Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
AMD X2 Athlon II 240 vs AMD Phenom X3 Triple Core 8650
STRANA 2 OD 2
athlon87 re 20.08.2009. 18:30 #134204

status: user
broj poruka: 1133
I na kraju da li se ispalti menjati Amd Athlon 4200+ sa Athlonom II 240 ili cekati da X4 spadne cena?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Bitno ti je da na plocu mozes da zabodes i Athlon II i x4 20.08.2009. 18:33 #134205

broj poruka: 7733
sacekaj malo dok se pojavi taj x4 ,pasce cene dodatno ako ti se ne zuri ,u svakom slucaju nemoj da uzimas Intel E5xxx previse se greje ,a ne moze da pridje ovim AMD CPU.

hogar81 E pisko pratim 20.08.2009. 18:58 #134206

broj poruka: 365
ja ovaj forum vec dugo vremena, a slabo se javljam zato sto nemogu da se raspravljam sa paljevinama na svakom cosku, neznam ni sad sto sam se ukljucio, ali kad ste me vec prozvali recicu vam jedno, ovaj forum je postao jako neozbiljan bas zbog ovolikog broja paljevina koji citaju testove po netu, i zbog toga su ga i napustili skoro svi ozbiljni itovci sa prakticnim iskustvom. I kako stvari stoje jos ce vam pufi biti prva vijolina foruma kako vreme odmice.
pozz

obradmi Da se ljudi pridrzavaju teme ne bi ovako ni bilo 20.08.2009. 19:28 #134209

Covek je u dilemi da li da odabere opciju a ili opciju b ,i neko komentarise kaze uzmi opciju z.
Idite na sajt te firme z ,pa joj pisite hvalospeve ,stvarno smarate sa time vise.
obradmi Re 20.08.2009. 19:54 #134210

Sa postovanjem o svakom forumasu pa i o Pufiju,to sto je on utvrdio nesto
sto je opste poznato, da je Q9550 jaci CPU od PII920 DDR2 i daje vise poena u 3dmark pa sad ima komentar kakav ima ,njegov je problem ,nije otkrio sa time toplu vodu sigurno.Ko veruje u to sto on pise neka veruje ,ja licno ne verujem da je Q9550 jaci CPU od CoreI7 920 kao sto je on napisao.
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs