Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Potrebna memorija za staru plocu !!! HELP
STRANA 2 OD 3  
codeus re 07.11.2009. 21:35 #156315

status: user
broj poruka: 4054

al se palite .. dok nebaci slike u toplesu ne verujem da je riba
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
newuser tnx 08.11.2009. 03:41 #156386

broj poruka: 7

Ja koliko vidim ovde se jedino ti palis oni su svi cool, riba pa sta...
Momci HVALA vam puno nasla sam joj vise resenja pa nek bira .)
Vidjamo se na drugim temama .)))
POZZZ
xendza Pozovi firmu BARTEC telefon je 2177 855 Novi Beograd 08.11.2009. 10:19 #156400

broj poruka: 601
Ti trazis staru obichnu DDR memoriju. Probaj u BARTEC-u da nadjes, na njihovom sajtu pise da ima 1 GB za 2850 din.

aco Re: Pozovi firmu BARTEC telefon je 2177 855 Novi Beograd 08.11.2009. 10:29 #156402

broj poruka: 2788
dal da prestanes sa tim reklamama ako nije problem?

:: Ti trazis staru obichnu DDR memoriju. Probaj u BARTEC-u da nadjes, na njihovom sajtu pise da ima 1 GB za 2850 din.
::
doca80 Re: Re: Pozovi firmu BARTEC telefon je 2177 855 Novi Beograd 08.11.2009. 10:42 #156404

broj poruka: 3053
aco,pusti je neka reklamira,ovo je jos dobro,ustvari ovo je izuzetan napredak za nasu xendzu,jer kao sto vidis jos nikog nije izvredjala iz cista mira,rekla mu da je debil zato sto postavlja debilne teme,jos nije nikom rekla da je deformisani debil sa urodjenim deformitetom...i jos mnogo dodatnih `komplimenata`` koje nasa draga xendza zna da udeli nasim dragim forumasima koji su zeljni znanja postavili temu na nasoj dragoj PC Berzi... Ovo je napredak...XENDZA,samo napred,mi smo uz tebe,daj sve od sebe da se izboris sa tvojim najjacim porivima da vredjas,omalovazavas,i ponizavas nas obicne smrtnike.... mozes ti to,znam da negde duboko u tebi cuci pritajen makar jedan delic ljudskosti,uz mnogo truda i rada,naci ces GA(mislim deo ljudskosti)

edit-STO BI REKAO MOJ KUM-XENDZA,TI SI JEDNA VEOMA ZLA DEVOJKA,TEBI TREBA ISTERATI TO ZLO,I UTERATI DOBRO

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: dal da prestanes sa tim reklamama ako nije problem
:: :: Ti trazis staru obichnu DDR memoriju. Probaj u BARTEC-u da nadjes, na njihovom sajtu pise da ima 1 GB za 2850 din.
:: ::
newuser hahhah 08.11.2009. 18:18 #156517

broj poruka: 7
xsendzo jel to tacno sto pricaju ? :D

xendza si hteo savet ili ne? 08.11.2009. 21:33 #156554

broj poruka: 601
Newuser si hteo pomoc ili ne ja ti dala savet a ti tu mlatis slamu!? E pa znas sta vise nikom necu da pomazem ovde, plati pa se klati :))) sho bi ja tebi ovako besplatno pomagala....stavio si temu trazio si pomoc ja sam ti pomogla a ti tu kenjas nesto e paaa znas staaa .I.

GAMER4LIFE aa 08.11.2009. 21:37 #156559

broj poruka: 839

Ma ovde skoro svi filozofiraju :)

Xenia jel si sa NBG-a?
FAQ Ne 08.11.2009. 21:49 #156568

broj poruka: 532
Xendza je sa Plavog Mosta :-))))))))

gile23 ... 08.11.2009. 21:52 #156571

broj poruka: 9121
Au doco jbt nasmejao si me :), samo jbg ne bi trebao takvim recima da je prozivas.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Ej Gile, 08.11.2009. 22:42 #156588

broj poruka: 7285
Gile,cetiri hiljade spam-ovaj postova a jos nisi u toku :)

Aj sad lepo searchinguj malo forum,a ne da mi zemu ucis ponasanju.

A ti Xenia od svih nebi trebalo da potezes pitanje naplate svog znanja,koje je uzgred receno sasvim prosecno,bar po onom sto si za ovo kratko vreme pokazala ovde.Tako da bi najbolje bilo da malo smiris strasti i da slusas upucenije od sebe.To sto ti se jos uvek obracamo posle svega `lepog`sto si ovde postovala,govori da imamo veoma visok prag tolerancije,a to bi bar trebala da cenis.

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Au doco jbt nasmejao si me :), samo jbg ne bi trebao takvim recima da je prozivas
:: Pozdrav!
GAMER4LIFE Xenia 08.11.2009. 22:55 #156594

broj poruka: 839

Znam ja sto njoj treba da bi se smirila :-)
doca80 Re: Xenia 08.11.2009. 23:24 #156600

ljudi,vise puta pisano,ne zove se xenia nego jelena...necu da odajem druge detalje njene licnosti,jer to ne bi bilo bas ok...mada ih znam

@gile-svi vi znate da se ja za sve ove godine NIKAD nisam posvadjo nisakim na forumu...maksimalno sam tolerantan i razuman,ali xendzu i njeno ponasanje ne mogu da razumem!!! dovoljno je prelistati neke njene stare teme i odgovore,pa bi ti bilo jasno zasto imam ovakav stav prema njoj... kucaj XENDZA u pretragu foruma pa prelistaj teme koje pretraga nadje,sve ce ti biti jasno....a to nije ni pola od onoga sto je ona bulaznila na forumu,vredjajuci druge ucesnike foruma i sl......

:: Znam ja sto njoj treba da bi se smirila :-)
Ishmerish Zemo cisto da se operem :) 08.11.2009. 23:32 #156602

Zapamtio sam ja njeno ime,jos prvi put kada si mi rekao,ali posto necu da je oslovljavam po imenu a Xendza mi je ogavno,zadrzao sam se na Xeniji.

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: ljudi,vise puta pisano,ne zove se xenia nego jelena...necu da odajem druge detalje njene licnosti,jer to ne bi bilo bas ok...mada ih znam
:: @gile-svi vi znate da se ja za sve ove godine NIKAD nisam posvadjo nisakim na forumu...maksimalno sam tolerantan i razuman,ali xendzu i njeno ponasanje ne mogu da razumem!!! dovoljno je prelistati neke njene stare teme i odgovore,pa bi ti bilo jasno zasto imam ovakav stav prema njoj... kucaj XENDZA u pretragu foruma pa prelistaj teme koje pretraga nadje,sve ce ti biti jasno....a to nije ni pola od onoga sto je ona bulaznila na forumu,vredjajuci druge ucesnike foruma i sl.....
:: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: Znam ja sto njoj treba da bi se smirila :-)
doca80 Re: Zemo cisto da se operem :) 08.11.2009. 23:34 #156603

zemo,ma tebi je sve oprosteno...nego jel to stigao net,nisi vise na fonu???

:: Zapamtio sam ja njeno ime,jos prvi put kada si mi rekao,ali posto necu da je oslovljavam po imenu a Xendza mi je ogavno,zadrzao sam se na Xeniji
:: Aloha
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: ljudi,vise puta pisano,ne zove se xenia nego jelena...necu da odajem druge detalje njene licnosti,jer to ne bi bilo bas ok...mada ih znam
:: :: @gile-svi vi znate da se ja za sve ove godine NIKAD nisam posvadjo nisakim na forumu...maksimalno sam tolerantan i razuman,ali xendzu i njeno ponasanje ne mogu da razumem!!! dovoljno je prelistati neke njene stare teme i odgovore,pa bi ti bilo jasno zasto imam ovakav stav prema njoj... kucaj XENDZA u pretragu foruma pa prelistaj teme koje pretraga nadje,sve ce ti biti jasno....a to nije ni pola od onoga sto je ona bulaznila na forumu,vredjajuci druge ucesnike foruma i sl.....
:: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: ::
:: :: :: Znam ja sto njoj treba da bi se smirila :-)
Ishmerish @Lala 08.11.2009. 23:44 #156606

Jeste stigao je hvala bogu,1MBit download zakucan 106-111kb/s,medjutim uzeo sam ga burazeru,posto nameravamo da palimo iz zemlje nisam hteo da ga uvlacim na dva mesta.Tako da sam uvece i dalje na mom vrancu,ebem li ga sad sam vec navikao.Odlicna stvar je sto sad sve sto postuju,ljudski mogu da ispratim,i da skidam sta hocu.Tako da sam sad happy kao mali majmun.

Pozdrav legendo

doca80 Re: @Lala 08.11.2009. 23:49 #156610

znaci ipak palis na brod??? pa zemo,mogu ti samo pozeleti puno srece,nadam se da ces doneti lepe pare kuci...ja sam upravo dosao sa rodjendana(ne zamerite ako ima greaka u pisanju,nisam ja kriv,dunja je kriva) gde sam pricao sa drugarom koji takodje ide na brod,i nada se velikoj kinti...po njegovoj prici,to je stvarno moguce... a sad odo da ubijem dunju,jednim dobrim snom od barem 10 sati...lakos nocos svima........

:: Jeste stigao je hvala bogu,1MBit download zakucan 106-111kb/s,medjutim uzeo sam ga burazeru,posto nameravamo da palimo iz zemlje nisam hteo da ga uvlacim na dva mesta.Tako da sam uvece i dalje na mom vrancu,ebem li ga sad sam vec navikao.Odlicna stvar je sto sad sve sto postuju,ljudski mogu da ispratim,i da skidam sta hocu.Tako da sam sad happy kao mali majmun
:: Pozdrav legendo
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
gile23 ... 08.11.2009. 23:59 #156618

Znam ja za celu pricu, ne brinite se, Ishmerish pisi nam sa broda :).

Pozdrav!
Ishmerish Re: Re: @Lala 09.11.2009. 00:02 #156621

Nije jos sto posto,bio sam u kroaciji na interview-u i sutra cu znati konacni sud,samo po onome sto sam video i uradio imam pravo da budem optimista.Hvala na lepim zeljama,pa ako odem valjda ce biti nekog egzoticnog hardware a i alkohola
za mog zemu.

Sweet dreams

Rakija nas je odrzala-zato njojzi hvala :))

:: znaci ipak palis na brod??? pa zemo,mogu ti samo pozeleti puno srece,nadam se da ces doneti lepe pare kuci...ja sam upravo dosao sa rodjendana(ne zamerite ako ima greaka u pisanju,nisam ja kriv,dunja je kriva) gde sam pricao sa drugarom koji takodje ide na brod,i nada se velikoj kinti...po njegovoj prici,to je stvarno moguce... a sad odo da ubijem dunju,jednim dobrim snom od barem 10 sati...lakos nocos svima.......
:: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: Jeste stigao je hvala bogu,1MBit download zakucan 106-111kb/s,medjutim uzeo sam ga burazeru,posto nameravamo da palimo iz zemlje nisam hteo da ga uvlacim na dva mesta.Tako da sam uvece i dalje na mom vrancu,ebem li ga sad sam vec navikao.Odlicna stvar je sto sad sve sto postuju,ljudski mogu da ispratim,i da skidam sta hocu.Tako da sam sad happy kao mali majmun
:: :: Pozdrav legendo
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ognjeni ... 09.11.2009. 01:08 #156653

broj poruka: 4528
..para ce biti budi siguran, znam provereno....samo ima da radis kao crnac 20h dnevno..a te pare koje dobijes nisu vredne tog mucenja, znam bar 10 ljudi licno sto su bili.

pisi nam, lepo provod i prenosi utiske....

Ajd uzdravlje

Ishmerish RE 09.11.2009. 12:23 #156733

Evo sada sam saznao da sam prosao,tako da ako nenadju na lekarskom neki egzoticni opijat u mojoj krvi,krajem godine sam u Majamiju.Sto se pisanja tice bice veselo jer je net na brodu ocajan i relativno `jeftin`(15 centi sekund).Bar ce biti fotki posto idem kao fotograf.

hvala svima na L zeljama!

doca80 Re: RE 09.11.2009. 12:35 #156737

znaci laksi deo posla je obavljen,sada dolazi tezi deo...Pa zemo,kad palis(ako prodjes lekarski)

:: Evo sada sam saznao da sam prosao,tako da ako nenadju na lekarskom neki egzoticni opijat u mojoj krvi,krajem godine sam u Majamiju
:: hvala svima na L zeljama!
Ishmerish Zemo 09.11.2009. 12:47 #156743

Kako sam ja obavesten,pocetkom decembra bi vec trebao da budem u Majamiju.Tamo imam nedelju dana trening kamp,pa palim na brod.Zamisli nedelju dana sa svim onim meleskinjama,nesmem ni da razmisljam o tome dice mi se tlak,i ode mastu u propast.

Aloha

doca80 Re: Zemo 09.11.2009. 13:03 #156746

hehe,zamisljam...pazi da ti zena ne procita ovo inace....nista od Majamija Aj da se javis odande,posaljes po koju sliku(moze i meleskinju)....

:: Kako sam ja obavesten,pocetkom decembra bi vec trebao da budem u Majamiju.Tamo imam nedelju dana trening kamp,pa palim na brod.Zamisli nedelju dana sa svim onim meleskinjama,nesmem ni da razmisljam o tome dice mi se tlak,i ode mastu u propast
:: Aloha
gile23 ... 10.11.2009. 12:33 #157060

@Ishmerish, cestitam :), da ti dam ideju kupi kod Amera nekoliko iPhone zaradices po komadu kod nas 100 evra minimum :). Pisi nam sa broda imas telefon :).

Pozdrav!
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs