Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
eeprom programator
STRANA 2 OD 2
Stripy Re: pa dobro,otplatio je on sebe(valjda) 06.07.2009. 00:51 #126472

status: user
broj poruka: 4163
Samo PLCC32 na DIP32 sam platio 99 dolara. Naravno skuplju kvalitetniju varijantu koja je predviđena za 10000 upotreba. Ja sam sigurno zabo čip 1000 puta u njega

Shit happens

:: a imas li ti sta od adaptera uz njega da prodas?meni ne treba za programiranje serijskih eproma novije generacije,jer gomila ovih mojih ploca koje ja imam su sve ploce zakljucno sa am2 i 775 soketom.....ma ja jurim neki programator za 50-tak evrica.....naajobicniji.....pa ako bude potrebe,lako cemo kupiti sta bolje....
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: pa ono kad krene 06.07.2009. 00:55 #126473

broj poruka: 5715
Posto je taj Gordak sa ESD lemilicom i `SMD` duvaljkom? Znam da je imaju i Nemanja i Nikola iz HelpDiska...cija je zapravo? Jbt one Ersa vakuum pumpe po 2000din!!! posto je dobra staklena sa metalni prstenom, opticarska lupa? Ja imam neko plasticno sranje...

:: ono tako povuce,ali u alat moras ulagati....inace sam kupio i ja i te pletenice za razlemljivanje,i lupu,i tu vakum pumpicu,a ta vampir hvataljka je dobra stvar,ali ja sam se sad naucio bez nje da radim....i kupio sam neku kinesku duvaljku sa lemilicom...gordak 952,ali nisam to u mikro-princu kupio.....a mogu ti reci da je lemilica FANTASTICNA,ali fantasticna...ja sam imao i ersine,i welelrove,ali veruj mi,ja sam ovom lemilicom odusevljen....a duvaljka je ok,radi korektno.....
Stripy Re: Re: pa ono kad krene 06.07.2009. 00:57 #126478

broj poruka: 4163
To plastično sranje od 300 kinti koje pominješ je meni radilo posao 5 godina do pre neki dan kada se raspala od rabljenja

Shit happens

:: Posto je taj Gordak sa ESD lemilicom i `SMD` duvaljkom? Znam da je imaju i Nemanja i Nikola iz HelpDiska...cija je zapravo? Jbt one Ersa vakuum pumpe po 2000din!!! posto je dobra staklena sa metalni prstenom, opticarska lupa? Ja imam neko plasticno sranje..
:: :: ono tako povuce,ali u alat moras ulagati....inace sam kupio i ja i te pletenice za razlemljivanje,i lupu,i tu vakum pumpicu,a ta vampir hvataljka je dobra stvar,ali ja sam se sad naucio bez nje da radim....i kupio sam neku kinesku duvaljku sa lemilicom...gordak 952,ali nisam to u mikro-princu kupio.....a mogu ti reci da je lemilica FANTASTICNA,ali fantasticna...ja sam imao i ersine,i welelrove,ali veruj mi,ja sam ovom lemilicom odusevljen....a duvaljka je ok,radi korektno.....
:: ::
dukiduledu taj gordak 06.07.2009. 01:00 #126479

broj poruka: 826
sam platio 7.900 dinara sa postarinom....iace,taj istovetan je na drugim mestima preko 11-12 hiljadarki.....ali ovo je neka firma na koju sam nabasao preko neta kada sam ono trazio duvaljku,i poslali mi,i eto kazem ti......7.500 din +400 din postarina....

MACHINE Re: taj gordak 06.07.2009. 01:05 #126480

Ko li ima opticarske lupe (staklene sa metalnim prstenom i drskom)??? Vidjao sam i sa belim LED za osvetljenje...

Gde ima onih malih vezica/trakica, ne duziih od 5-10cm za podvezivanje kablova, one su nazubljene pa ulazi u jedna prsten i onda se pritegne i zakljuca u polozaju, to koriste kada vezuju zice u napajanjima, Audio-Video tehnici...ja sam nasao samo vece za auto kablove

:: sam platio 7.900 dinara sa postarinom....iace,taj istovetan je na drugim mestima preko 11-12 hiljadarki.....ali ovo je neka firma na koju sam nabasao preko neta kada sam ono trazio duvaljku,i poslali mi,i eto kazem ti......7.500 din +400 din postarina...
SkyFire Re: Re: taj gordak 06.07.2009. 01:09 #126482

broj poruka: 18472
Ako sam te razumeo tebi trebaju grcke vezice.Imas ih u skoro svakoj radnji za vodoinstalaciju i opremu..
Koja ti duzina treba ?Jel bitna boja?

I am cured,now i can see only RED colour
ATI is way of life

:: Gde ima onih malih vezica/trakica, ne duziih od 5-10cm za podvezivanje kablova, one su nazubljene pa ulazi u jedna prsten i onda se pritegne i zakljuca u polozaju, to koriste kada vezuju zice u napajanjima, Audio-Video tehnici...ja sam nasao samo vece za auto kablov
MACHINE Re: Re: Re: taj gordak 06.07.2009. 01:12 #126483

Ne znam kako se to zove, pa recimo 5-10cm dugacke a siroke par mm, nije bitna boja...video sam da ima u Metrou za 150din 300 komada ali nemam karticu...

:: Ako sam te razumeo tebi trebaju grcke vezice.Imas ih u skoro svakoj radnji za vodoinstalaciju i opremu.
:: Koja ti duzina treba ?Jel bitna boja
:: I am cured,now i can see only RED colour
:: ATI is way of life
:: :: Gde ima onih malih vezica/trakica, ne duziih od 5-10cm za podvezivanje kablova, one su nazubljene pa ulazi u jedna prsten i onda se pritegne i zakljuca u polozaju, to koriste kada vezuju zice u napajanjima, Audio-Video tehnici...ja sam nasao samo vece za auto kablov
SkyFire Re: Re: Re: Re: taj gordak 06.07.2009. 01:14 #126484

Poslacu ti ja koliko sutra cu sebi da uzmem pa cu uzeti i jos jedno pride..

ATI is way of life

:: Ne znam kako se to zove, pa recimo 5-10cm dugacke a siroke par mm, nije bitna boja...video sam da ima u Metrou za 150din 300 komada ali nemam karticu..
:: :: Ako sam te razumeo tebi trebaju grcke vezice.Imas ih u skoro svakoj radnji za vodoinstalaciju i opremu.
:: :: Koja ti duzina treba ?Jel bitna boja
:: :: I am cured,now i can see only RED colour
:: :: ATI is way of life
:: :: :: Gde ima onih malih vezica/trakica, ne duziih od 5-10cm za podvezivanje kablova, one su nazubljene pa ulazi u jedna prsten i onda se pritegne i zakljuca u polozaju, to koriste kada vezuju zice u napajanjima, Audio-Video tehnici...ja sam nasao samo vece za auto kablov
:: :: ::
Equinoxe Re: Re: taj gordak 06.07.2009. 01:21 #126487

broj poruka: 12057

Na novobeogradskom buvljaku, kakve hoćeš, koliko hoćeš.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Gde ima onih malih vezica/trakica, ne duziih od 5-10cm za podvezivanje kablova, one su nazubljene pa ulazi u jedna prsten i onda se pritegne i zakljuca u polozaju, to koriste kada vezuju zice u napajanjima, Audio-Video tehnici...ja sam nasao samo vece za auto kablov
MACHINE Re: Re: Re: Re: Re: taj gordak 06.07.2009. 01:23 #126489

Ma jok, naci cu, u sredu idem po laboratorijske nalaze pa cu da pogledam u Silken, ne ide mi se do buvljaka, kako rece Bax, ima sigurno ali mi nista tamo nije usput jer na NBGD idem samo kada idem kod druga ili redje poslovno

:: Poslacu ti ja koliko sutra cu sebi da uzmem pa cu uzeti i jos jedno pride.
:: :: Ne znam kako se to zove, pa recimo 5-10cm dugacke a siroke par mm, nije bitna boja...video sam da ima u Metrou za 150din 300 komada ali nemam karticu..
:: :: :: Ako sam te razumeo tebi trebaju grcke vezice.Imas ih u skoro svakoj radnji za vodoinstalaciju i opremu.
:: :: :: Koja ti duzina treba ?Jel bitna boja
:: :: :: I am cured,now i can see only RED colour
:: :: :: ATI is way of life
:: :: :: :: Gde ima onih malih vezica/trakica, ne duziih od 5-10cm za podvezivanje kablova, one su nazubljene pa ulazi u jedna prsten i onda se pritegne i zakljuca u polozaju, to koriste kada vezuju zice u napajanjima, Audio-Video tehnici...ja sam nasao samo vece za auto kablov
:: :: :: ::
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: taj gordak 06.07.2009. 01:25 #126491

Ja rekoh zbog toga sto je kod mene to jeftino pa mi nije tesko da uzmem da ti posaljem.Kako `oces..Pozz.

ATI is way of life

:: Ma jok, naci cu, u sredu idem po laboratorijske nalaze pa cu da pogledam u Silken, ne ide mi se do buvljaka, kako rece Bax, ima sigurno ali mi nista tamo nije usput jer na NBGD idem samo kada idem kod druga ili redje poslovn
:: :: Poslacu ti ja koliko sutra cu sebi da uzmem pa cu uzeti i jos jedno pride.
:: :: :: Ne znam kako se to zove, pa recimo 5-10cm dugacke a siroke par mm, nije bitna boja...video sam da ima u Metrou za 150din 300 komada ali nemam karticu..
:: :: :: :: Ako sam te razumeo tebi trebaju grcke vezice.Imas ih u skoro svakoj radnji za vodoinstalaciju i opremu.
:: :: :: :: Koja ti duzina treba ?Jel bitna boja
:: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour
:: :: :: :: ATI is way of life
:: :: :: :: :: Gde ima onih malih vezica/trakica, ne duziih od 5-10cm za podvezivanje kablova, one su nazubljene pa ulazi u jedna prsten i onda se pritegne i zakljuca u polozaju, to koriste kada vezuju zice u napajanjima, Audio-Video tehnici...ja sam nasao samo vece za auto kablov
:: :: :: :: ::
MACHINE Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: taj gordak 06.07.2009. 01:30 #126494

Pa ove velike sam na malo placao 5din komad, a ove manje su verovatno 2 din ma za 100 komada je tako skuplji espap nego kirija :)), svejedno hvala

:: Ja rekoh zbog toga sto je kod mene to jeftino pa mi nije tesko da uzmem da ti posaljem.Kako `oces..Pozz
:: :: Ma jok, naci cu, u sredu idem po laboratorijske nalaze pa cu da pogledam u Silken, ne ide mi se do buvljaka, kako rece Bax, ima sigurno ali mi nista tamo nije usput jer na NBGD idem samo kada idem kod druga ili redje poslovn
:: :: :: Poslacu ti ja koliko sutra cu sebi da uzmem pa cu uzeti i jos jedno pride.
:: :: :: :: Ne znam kako se to zove, pa recimo 5-10cm dugacke a siroke par mm, nije bitna boja...video sam da ima u Metrou za 150din 300 komada ali nemam karticu..
:: :: :: :: :: Ako sam te razumeo tebi trebaju grcke vezice.Imas ih u skoro svakoj radnji za vodoinstalaciju i opremu.
:: :: :: :: :: Koja ti duzina treba ?Jel bitna boja
:: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour
:: :: :: :: :: ATI is way of life
:: :: :: :: :: :: Gde ima onih malih vezica/trakica, ne duziih od 5-10cm za podvezivanje kablova, one su nazubljene pa ulazi u jedna prsten i onda se pritegne i zakljuca u polozaju, to koriste kada vezuju zice u napajanjima, Audio-Video tehnici...ja sam nasao samo vece za auto kablov
:: :: :: :: :: ::
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: taj gordak 06.07.2009. 01:33 #126495

Ko ti kaze da bi bilo sta i platio?

ATI is way of life

:: Pa ove velike sam na malo placao 5din komad, a ove manje su verovatno 2 din ma za 100 komada je tako skuplji espap nego kirija :)), svejedno hval
:: :: Ja rekoh zbog toga sto je kod mene to jeftino pa mi nije tesko da uzmem da ti posaljem.Kako `oces..Pozz
:: :: :: Ma jok, naci cu, u sredu idem po laboratorijske nalaze pa cu da pogledam u Silken, ne ide mi se do buvljaka, kako rece Bax, ima sigurno ali mi nista tamo nije usput jer na NBGD idem samo kada idem kod druga ili redje poslovn
:: :: :: :: Poslacu ti ja koliko sutra cu sebi da uzmem pa cu uzeti i jos jedno pride.
:: :: :: :: :: Ne znam kako se to zove, pa recimo 5-10cm dugacke a siroke par mm, nije bitna boja...video sam da ima u Metrou za 150din 300 komada ali nemam karticu..
:: :: :: :: :: :: Ako sam te razumeo tebi trebaju grcke vezice.Imas ih u skoro svakoj radnji za vodoinstalaciju i opremu.
:: :: :: :: :: :: Koja ti duzina treba ?Jel bitna boja
:: :: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour
:: :: :: :: :: :: ATI is way of life
:: :: :: :: :: :: :: Gde ima onih malih vezica/trakica, ne duziih od 5-10cm za podvezivanje kablova, one su nazubljene pa ulazi u jedna prsten i onda se pritegne i zakljuca u polozaju, to koriste kada vezuju zice u napajanjima, Audio-Video tehnici...ja sam nasao samo vece za auto kablov
:: :: :: :: :: :: ::
MACHINE Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: taj gordak 06.07.2009. 01:37 #126496

Ih, pa neko mora :) levi ili desni dzep...

:: Ko ti kaze da bi bilo sta i platio?
:: :: Pa ove velike sam na malo placao 5din komad, a ove manje su verovatno 2 din ma za 100 komada je tako skuplji espap nego kirija :)), svejedno hval
:: :: :: Ja rekoh zbog toga sto je kod mene to jeftino pa mi nije tesko da uzmem da ti posaljem.Kako `oces..Pozz
:: :: :: :: Ma jok, naci cu, u sredu idem po laboratorijske nalaze pa cu da pogledam u Silken, ne ide mi se do buvljaka, kako rece Bax, ima sigurno ali mi nista tamo nije usput jer na NBGD idem samo kada idem kod druga ili redje poslovn
:: :: :: :: :: Poslacu ti ja koliko sutra cu sebi da uzmem pa cu uzeti i jos jedno pride.
:: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour
:: :: :: :: :: ATI is way of life
:: :: :: :: :: :: Ne znam kako se to zove, pa recimo 5-10cm dugacke a siroke par mm, nije bitna boja...video sam da ima u Metrou za 150din 300 komada ali nemam karticu..
:: :: :: :: :: :: :: Ako sam te razumeo tebi trebaju grcke vezice.Imas ih u skoro svakoj radnji za vodoinstalaciju i opremu.
:: :: :: :: :: :: :: Koja ti duzina treba ?Jel bitna boja
:: :: :: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour
:: :: :: :: :: :: :: ATI is way of life
:: :: :: :: :: :: :: :: Gde ima onih malih vezica/trakica, ne duziih od 5-10cm za podvezivanje kablova, one su nazubljene pa ulazi u jedna prsten i onda se pritegne i zakljuca u polozaju, to koriste kada vezuju zice u napajanjima, Audio-Video tehnici...ja sam nasao samo vece za auto kablov
:: :: :: :: :: :: :: ::
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: taj gordak 06.07.2009. 01:57 #126500

Ima se moze se

ATI is way of life

:: Ih, pa neko mora :) levi ili desni dzep..
:: :: Ko ti kaze da bi bilo sta i platio?
:: :: :: Pa ove velike sam na malo placao 5din komad, a ove manje su verovatno 2 din ma za 100 komada je tako skuplji espap nego kirija :)), svejedno hval
:: :: :: :: Ja rekoh zbog toga sto je kod mene to jeftino pa mi nije tesko da uzmem da ti posaljem.Kako `oces..Pozz
:: :: :: :: :: Ma jok, naci cu, u sredu idem po laboratorijske nalaze pa cu da pogledam u Silken, ne ide mi se do buvljaka, kako rece Bax, ima sigurno ali mi nista tamo nije usput jer na NBGD idem samo kada idem kod druga ili redje poslovn
:: :: :: :: :: :: Poslacu ti ja koliko sutra cu sebi da uzmem pa cu uzeti i jos jedno pride.
:: :: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour
:: :: :: :: :: :: ATI is way of life
:: :: :: :: :: :: :: Ne znam kako se to zove, pa recimo 5-10cm dugacke a siroke par mm, nije bitna boja...video sam da ima u Metrou za 150din 300 komada ali nemam karticu..
:: :: :: :: :: :: :: :: Ako sam te razumeo tebi trebaju grcke vezice.Imas ih u skoro svakoj radnji za vodoinstalaciju i opremu.
:: :: :: :: :: :: :: :: Koja ti duzina treba ?Jel bitna boja
:: :: :: :: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour
:: :: :: :: :: :: :: :: ATI is way of life
:: :: :: :: :: :: :: :: :: Gde ima onih malih vezica/trakica, ne duziih od 5-10cm za podvezivanje kablova, one su nazubljene pa ulazi u jedna prsten i onda se pritegne i zakljuca u polozaju, to koriste kada vezuju zice u napajanjima, Audio-Video tehnici...ja sam nasao samo vece za auto kablov
:: :: :: :: :: :: :: :: ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs