`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Hahahahahah..Nabije ga a on se sam dere!Extra :: :: P.S.Deder baci jos koju dvosmislenu da se jos neko upeca i ubaci u trip :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Posle svega vidim da i ove ploce isto kao i ostali imaju i losu i dobru stranu,a tacan odgovor cu dobiti ako i sam probam...A pravo da kazem dosad sa bilo kojom plocom imao sam srecu nisu mi pravili problem ni AsRock,ni ASUS,ni MSI,ni Gigabyte a ni sadasnja Biostar. I jos jednom hvala svima na odgovorima!!!Poz!!!
RE|:Jedino ako nisi sa 4-5 godina postao seksualno aktivan.
06.10.2009. 23:37
status: user broj poruka: 2929
Vidi ne znam ni ko si ni sta si. Ali mogu da oredpostavim po nacinu reakcije i prostakluka koje prosipas. Prvo nesto se ne secam da sam sa tobom na je ....... mater. Drugo ovaj RE: gore doosta govori o tebi i to necu dalje da komentarisem. Tebe ja pitao, nite te znam a sada sam gotovo i siguran da ne zelim im da te znam, pa sve da imas i ne znam kakvo znanje. Posle te rakijie i kafi koje kuvas sebi zevas u tu kutiju verovatno veci deo svog vremena, i kazes da si veliki strucnjak itd itd nemam sta da razgovaram, drugim recima ja sa takvima ni u tranvaj ne uklazim pa sve da su i doktori nauka. Ja sam mozda postavio pitanje ili pitanja niko se naucen rodio nije niti ja niti bilo ko drugi, i ja uvek pitam kad nesto ne znam i ne umem, mozda to ije slucaj sa tobom Tvoja seksualna i rakijska iskustva mene ama apsolutno ne interesuju.
RE: Neki pajser Ovo je jos jedan od parametara po kojoj ja procenjujem osobu. Ako je tako kao sto Sky o tebi govori ja a nemam razloga da sumnjam da jeste, dopustas sebi veliki luksus.
RE:Lajes na pogresno drvo matori Ja ne lajem ja pisem, ovo sto ti radis je lajanje, tako da is gadno nesto pobrkao.
RE:Na toj ploci je Volterrin-ova digitalna cetvorofazna naponska sekcija,cija je jedina predost dugotrajnost i nije bas podrobna za extreman overclock jer joj je Vdrop los i dolazi do over voltage-a pri klokovima za slikanje u koje se ti toliko zdusno kunes,da nekazem kao tele u sarena vrata.
Ovo sto si napisao ja mogu da saznam ili bilo ko drugi i na internetu. To nije bilo moje pitanje.,. Voleo bih da znam kako to radi tako da nisi ti meni nista odgovorio.
Da i ova tema ne bi postala svinjarija kao sto vecina njih postane ovim zavrsavam, a tebi zelim sve najbolje u expertskom radu i daljoj karijeri, i jos ti zelim da steknes elementarno vaspitanje koje si negde izgubio ili ga nikada nisi ni imao. pozz Vuk
Nemam sta da dodam,sve si rekao. Doduse sledeci put pokusaj sastav da napises na Srpskom da i ostali razumeju. Nekako nepismenost neide sa takvim manirima. Laku noc i sanjaj Gerija Chenga,mozda ti on sve objasni,ili te bar uputi na adresu sa koje sam sve to ja samo zbog tebe prepisao.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ma pusti one sabane iz DFI-a, ja sam pitao tebe da mi ti objasnis, mislim onako kao expert. Oni nesrecni inzenjeri iz DFI-a verovatno ne znaju sta su projektovali...
PC:Hvala ti na ukazanim pravopisnim greskama, vidi se da si isao u vecernju skolu. Ma odmah ja primetim kvalitet i, imam osecaj za te stvari iiiihhhhh...... Jbg nisam pohadjao daktilografski kurs, nema se vremena. Moracu vidim ja....
RE:sastav da napises #da napises sastav# DA je veznik-ovo expertu za pravopis ne bi trebalo da se dogodi....
RE:neide #ne ide# Negacije uz glagole se pisu odvojeno, sa izuzetkom od tri glagola:necu, nemam i nemoj, a uz prideve, negacije se pisu zajedno. Ovo takodje nisi smeo sebi da dozvolis, nemoj da ti mi nepismeni primetimo greske....
RE:Gerija Chenga #Gary Chang# Gerija Chenga-pazi ovo ne znaci nista, verovatno doticni nesrecnik ne bi prepoznao svoje ime u tvom expertskom izlaganju od cetiri recenice.
Cetiri recenice i tri pravopisne greske, vidi se da si isao u vecernju skolu, ma prepoznam ja obrazovanu osobu na keca..... Ove prve dve su elementarne. Ova treca, ma ok ja sam razumeo o kome se radi, mada se bojim da Gary nece razumeti da se radi o njemu. Sta ce nesrecnik i on treba nesto da nauci od tako vrsnih experata sa foruma, poput tebe, jedva ceka verovatno da neko nesto napise pa da postudira.
Legnem da spavam,ustanem,odem na posao,vratim se i sta vidim?Prvi post na berzi je tvoj i to tri tacke.Dali ti imas zivot ili cim neko obrati paznju na tebe podivljas?Nemam nameru da nastavljam ovo,jer tebi je izgleda lakse uterati nego objasniti(narodski receno).Za gramatiku mislim da nebi trebao da se javljas,pa pogledaj ponovo onu svinjariju od svog posta.Posle toga trgni koju,mozda ti i pomogne(mada cisto sumnjam).
Ma samo da se uverim da si procitao. Ne bih voleo da tako jedan vrstan expert za paravopis, rakijanje i IT ostane uskracen, sada mi je mnogo lakse. pzz EXPERTU Vuk
Nisam expert ni za jedno od ta tri,medjutim ako ti to tvrdis onda mora biti da nisam svestan svoje nesvesti.Ja sam samo ordinary guy,sto se za tebe nebi moglo reci.Posle tebe su razbili kalup.
Kraj od mene,a ti slobodno nastavi sa naracijom(tj. monologom) ako hoces.
:: Ma samo da se uverim da si procitao :: Ne bih voleo da tako jedan vrstan expert za paravopis, rakijanje i IT ostane uskracen, sada mi je mnogo lakse :: pzz EXPERT :: Vu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.