Eh ode u vecna lovista, pa dobro sto je izbrisano jbg propustio sam ako sam uopste i trebao da citam.
I moram istaci..od kad Zajebani naucio da pise.. Vidim ima tu i tacaka i zareza taman na vreme, pa cak je sve i odvojeno radi preglednosti.
@pokretac teme, one Gigabyte ploce su ti extra. Asus je skuplji mnogo vise zbog imena..a i ti tamo sto su obarali ovo ono sa Asusom to uglavom rade i kao reklamu. Ti ako hoces plocu da reklamiras i obaras uzmi Asus.
... sky nije banovan a, da li hoće i želi da učestvuje u radu foruma ili ne to je na njemu da odluči. Naravno, ovo je i on mogao da napiše ali kao što rekoh, ovde niko nema obavezu da učestvuje. Međutim, oni koji učestvuju u radu foruma moraće da se pridržavaju određenih pravila a, jedno od najvažnij pravila biće poštovanje članova. U izradi je nova verzija foruma koja će pokriti sve vaše zahteve a, koje će, nadam se, doprineti kvalitetu istog. Zato sve pozivam da već sada uvažavaju svoje `kolege` i da se svaka rasprava završi na jedan primeran i kulturan način kako i dolikuje ljudima vašeg znanja.
:: Maticne :: GA EX58-UD :: GA EX58-UD4 :: GA-EX58-UD :: Izaberi bilo koju sve su stvarno dobre :: :: Memorije koje se provereno odlicno slazu sa ovim plocama a mogu da se kupe kod nas su :: OCZ Gold DDR3 3x2GB 1600MHz,8-8-8-2 :: OCZ Platinum DDR3 3x2GB 1600,7-7-7-2 :: :: @Gile :: :: Znam ko je zajebani :), samo me cudi da se Sky nije javljao na ovu temu :: Juce su ga admini provalili da je opet pravio nove akaunte kako bi hvalio samog sebe i pljuvao druge forumase,naravno opet je sve poricao...Ono njegovo klasicno:nisam ja vi ste,vi komplexasi,JA inteligencija,vi ste svi zavidni,bla,bla,bla...klasika.. :: Tako da nije otisao nego je verovatno banovan zvog vredjanja admina i forumasa.. :: A Machine je otisao,ali bez bana...Ima velike razlike.. :: :: :: DaSickSystem
Dopuna:
Imas kod nas i 3 x 2GB DDR3 Patriot Viper CL9 memoriju na 1600MHz...I bez obzira sto je Partiot uvek bio i ostao odlican proizvodjac memorija koliko sam se informisao na forumima ovaj model se ne slaze bas dobro sa UD5 i UD4P plocama... Cisto da ti napomenem posto je ima na berzi, jeftinija je desetak evra od OCZa koji sam ti preporucio,pa da se ne zaletis da je kupis...Normalno ne u kombinaciji sa navedenim plocama.
@Misa Video sam sinoc da mu je obrisana `poruka`...Nakon tvog upozorenja,(znas sta je sve napisao necu da ponavljam)pa mi je bilo logicno da je banovan... Kao sto rekoh,njegova stvar...
Mnogi su kršili pravila pristojnog ponašanja zbog nedostatka moderatora. Skoro svima je progledano kroz prste i većina su prošli samo sa upozorenjem pa smo rešili da i u ovom prelaznom periodu pokažemo teleranciju. Na osnovu navedenog da se zaključiti da su svi dobrodošli na forum.
:: @Mis :: Video sam sinoc da mu je obrisana `poruka`...Nakon tvog upozorenja,(znas sta je sve napisao necu da ponavljam)pa mi je bilo logicno da je banovan.. :: Kao sto rekoh,njegova stvar.. :: :: :: DaSickSystem ::
E bre mali sad ga pretera, jes da nisam nesto posebno pismen, zaboravilo se sta gede i kako treba da bi bilo sve kako je vuk rekao ali nisam bas toliko ni nepismen. Dosta ja godina imam iza sebe a posao mi je takva da ne zahteva previse poznavanje pravopisa, jednostavno sam prestao da vodim racuna o tome i zaboravilo se verovao i ili ne, zvuci cudno ali je tako. Postoji jos jedan problem upravo vezan sa posao, cesto sam u guzvi a vidim temu na forum gde bih nesto imao da kazem, onada sklepam nesto na brzaka pa to ninasta ne lici he he :)
Pade mi na pamet nesto, mozda je glupo ali da ne aludiras na to da neko drugi pise u moje ime ili tako nesto, recimo da se koristi mojim nikom ???
:: :: I moram istaci..od kad Zajebani naucio da pise.. Vidim ima tu i tacaka i zareza taman na vreme, pa cak je sve i odvojeno radi preglednosti. ::
Prvo da zahvalim posebno Zajebanom76.. a onda i TheBear-u,Gile-tu23,Lonley-juMax-u,Daum-u,DasickSyst..!!!
Meni slepom ste otvorili oci ..xe xe Stvarmo nisam imao pojma sta s cim spariti jbga, bolje pitati! Niste trebali onoliko da se cimate oko inf. posebno Zajebani76,nekad tolika kolicina podataka moze samo nekog jos vise sludeti npr. MENE.. 8) ali vredi polako sam poceo da ucim!!Po net-u sam morao da cackam pa jbga nisam imao nikakvih infoa u vezi sa ovim e sad sto se potrefio taj FUTUREMARK!! :DD
da vise ne smaram DEFINITIVNO POBEDNIK!! GIGABYTE GA-EX58-UD5 ali u opciji mi je i EXTREME!!! za memoriju imam resenja koja ste mi isto poslali OCZ,KINGSTONE,PATRIOT mozda!!
.posaljite mi neke najbezbolnije cene u vezi ovoga ako znate JOS JEDNOM HVALA SVIMA..POZZ
Ja sam ti objasnio na najprostiji moguci nacin bez ikakvih tehnikalija vezanih za specifikacije, samo konkretno ono sto treba da te zanima.
Umem ja to i drugacije da slozim, narocito kad je u pitanju aktuealan hardver, malo njih bi razumelo o cemu ustvri govorim, ali iskreno takv nacin pisanja i toliko razmetanje podacima je ne potrebno. Ovako sam nadam se bio jasan. Koga zanimaju specifikacije i tehnikalije vezane za same cipove i arhitekturu to mogu da nadju na sajtovima proizvodjaca, proverene i tacene informacije a ne ovako da prnose sa foruma na fourm gde se pola toga pogubi u `transportu` a pola lici na ono sto zaista moze da se kaze o nekom recimo cipu.
Posto si razuman momk za tebe mogu jos ovo da ucinim. Ako hoces da prodjes dobro sa cenom i da ti sve bude 100% sigurno sa garancijom, nedo bog nesto otkaze vremenom, mozes da mi se javis na telefon 061/1732068 Vidim da kupujes celu konfiguraciju, taman da te upoznam sa najvecim poznavocima hardvera na nasim prostorima i najboljim serviserima, ceka te prijatno iznenadjenje Imaces prilike da vidis hardver kakv si mogao da vidis samo na tim sajtovima i forumima koje si obilazio ovih dana trazeci resenje za svoj novi komp.
Fenrir, glavna stvar ovde je da primis ove sve komentare kao savete, a ne kao direktna naredjenja sta da kupis. Proveri sve ploce na netu i odluci sam sta je najbolje za tebe...
...kao sto sam vec rekao, nema budzetnih ploca za i7 platformu tako da si bezbedan sta god da uzmes... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.