nema sta.Mogu samo zamisliti izraz lica svkog ko prvi put to bude video uzivo :: Nije valjda da je toliko skupo bezbojno ulje?Mada,treba tu dosta litara,zavisno od akvarijuma :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: ATI is way of life :: :: :: :: :: pa i meni je bilo cudno, ali kad sam malo izguglao skontao sam da je sasvim logicno, a i izgleda do jaja moras priznati. imam tu jednog durona/nf2/256mb300w kung fu i akvarijum od 30 litara spremne za experiment. problem je samo sto ne mogu da nadjem potpuno providno ulje za razumnu sumu. ne baca mi se 100+ evra na zezanje bas. :: :: _____________________________________________________________________ :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: :: :: Sve je to u redu ali mi je ipak jako,jako cudno.Bre to se ulije u svaku komponentu,udje u svaku rupicu,svaki delic hardvera.Hm. :: :: :: Nego,kako ispere posle to ulje sa komponenti kad bude zazeleo da ih proda? :: :: :: :: :: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: :: :: ATI is way of life :: :: ::
racunaj 300-400 din/litar puta 30-40 litara... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Jeste zaista zanimljivo.Nema sta.Mogu samo zamisliti izraz lica svkog ko prvi put to bude video uzivo :: Nije valjda da je toliko skupo bezbojno ulje?Mada,treba tu dosta litara,zavisno od akvarijuma :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: ATI is way of life :: :: :: :: :: pa i meni je bilo cudno, ali kad sam malo izguglao skontao sam da je sasvim logicno, a i izgleda do jaja moras priznati. imam tu jednog durona/nf2/256mb300w kung fu i akvarijum od 30 litara spremne za experiment. problem je samo sto ne mogu da nadjem potpuno providno ulje za razumnu sumu. ne baca mi se 100+ evra na zezanje bas. :: :: _____________________________________________________________________ :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: :: :: Sve je to u redu ali mi je ipak jako,jako cudno.Bre to se ulije u svaku komponentu,udje u svaku rupicu,svaki delic hardvera.Hm. :: :: :: Nego,kako ispere posle to ulje sa komponenti kad bude zazeleo da ih proda? :: :: :: :: :: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: :: :: ATI is way of life :: :: ::
Sto se tice graficke karte drzao sam je na 756/1250 uz korigovanu voltazu za GPU ,Full load u zimskom periodu 30-35c dok u letnjem periodu na ambijentalnoj temperaturi od 25c 40-45c zavisno od engine-a same igre tj opterecenja (nek to bude recimo Crysis) a ako se zadesi da je temp 30c u sobi onda ide i do 50c u Full load-u .E sad,vec neko vreme imam klimu pa je sobna temperatura uvek oko 20-25c tako da su i temperature sistema i same graficke karte mnogo nize,znaci bolje za sistem.Neka realna temperatura za svaki dan je 40c u full load-u. Sto se tice buke.Vidi ovako.Buku mozes resiti fan contolerima.Ja koristim performance ventilatore Cooler Master Long Life 212 Led.Odlican air pressure.Ventilatori su zaista extra.Vrte se na 2000rpm-a uz nivo buke od 19db-a.Sve zavisi i od praga tolerancije.Znaci od ukusa do ukusa.Ja sam njih stavio jer su ventilatori stvarno mrak za dobre performanse a i igledaju lepo.Neko bi mozda stavio i Noctue i sl..Znaci sto se tice nivoa buke imas raznih kombinacija da napravis kako bi zadovoljio svoje standarde.
P.S.Moram dodati da sam za vreme OC takmicenja u zimskom preiodu uspevao da oborim Full load graficke karte i na 25c!Zvuci nestvarno jel da?
@Mixx
Batali druze onda radnju.Mnogo je to para za baciti!
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
:: :: Pokusavao sam razne kombinacije TT 1x735 ,1x745 ,1x735 +1x745,2x745 u zavisnosti koliko hardvera hladim ali zbog buke i hladjenja samo procesora ostao sam samo na jednom TT745.Po meni sustina je samo u dobro obradjenom vodenom bloku(sto masinski sto rucno) i mozda u finijim radijatorima.SkyFire na koliko ti sad rade procesor i Nvidia (clock i temperatura) sa postojecim vodenim sistemom i normalno kolika je buka?????????? :: ::
pa batalio sam, kazem ti da mastam....mozda kad budem menjao ulje u kamionu ne bacim staro nego ga iskoristim za experiment... bice strokavo doduse al jbg.... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.