Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Za sve koji ne znaju zašto se klati Gigabyte hladnjak na MA770 UD3 pločama
STRANA 2 OD 2
MilosNBG ... 25.09.2009. 22:13 #143063

status: user
broj poruka: 1586
Bas tako

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 28.09.2009. 21:03 #143783

broj poruka: 2236
Otvorio sam se danas za 3 dinara, tj. dva šrafa i dve matice, stavio gumene podloške od starih ventilatora sa kućišta na zadnju stranu ploče i zašrafio NC-U6 po pravilima službe.

Dobio sam zvaničnih 5°C manje na NB-u, odnosno ``Aux``-u i rekao bih 15°C hladniji vazduh u kućištu, nema više aluminijumskog đubreta da zrači vrelinom na sve strane i nema onog ``u jebote al` je vruće unutra`` kada skinem stranu kućišta.

Srbologija, nauka belosvetska.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
2m4Y re: 28.09.2009. 21:13 #143788

broj poruka: 2355
...necete verovati, isti problem sa klacenjem imam ja na mojoj ploci onaj NB 790FXB ima potpuno isti problem xD

Ali radi...

Pozz...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750W

SkyFire Re: re: 28.09.2009. 22:08 #143824

broj poruka: 18472
Svi imaju zato sto su takvi chipovi na plocama a samo su sa dve snale zakacili na plocu umesto da su razbuzili pcb i zakacili na sve 4 strane.I kod mene je ista situacija.

Green Green Grass Of Home

:: ...necete verovati, isti problem sa klacenjem imam ja na mojoj ploci onaj NB 790FXB ima potpuno isti problem x
::
:: Ali radi..
:: Pozz..
:: AMD Phenom II 955 B
:: DFI LP DK 790FXB-M2R
:: AMD 4870 512MB To
:: 2x 2GB DDRII 1066MH
:: 2x 320GB SATA II RAID
:: 1x 750GB SATA I
:: SB Live 5.1 Digita
:: Corsair 750
MaliAbner Re: re 29.09.2009. 20:25 #144116

broj poruka: 7783
Odakle si ti kad smo mi zasluzili ?

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: zao mi je imarkovicu .. nisam mislio na tebe .. nego na pufiku .. iznervira me covek nabrzinu .. posle par godina popravki maticnih .. najvise sam imao ASUS-a .. koji je uvek pravio clokerske ploce zato je i bio cenjen . i dan danas je .. zbog mnostva opcija u bios-u .. ali niko jos nije napravio plocu koja se nekvari ... ja imam ploca od svih proizvodjac i vecina radi OK ko god da je napravio .. jako puno chimbenika ima u radu m.ploca .. i uslovi u kojima rade ploce su u veoma razlicite od korisnika do korisnika .. itd itd.. i prosecni BIOSTAR ili ECS .. koji su se pojavili kao descent ploce .. na njihove ploce sam i JA vristao od smeha .. ali su uznapredovali i sad imaju najmodernije labaratorije i PCB masine .. mogu i oni da stave state of the art fetove i polimere ali ce to onda uticati na cenu tih ploca .. jel ... onaj ko pravi jeftine ploce za nizu i srednju klasu .. zaradjuje vise od ASUSa .. GIGABYTE je uvek bio zlatna sredina za mnogo veci broj korisnika kojima komp nije NO.1 u zivotu .
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs