Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Modovanje Apple Kucista
STRANA 2 OD 2
VMARC A sto ne metes nekog Intela unutra... 20.02.2010. 00:21 #190372

status: user
broj poruka: 9439
G31, imas one jeftine P5KPL-SE ploce, i lepo dignes OSX, pa imas pravi mek :)

Baby BM

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: A sto ne metes nekog Intela unutra... 20.02.2010. 00:28 #190374

broj poruka: 3053
pa ne zanima me Mek,i ne zanimaju me te najjeftinije komponente... Poenta je da izgleda lepo,neobicno,modovano,ali da je ujedno i fina masina koja ce poterati najnovije naslove...A jednog dana kad ga budem prodavao izvuci cu full cenu,neko ce takvu masinu lepo platiti...i nisam ljubitelj Intela...

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: G31, imas one jeftine P5KPL-SE ploce, i lepo dignes OSX, pa imas pravi mek :
::
:: Baby B
VMARC A onda OK 20.02.2010. 00:40 #190383

broj poruka: 9439
Imas ti i skuplje ploce, na kojima radi Mek na keca..:)). No OK, imas stav i to treba postovati. Smatram da bi OSx i Win7 tu sasvim lepo legli .)

Nego cudi me kako tu ne moze da ide bilo koja ploca... Po (jednoj) slici koju sam video, cinilo mi se da moze da legne bilo koja ATX ploca.

Baby BM

doca80 Re: A onda OK 20.02.2010. 09:43 #190467

broj poruka: 3053
win 7 ce biti na masini...nego to za bilo koju plocu ti se ucinilo,odstojnici su na potpuno drugim mestima nego kod standardnih ploca,znaci rupe se uopste ne poklapaju...tako da cu morati da busim lim iznutra prema rupama na ploci koju kupim,da secem lim na jednom mestu jer fali 5mm da prodje ploca i jos mnogo toga ali nema veze,bice mi uzivanje da to radim,a i vredece...ne znam koliko to sve moze potrajati,ali potrudicu se da bacim slike kad ga izmodujem...

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: Imas ti i skuplje ploce, na kojima radi Mek na keca..:)). No OK, imas stav i to treba postovati. Smatram da bi OSx i Win7 tu sasvim lepo legli .
:: Nego cudi me kako tu ne moze da ide bilo koja ploca... Po (jednoj) slici koju sam video, cinilo mi se da moze da legne bilo koja ATX ploca.
:: Baby B
skar Re: Re: Re: Re: re 20.02.2010. 12:25 #190480

broj poruka: 3992
gile pocinjes da mi ides na Q,pa jest kostur metalni al je sve okolo plasticurina..tako da mojne kenjas i prosipas filozofiju:)

:: Plastike, pa ne pravi se kuciste od plastike nego od metala, naravno ovde ima metala, mada ima i plastike. Ako je ovo platio preko 10k mnogo je to para, i plus moraju da idu hladne komponente, OC moze da zaboravi :)
:: Pozdrav
:: :: ja mislim da je ono pravljeno da bude FANCY,jer inace sjaji ko pasja m... i kvalitet plastike je 10
:: ::
:: ::
:: :: :: Znam zato mi se to kuciste i ne svidja, bolji protok vazduha ima Codegen, realno gledano
:: :: ::
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: Hehe doco, ovde vazduh polako počinje da se oseća na zavis
:: :: :: ::
:: :: :: :: Pa šta ti gile misliš, da apple tu trpa nešto što može da se ugreje. Znaš kolko bi ga onda zacepili, ne bi bio ispod 10-20 iljada dolara
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs