Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Koju plocu da zadrzim!!!
STRANA 2 OD 2
DmasteRNo1 GTX 260 GIGBYTE OC 05.10.2009. 12:01 #145601

status: user
broj poruka: 6107
Ako su Gigabajtovi DžiForsovi sranje, onda probaj Radeone. Meni su X1650Pro i HD 3870 radili bez problema (tj. 3870 radi i dalje).

May The Force Be With You!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Modena Re: ... 05.10.2009. 12:58 #145621

status: user
broj poruka: 497

:: Biostar plocama nista ne fali, podjednako stabilne i brze kao i sve druge i pripadajucoj klasi. U direktnoj komparaciji koju sam radio nekom prilikom Asus ploce sa 780G i Biostar verzije 780G, gotovo u dlaku da su bili rezultati. Isto vazi i za Gigabyte-ov model sa 780G chipom. Jedino u cemu su se razlikovale je cena. Drugim recima Biostar nit` smrdi nit mirise, ko kog ga kupi nece pogresiti, kupice nesto jaaako slicno drugim proizvodjacima u tom cenovnom rangu
::

Potpuno se slazem sa ovim,ja imam vec dve godine TF 560 A2+ i 5000+ be i nisam sa njim imao nikakvih problema,bsod nijedan a nikad ga ne gasim.Covek je dobro rekao za biostar nije ni losiiji ni bolji od drugih proizvodjaca u istom cenovnom rangu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs