Nemaj ja nemeru da ti nabrajam škole, kurseve i praxe koje sam završio i sa tobom da se takmičim jer nema te pozitivne trunke koju i tvojim rečima vidim da bi pod nokat cenio ono što ti pričaš.
Za kontejnere ti svaka čast, e razbio si me sa tim, takvo ulično izražavanje je baš karakterisitično za dipl. inga.
Umesto da se baviš nečim korisnim i učestvuješ, baviš stvarima koje te se netiču, a šta to govori o tebi razmisli dobro. Možeš da imaš 7 stepen, ne vrediš ni 5 para, sa takvim stavom i odnosom sa ljudima. Sizif je bar gurao stenu, a šta ti radiš ? Da bar pogledaš wiki, ima dosta tema o bon tonu i lepom ponašanju uopšte.
Prestani da truješ sa svojim problemima i komplexima, get a life i učestvuj kao svi mi ovde.
:: Evidentno je da se skolujes preko gugla i vikipedije. Rekao sam vec da to nije tacno ma sta pisalo na kontejnere koje posecujes. Ne treba time da se dicis vec sramis. Ako se dobro secam ti si zavrsio visu koja je u poredbi sa ozbiljnim fakultetima luk i voda.Mislim da svi znaju koji su fakulteti ozbiljni a koji ne a ako se opet dobro secam ti nisi ni prosao pored nekog fakulteta a kamo li ga zavrsio. Iako i to ne znaci previse. Nemoj isticati svoje skolovanje jer je neumesno govoriti da je neko uspeo da zavrsi krajnje prosecan koledz jer to nije nikakav podvig bar nije po mojim akademskim merilima. Ja sam elektronicar (dipl.ing.) sa petogodisnjim fakultetom i visegodisnjim radnim iskustvom u istrazivackim institutima (Lola automatika). Ako mislis da je to imalo slicno onda je to tvoja sramota i drskost. Nije tacno sve sto kopiras sa interneta jer da je tako ljudi bi se sami operisali gledajuci klipove sa jutjuba koje bi im servirao. Spusti malo loptu i saslusaj one koji su i pametniji i iskusniji bez da upadas u vatru jer oslikavas kranje frustriranog klinca koji se koprca kad god ga neko ispravi. Nisi u pravu za mnogo stvari koje ovde ispises i to je tako ali nemam nameru da te ispravljam i navodim sve `izlete` jer bi to bio Sizifov posao. Ovo sto ti pricas o kablovima i POST nema smisla dalje komentarisati. Nemam nameru da sa tobom raspravljam na tako niskom nivou jer pricas nesto a ne znas osnovne stvari (na primer cemu sluzi sinhroni signal i slicno). Budi ti samo ubedjen da jedini sve znas pa ces daleko da doguras. U timovima niko ne voli ljude koji ne znaju a prave se da znaju i pokusavaju se predstaviti pametnijim nego sto jesu. :: :: Kask :: :: :: :: :: :: Šta tebe prijatelju dotiče šta ja radim i pišem van ovog foruma ? Jel te ugrošavam na neki način, vređam možda ? Ili su mislio da ćeš da me prikažeš u lošem svetlu ovde i time nešto postigneš, možda sebe da zadovoljiš time. Reputaciju svaki forumaš gradi odgovorima na pitanja i postovanjem a ne privatnim porukama van foruma :: :: :: :: Ko sve koristi taj nalog uopšte me nije briga, a i ako vas ima više (a čisto sumnjam) napravite više naloga pa da admin lepo zna koga da trajno banuje kad ustane na levu nogu pa mu dođe da piše privatne stvari iz privatnih messengera. Koliko neko treba da ima godina ili manjak dasaka u glavi da mu to nije jasno ? Carevi ste i vi a naročito onaj koji vam je privatne porule poslao da bi bile korišćene na taj način. Zna se dobro i ko su oni, ali to sada nije bitno, niti mi pada na pamet da pišem. Reći ću samo da mi je žao što sam sa njima ikad razgovaroa, ali na greškama se uči :: :: :: :: Šta mislim o nekome ovde, nema uticaja na to da li ću mu pomoći ako znam ili ne. :: :: :: :: Nego da ti ja lepo dam adresu, pa možeš da pratiš šta frljam u kontejner, možda se nađe nešto zanimljivo pa da iskomentarišemo ovde. Da se čoveku mozak iščaši čime se sve ljudi bave i čime se služe :: :: :: :: :: :: Što se video kabla tiče, kroz 15-pinski DSUB i pinove 9, 10, 13 i 14 ide slanje i povratna informacija o sync signalu :: :: :: :: Evo malo i da naučiš o beepovima, i tipovima i razlozima kod AWARD BIOS-a, toplo ti preporučuje inženjer elektrotehnike :: :: http://www.bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.ht :: :: :: :: @vladark :: :: Ništa čudno. Dešava se.
Iskustva su nekad, ako ne i u vecini slucvajeva presudna...
29.11.2009. 21:20
status: user broj poruka: 1187
Narocito kod kojekakvih Shitabyte-a. Ali doslovce, sve 754 ploce imaju problem sa memorijama i grafikama. Problemi nastaju pod `nerazjasnjenim` okolnostima. Pa kako su Gremlincici umesali prstice, slaba ce vajda biti od fakulteta ili ti vise skolice...Prepucavanjima nikad kraja, zanima me samo kako to da izvesna `preskolovana` gospoda uopste posecuje ovakva `neobrazena` mesta, sta tu trazi, ako joj nije namera da pomogne svojim znanjem ili (ne)iskustvom... Cemu sve ovo po ko zna koji put. Pseudonimi `PCo(d)prema` i tsl. davno su `istroseni` argumenti za greske iz `mladosti` koji su pocinjeni u tudje ime i sa `tudjim` namerama. Moze to i biti neko s..nje u AGP slotu ili hladan lem-ic, ali se radi o grafici... Ova zemlja ima i previse `fakultetlija` koje sve `popravljaju` telepatski... Zatop je tako kako je... He,he,he...
Procitaj moj prvi post a potom procitaj tvoj odgovor na taj moj post. Ako odatle ne mozes da zakljucis ko nema bon ton onda u redu. Ja te ni u jednom momentu nisam napadao samo sam rekao da nisi u pravu a posle si poceo sa necim sa cim ja licno nemam veze. Nalog ima ali ja za ovom Microsoft tastaturom nemam. Kao i sto sam rekao nalog koristi dosta ljudi koliko ja znam pa zaista ne znam ko te je pljuvao ako te je pljuvao ali sam jednom prilikom procitao da te je neko (ne secam se ko) posteno `izudarao` jer si opet imao bisere. Ja sam postavio tek pre nekoliko dana nekoliko postova i do tada ga nisam koristio. Nadalje nemam nameru da se pravdam.
Postrosio sam svoje slobodno vreme na prepirke sa tobom iako mi nije bila namera.
Kasko
:: :: Nemaj ja nemeru da ti nabrajam škole, kurseve i praxe koje sam završio i sa tobom da se takmičim jer nema te pozitivne trunke koju i tvojim rečima vidim da bi pod nokat cenio ono što ti pričaš :: :: Za kontejnere ti svaka čast, e razbio si me sa tim, takvo ulično izražavanje je baš karakterisitično za dipl. inga :: :: Umesto da se baviš nečim korisnim i učestvuješ, baviš stvarima koje te se netiču, a šta to govori o tebi razmisli dobro. Možeš da imaš 7 stepen, ne vrediš ni 5 para, sa takvim stavom i odnosom sa ljudima. Sizif je bar gurao stenu, a šta ti radiš ? Da bar pogledaš wiki, ima dosta tema o bon tonu i lepom ponašanju uopšte :: :: Prestani da truješ sa svojim problemima i komplexima, get a life i učestvuj kao svi mi ovde :: :: :: Evidentno je da se skolujes preko gugla i vikipedije. Rekao sam vec da to nije tacno ma sta pisalo na kontejnere koje posecujes. Ne treba time da se dicis vec sramis. Ako se dobro secam ti si zavrsio visu koja je u poredbi sa ozbiljnim fakultetima luk i voda.Mislim da svi znaju koji su fakulteti ozbiljni a koji ne a ako se opet dobro secam ti nisi ni prosao pored nekog fakulteta a kamo li ga zavrsio. Iako i to ne znaci previse. Nemoj isticati svoje skolovanje jer je neumesno govoriti da je neko uspeo da zavrsi krajnje prosecan koledz jer to nije nikakav podvig bar nije po mojim akademskim merilima. Ja sam elektronicar (dipl.ing.) sa petogodisnjim fakultetom i visegodisnjim radnim iskustvom u istrazivackim institutima (Lola automatika). Ako mislis da je to imalo slicno onda je to tvoja sramota i drskost. Nije tacno sve sto kopiras sa interneta jer da je tako ljudi bi se sami operisali gledajuci klipove sa jutjuba koje bi im servirao. Spusti malo loptu i saslusaj one koji su i pametniji i iskusniji bez da upadas u vatru jer oslikavas kranje frustriranog klinca koji se koprca kad god ga neko ispravi. Nisi u pravu za mnogo stvari koje ovde ispises i to je tako ali nemam nameru da te ispravljam i navodim sve `izlete` jer bi to bio Sizifov posao. Ovo sto ti pricas o kablovima i POST nema smisla dalje komentarisati. Nemam nameru da sa tobom raspravljam na tako niskom nivou jer pricas nesto a ne znas osnovne stvari (na primer cemu sluzi sinhroni signal i slicno). Budi ti samo ubedjen da jedini sve znas pa ces daleko da doguras. U timovima niko ne voli ljude koji ne znaju a prave se da znaju i pokusavaju se predstaviti pametnijim nego sto jesu. :: :: :: :: Kask :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Šta tebe prijatelju dotiče šta ja radim i pišem van ovog foruma ? Jel te ugrošavam na neki način, vređam možda ? Ili su mislio da ćeš da me prikažeš u lošem svetlu ovde i time nešto postigneš, možda sebe da zadovoljiš time. Reputaciju svaki forumaš gradi odgovorima na pitanja i postovanjem a ne privatnim porukama van foruma :: :: :: :: :: :: Ko sve koristi taj nalog uopšte me nije briga, a i ako vas ima više (a čisto sumnjam) napravite više naloga pa da admin lepo zna koga da trajno banuje kad ustane na levu nogu pa mu dođe da piše privatne stvari iz privatnih messengera. Koliko neko treba da ima godina ili manjak dasaka u glavi da mu to nije jasno ? Carevi ste i vi a naročito onaj koji vam je privatne porule poslao da bi bile korišćene na taj način. Zna se dobro i ko su oni, ali to sada nije bitno, niti mi pada na pamet da pišem. Reći ću samo da mi je žao što sam sa njima ikad razgovaroa, ali na greškama se uči :: :: :: :: :: :: Šta mislim o nekome ovde, nema uticaja na to da li ću mu pomoći ako znam ili ne. :: :: :: :: :: :: Nego da ti ja lepo dam adresu, pa možeš da pratiš šta frljam u kontejner, možda se nađe nešto zanimljivo pa da iskomentarišemo ovde. Da se čoveku mozak iščaši čime se sve ljudi bave i čime se služe :: :: :: :: :: :: :: :: :: Što se video kabla tiče, kroz 15-pinski DSUB i pinove 9, 10, 13 i 14 ide slanje i povratna informacija o sync signalu :: :: :: :: :: :: Evo malo i da naučiš o beepovima, i tipovima i razlozima kod AWARD BIOS-a, toplo ti preporučuje inženjer elektrotehnike :: :: :: http://www.bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.ht :: :: :: :: :: :: @vladark :: :: :: Ništa čudno. Dešava se.
@Bax, @pcoprema Nisam na strani ni jednog ni drugog, samo kazem sledece, imam burazera koji nikako nije mogao da zavrsi elektrotehniku, bio vukovac u gimnaziji i osnovnoj, batalio fakultet naucio par programskih jezika i to veoma dobro, zaposlen je u nekoj firmi za IT inzenjering (tako nesto) a o velicini te firme je dovoljno reci da je konkurisala za neki poveci projekat u vezi Evropske Unije, sa tom firmom isao na razna putovanja obisao pola Evrope., a u slobodno vreme radi projekte za vece firme. A on nema diplomu, sad zavrsava kod mene u gradu visu skolu cisto da bi imao diplomu, a informatiku zna kao profesor koji predaje na toj visoj. I za privatnika nije vazno da li si zavrsio 50 fakulteta, nego koliki mu profit donosis.
I sto li se raspravljate zbog gluposti nije mi jasno, ko je sta zavrsio ko nije ko je it inzenjer ko nije, jes boli coveka q sta vi mislite jedni o drugima. Zato lepo uzmite i negde se raspravljajte na pvt, a ne ovde ovako ko ljakse neko!!
Nego coveku da predlozima sta bi moglo da bude. Desavalo mi se da mi se nece ukljuci komp tj tako pisti(sad nisam obracao paznju na nacin pistanja)a nisam imao ni takvu nekad plocu koji pisti na odredjeni nacin. Ali ono sto bi mogao da proveris je sve. Znaci ubaci neku drugu memoriju, neku drugu graficku ako nadjes na agp neku, proveri plocu dal je ispravna, napajanje, ocisti slotove za hradver, skinu kuler od cpu-a i procisti, proveri cpu, meni recimo kad ukljucim u bios podrsku za usb nesto kao sto je tastatura ili mis komp se nece ni ukljuci bem li ga sto. Zato resetuj bios, a pre toga sve lepo ocisti, nekad kad se prenapuni prasinom onaj aluminijumski kuler procesor se pregreva. Tako da sve to lepo proveris pa onda da vidimo sta dalje, poz...
Izvinjavam se,nisam bio na forumu pa nisam mogao da vidim sta ste sve napisali. Bios nisam mogao da flesujem jer sad komp ne mogu da uplalim,sad sam ga nesto cistio i ponovo proveravao kontakte i sad se cuje jednom dugo pistanje i to se ponavlja nekoliko puta. Znaci cuje se dugo i tako nekoliko puta.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.