mene bi licno vise interesovalo ko koje napajanje ima u racunaru pa po tome da napravimo listu najzastupljenijeg napajanja.......pozzzzzz
Terminator
:: Dakle, koga ne smara, interesuje me kako bi ste poredjali `uzu` listu napajanja iz samog vrha, pa na dole, do recimo LC-a.. :: :: nisam strucno lice za napajanja, ali ja imam ovakav pogled :: :: 1. Enermax, naravn :: 2. Taga :: 3. OCz ~ Silverston :: 4. Silverstone ~ OC :: 5. Corsai :: 7. PC P& :: 8. Zalma :: 9. CHIEFTE :: 10. T :: 11. CoolerMaste :: 12. AX :: 13. LCpower :: :: naravno, sigurno postoje neka za koje ne znam, tako da njih i ne mogu da svrstavam, jelte..
nije mi stigao mail od komercijaliste,ocekivao sam ga jos juce...Molim te viidi sta ga je zadrzalo,postaje nam hitno... pozzZZ
KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA
:: mene bi licno vise interesovalo ko koje napajanje ima u racunaru pa po tome da napravimo listu najzastupljenijeg napajanja.......pozzzzz :: :: Terminato :: :: :: Dakle, koga ne smara, interesuje me kako bi ste poredjali `uzu` listu napajanja iz samog vrha, pa na dole, do recimo LC-a.. :: :: :: :: nisam strucno lice za napajanja, ali ja imam ovakav pogled :: :: :: :: 1. Enermax, naravn :: :: 2. Taga :: :: 3. OCz ~ Silverston :: :: 4. Silverstone ~ OC :: :: 5. Corsai :: :: 7. PC P& :: :: 8. Zalma :: :: 9. CHIEFTE :: :: 10. T :: :: 11. CoolerMaste :: :: 12. AX :: :: 13. LCpower :: :: :: :: naravno, sigurno postoje neka za koje ne znam, tako da njih i ne mogu da svrstavam, jelte..
pa imas i te kako koristi, recimo kada kupujes napajanje, postoji ogroman izbor, i ti ne znas sta da kupis, a trazis kvalitetnije, retko ko zna koja nap. spadaju u iste, i volla, ovde se upravo o tome pise...po meni je korisno imati kvalitetno napajanje u kucistu...
@NMY po meni si sastavio najprihvatiljiviju listu, jedino sto bih TT-a stavio pod brojem 3.
Sasvim realno sastavljena lista.TT i treba da bude ispred OCZa jer je ipak bolji.OCZ je mozda bolji kao best buy (cena/kvalitet) ali nije generalno bolji posto napajanja sto oni prave su ipak srednja klasa (nemaju nista iznad toga). ______________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: Inace, ova Top Lista je tu samo da bi se ti mogla buniti sto ju je kolega objavio.. :: :: Ne znam da li si ili nisi skontala do sada, ali, ako te nesto na forumu ne zanima ili mislis da tu ne treba biti, a ti ga onda jednostavno ignorisi.. :: Razumes :: :: :: Hajde sada lepo zvekni jedan Caffetin da ti bude bolje, vidis da si postala previse agresivna.. :: :: :: :: Onima koje zanimaju napajanja, lista je sasvim OK :: :: Moja bi izgledala ovako nekako :: :: :: 1. Enermax, Corsair, Seasoni :: 2. Silverstone, Tagan, Antec, PC P&C, Thermaltak :: 3. Chieftec, OCZ, Cooler Master, BFG, XFX.. :: 4. // :: 5. LC Powe :: 6. Ostala boranija.. :: :: Ovo je nekakva gruba podjela, svaka firma od ovih nabrojanih ima neko napajanje koje se moze svrstati u visu klasu.. :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: :: :: .I :: :: :: :: I cemu ova top lista??? jel mi imamo neke koristi od toga???
Zasto?Zato sto ce svako po svom subjektivnom misljenju da napravi tabelu.A ko je zapravo dovoljno kompetentan da kaze onako kako zaista stoji po kvalitetu. Idite lepo pa pitajte Jonny-ja ili trazite tamo liste pa onda razmisljajte o svojoj podeli,koliko je bila realna ili ne.
Vidim Xenia je opet u elementu,reklo bi se petom-samo joj brus vilis fali.
Dobre su vam ove tabele(vecina),ali sto nafaliste propalog serifa i one plagijatore iz CM-a,koji osim etikete nista vise nisu napravili na `njihovim` napajanjima.
@Bax:jesi ti nasao neki nacin da nakacis sve termicke i rashladne uredjaje na taj corsair?,jer ako nisi mogao bi sirotinji da podelis taj novac :)
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
u principu, u pravu si, nego sam trazio neku globalnu podelu, na osnovu razmisljanja ljudi i podele iskustava, znam da niko nije dovoljno kompetentan od nas za to, nismo mi beta testeri, ne radimo u nuklearnim laboratorijama, itd., jer ne bi bili ovde u suprotnom, ali eto, cisto radi poredjenja i cisto radi nekog razmatranja kvaliteta napajanja, ne mora niko bas toliko precizno da odredi, ali neka iznese svoje misljenje, kapiras...ja mislim da je to ok.
I ti ga sad pretera.Pa etiketu lepe svi.I Corsair i OCZ i Thermaltake i CM ,svi zivi.. Unutra se nalazi `tudja` masina-napajanje od OEM proizvodjaca.U CM se stavlja Enhance a to je jako ,jako kvalitetna firma poznata u svetu.CWT takodje..Imas mali milion mogucnosti. Jos jedan od razloga zasto mi je ova lista nelogicna.Brend je sve.Ali mogli smo da napravimo podelu po kvalitetu OEM proizvodjhaca a onda po brendovima.Najsmesniji mi je deo Corsair pa Seasonic.A u Corsairu cist Seasonic pa su im i kuicste napajanj skoro kao jaje jajetu a kamo li unutrtasnjost komponenti.I neko stavi Corsair ispred sto je po meni smesno jer ga generalno pravi Seasonic a to je OEM.
@imarkovic Ima i toga ali to je jako neprecizno.Onda ce svaki obican user kada procita misliti da je to ispravno.
Green Green Grass Of Home
:: Vidim Xenia je opet u elementu,reklo bi se petom-samo joj brus vilis fali :: :: Dobre su vam ove tabele(vecina),ali sto nafaliste propalog serifa i one plagijatore iz CM-a,koji osim etikete nista vise nisu napravili na `njihovim` napajanjima :: :: @Bax:jesi ti nasao neki nacin da nakacis sve termicke i rashladne uredjaje na taj corsair?,jer ako nisi mogao bi sirotinji da podelis taj novac : :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Dašta, fan controler, a uz svaki Xigmatek se dobija muško ženski molex i muški tropinski konektor.
:: @Bax:jesi ti nasao neki nacin da nakacis sve termicke i rashladne uredjaje na taj corsair?,jer ako nisi mogao bi sirotinji da podelis taj novac : :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
mogu vam reci da je ovaj Sharkoon pregazio sve sa 4 brzine obrtaja, modularnim konektorom za napajanje i svojim dizajnom, kao i cenom od 1.350din, slikacu da vidite kako izgledaju ti kablovi, postavicu na onoj `mojoj` temi..
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.