Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Hahahahahahhaha, Ljubiša je u paralelnoj dimenziji
STRANA 2 OD 2
Slavuj ... 09.09.2009. 09:08 #138525

status: user
broj poruka: 2236
Oduvek su mi bili interesantni ti ljudi što drže jedne te iste oglase po mesec dana, dva meseca ili 6 meseci, naravno, uredno ih svakih dva-tri dana vraćaju na vrh liste, cene ne menjaju ni za 1%.

Ne uspevam da razumem ni one što napišu ``super povoljno``, a cene 20-40% više nego u bilo kojoj maloprodaji. Da li je moguće da i za to postoje zainteresovani ?

Meni se prikenja kada nešto stavim na oglas a niko me ne pozove u prvih par sati, a ako ne prodam za 2-3 dana ili smanjujem cenu za 10-20% ili brišem, da ne bih sebe više smarao.

Mada moram da se pohvalim da sam pre 2-3 meseca primio poziv od čoveka koji je bio zainteresovan za Bartona 3200+, koji sam stavio u oglase oktobra prošle godine i prodao posle 2 dana.

A što je najsmešnije, nije jedini, zvalo me je jedno 10 ljudi od negde aprila do jula ove godine. I nije niko umesto mene stavio oglas, nego se javljaju baš na onaj od pre skoro godinu dana, naglase mi sami. Ne znam da li da se smejem ili šta...

Srbologija, nauka belosvetska.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Ludilo, zezanje... 09.09.2009. 09:16 #138526

broj poruka: 3746
Ljube je tu otkad sam saznao za berzu. Prvo nisam verovao, posle sam se malo i nervirao (kreten), sad se slatko ismejem i nastavim dalje.

Ček da vam uploadujem jedan humor, jedne legende.

EDIT:

http://img141.imageshack.us/img141/689/lwt0029.jpg

support normality
MOJ DNK je bolji od tvog!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Neverovatan lik! 09.09.2009. 09:28 #138527

broj poruka: 9459
Hahaa!Ova tema po ko zna koji put,ali je teba povremeno postavljati da se nebi kojim slucajem neko neiskusan zaleteo.Ma mislim da on na srecu nije od toga nista prodao,ili ima tih starudija punu kucu,na zalost.Jedina komponenta sto iole vredi je proc. 3.0GHz/1M/800FSB-50,ali sa tom cenom ga nikada nece prodati.Ljubisa spusti ga za 50% i ja ga kupujem:))),ili da sacekam jos koju godinu?

P.S. kad bolje razmislim te komponente ce stvarno imati tu vrednost za koju godinu,jer ce prerasti u antikvitete

(c) 1982 Sinclair research Ltd

stevan07 hehe 09.09.2009. 09:34 #138528

broj poruka: 185
zovite ga telefonom snimite klipi pustite na youtube.........
Terminator

MaliAbner Nista bolje od zajebancije... 09.09.2009. 11:04 #138538

broj poruka: 7783
Ima jedan takav majstor u rakovici, ima sve a jeftinije od ostalih 20%.

Takve likove treba zvati raspitivati se, pa kao neodlucno, zvacu sutra ima jos dva ogasa koji su mozda povoljniji i tako dalje. Pa ga zoves sutra pa jel moze malo jeftinije, ne moze a sto? i na kraju `tvoja cevka`.

Ali bi najbolje bilo da se u oglasima stavi dugme Ljubisa kad god se prepozna slican sadrzaj onda klik na dugmence i cao Ljubiso...

Tomato Republic Of Serbia !!!

Zmajko Re: Nista bolje od zajebancije... 09.09.2009. 12:16 #138545

broj poruka: 1228
Umro sam... DO YAYA!!! =)))

:: Ali bi najbolje bilo da se u oglasima stavi dugme Ljubisa kad god se prepozna slican sadrzaj onda klik na dugmence i cao Ljubiso..
mirza Uzas i komedija!!! 09.09.2009. 13:47 #138571

broj poruka: 115
:D
A onda je mrmot zavio cokoladu...

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs