taj četvoropinski konektor može da isporuči dovoljno struje procesoru, nemoj da brineš. @MACHINE Sad se već ponašaš kao tortojed sa svojom interpretacijom ATI grafike(gde bre GA ne valja bre....) :) Napredovali su, ako ništa, onda u nižem i srednjem segmentu.
ali vidis da se zale i NMY i Sky na vdrop.Gigabyte skuplje ploce su ok ,znam ljude koji ih imaju i hvale ih ,problem je sto kod njih ne postoji sredina.
Kod GA ploce za visu klasu su stvarno vrh ali one jeftinije su povuci potegni mada generalno jesu podigli nivo kvaliteta mada sto rece Obrad sve mi vise lici da te sredine nema.
Najvisi segment je ok, u poslednje vreme. Sto se tice srednje i nize kategorije, previse ima defektnih. Znaci u nizem i u srednjem sagmentu su katastrofa. Kupuj Asus-a jer su stvarno izuzetno kvalitetne ploce. Uvek sam imao i predlagaoi ASUS-a, i nikad nisam imao problem-a.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Ne znam sta ocekujete vi od ploce koja kosta 40-50 e nova ? Da se nosi sa Rampage Extreme ?
Naravno da ima i Vdrop (pa brate mili ima ga i ASUS), 4 faze naponska a ja sam drzao Quad na njoj i to na 3.6GHz i nije se bunila bas nesto mnogo, sta vise, prolazila je LinX na 20 prolaza a to mi je dovoljno...
Smijem sa sigurnoscu da kazem da ASUS P5KPL/bilokojishit nece moci potjerati Q6600 na 3.6GHz, a vi kako hocete...
Sto se tice Gigabyte ploca, meni su bile OK, i uvijek cu ih preporuciti kao i bilo koje druge i istom rangu, a ne kao neki ovdje pljuvati zbogneznamcega i preporucivati skuplje... Hajde svi da uzmemo ploce iz ROG serije, pa da svi ovdje budu zadovoljni... Ah da, zaboravih da nema svako 200-300 e da plati za plocu...
Skeletor, ako mozes uzmi tu DFI i Bog da te vidi...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: ali vidis da se zale i NMY i Sky na vdrop.Gigabyte skuplje ploce su ok ,znam ljude koji ih imaju i hvale ih ,problem je sto kod njih ne postoji sredina :: :: ::
cilj je 4GHZ a ne kvalitetna konfa???? stvarno za primer
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Ne znam sta ocekujete vi od ploce koja kosta 40-50 e nova ? :: Da se nosi sa Rampage Extreme :: :: Naravno da ima i Vdrop (pa brate mili ima ga i ASUS), 4 faze naponska a ja sam drzao Quad na njoj i to na 3.6GHz i nije se bunila bas nesto mnogo, sta vise, prolazila je LinX na 20 prolaza a to mi je dovoljno.. :: :: Smijem sa sigurnoscu da kazem da ASUS P5KPL/bilokojishit nece moci potjerati Q6600 na 3.6GHz, a vi kako hocete.. :: :: Sto se tice Gigabyte ploca, meni su bile OK, i uvijek cu ih preporuciti kao i bilo koje druge i istom rangu, a ne kao neki ovdje pljuvati zbogneznamcega i preporucivati skuplje.. :: Hajde svi da uzmemo ploce iz ROG serije, pa da svi ovdje budu zadovoljni.. :: Ah da, zaboravih da nema svako 200-300 e da plati za plocu.. :: :: Skeletor, ako mozes uzmi tu DFI i Bog da te vidi.. :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat! :: :: :: ali vidis da se zale i NMY i Sky na vdrop.Gigabyte skuplje ploce su ok ,znam ljude koji ih imaju i hvale ih ,problem je sto kod njih ne postoji sredina :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.