Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
DFI DK P45-T2RS BIOS usao sam!
STRANA 2 OD 2
IceCream re 01.06.2010. 09:11 #218694

status: user
broj poruka: 791
ma neslusa on nase savete on radi po svom u pet dana nije uspeo da ubaci neku drugu memoriju na plocu (operacija traje 10 min ,odes kod komsije pozajmis jedan stap popijes kafu s njim 9 min+1 min da zamenis i PROOOOBAS)

jos danas ce postaviti novu temu kako je DFi njesra
usput oce memorija i na 1066 i preko toga ali nevidim bas svrhu
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Bravo za tebe sto si usao u BIOS !!! 01.06.2010. 12:30 #218725

broj poruka: 7783
URAAAAA !!!
URAAAAA !!!
URAAAAA !!!

A sad malo o prosecnom srbinu koji bi da zajebe gurue IT industrije pa kupi procesor od 52E koji bi trebalo da nasvira na 4.5GHz kako bi tako postizao rezultate kao procesor od 140E (polovan 80-100E).
A sa ovim drugim ne bi imao problema oko grejanja pardon hladjenja, ali gle ono kad kvalitetno hladjenje kosta okolo 35-40E pa smo u startu stigli do cene onog skupljeg procesora.
Usput sto zesce nasvirani CPU trosi 1.5X vise struje tako da je takav jedan jeftin a nasviran CPU u prvoj godini ekspolatacije bar 30% skuplji od skupljeg koji radi na fabrickim setovanjima.

No to prosecnom srbinu neces nikad objasniti posto je pomenuti srbin patoloski mazohista i voli da provodi pored MB i CPU sate i sate kako bi shvatio zasto su ga inzenjeri napravili da radi tako kad bi moglo to i bolje da su samo znali ono sto zna patoloski mazohista `srbskog` roda.

Kad sve ovo sagledam shvatim da bi svet bio tesko mesto za zivot kad bi njime upravljali srbi.

Ali zato mi sad znamo kako se sigurica ulazi u BIOS, da li ce nam to poboljsati kvalitet zivota, mozda ali osmeh sa lica mi nece nestati bar tri dana od raznih dalabana ili bese talibana ili ma sta me briga kako se zovu.

Tomato Republic Of Serbia !!!

imarkovic Re: Bravo za tebe sto si usao u BIOS !!! 01.06.2010. 12:38 #218729

broj poruka: 19075
hehe, citas temu vec danima i neckas se, a sada nisi mogao da odolis :P

http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=4410
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=232316
maestro, covece, flash-uj bios na beta verziju, kad ti svi zivi ljudi savetuju, pa nece ti crci ploca, a resices problem..

:: URAAAAA !!
::
:: A sad malo o prosecnom srbinu koji bi da zajebe gurue IT industrije pa kupi procesor od 52E koji bi trebalo da nasvira na 4.5GHz kako bi tako postizao rezultate kao procesor od 140E (polovan 80-100E)
:: A sa ovim drugim ne bi imao problema oko grejanja pardon hladjenja, ali gle ono kad kvalitetno hladjenje kosta okolo 35-40E pa smo u startu stigli do cene onog skupljeg procesora
:: Usput sto zesce nasvirani CPU trosi 1.5X vise struje tako da je takav jedan jeftin a nasviran CPU u prvoj godini ekspolatacije bar 30% skuplji od skupljeg koji radi na fabrickim setovanjima
:: No to prosecnom srbinu neces nikad objasniti posto je pomenuti srbin patoloski mazohista i voli da provodi pored MB i CPU sate i sate kako bi shvatio zasto su ga inzenjeri napravili da radi tako kad bi moglo to i bolje da su samo znali ono sto zna patoloski mazohista `srbskog` roda
:: Kad sve ovo sagledam shvatim da bi svet bio tesko mesto za zivot kad bi njime upravljali srbi
:: Ali zato mi sad znamo kako se sigurica ulazi u BIOS, da li ce nam to poboljsati kvalitet zivota, mozda ali osmeh sa lica mi nece nestati bar tri dana od raznih dalabana ili bese talibana ili ma sta me briga kako se zovu
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
MaliAbner Re: Re: Bravo za tebe sto si usao u BIOS !!! 01.06.2010. 14:41 #218760

broj poruka: 7783
Pa kako bre covece kad sam ga vec u prethodnoj temi savetovao da se mane corava posla i da ne trazi savete ovde i da ih guta na svakih 8 sati ko antibiotik nego da lepo potrazi na nekom stranom forumu konkretan primer za njegovu plocu.

Usput OC slabih procesora stvarno ne donosi nista niti ce raditi bolje od skupljeg (koji po definiciji radi na visim klokovima) niti ce biti stabilniji.

Ali ako se prica o OC nekog top procesora onda mozemo akademski diskutovati i tu stvarno prihvatam OC jer to je najbrzi procesor (verovatno i najskuplji) pa se ubrzanje sistema moze dobiti samo uz neki realan OC koji nije na granici stabilnog rada samog CPU-a.

Tu stvarno ima razloga zasto se to radi jer boljeg od takvog nema, sve ostalo je sranje kroz gusto granje, vala bas kao i ovaj post gde covek oce neki krs CPU uz pomoc bolje (skuplje) ploce da nasvira da radi kao neki bolji CPU koji bi radio jednako brzo kao nasvirani na slabijoj ploci i to bez mucenja oko podesavanja i ULASKA U BIOS !!!

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: hehe, citas temu vec danima i neckas se, a sada nisi mogao da odolis :
:: http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=441
:: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=23231
:: maestro, covece, flash-uj bios na beta verziju, kad ti svi zivi ljudi savetuju, pa nece ti crci ploca, a resices problem.
:: :: URAAAAA !!
:: ::
:: :: A sad malo o prosecnom srbinu koji bi da zajebe gurue IT industrije pa kupi procesor od 52E koji bi trebalo da nasvira na 4.5GHz kako bi tako postizao rezultate kao procesor od 140E (polovan 80-100E)
:: :: A sa ovim drugim ne bi imao problema oko grejanja pardon hladjenja, ali gle ono kad kvalitetno hladjenje kosta okolo 35-40E pa smo u startu stigli do cene onog skupljeg procesora
:: :: Usput sto zesce nasvirani CPU trosi 1.5X vise struje tako da je takav jedan jeftin a nasviran CPU u prvoj godini ekspolatacije bar 30% skuplji od skupljeg koji radi na fabrickim setovanjima
:: :: No to prosecnom srbinu neces nikad objasniti posto je pomenuti srbin patoloski mazohista i voli da provodi pored MB i CPU sate i sate kako bi shvatio zasto su ga inzenjeri napravili da radi tako kad bi moglo to i bolje da su samo znali ono sto zna patoloski mazohista `srbskog` roda
:: :: Kad sve ovo sagledam shvatim da bi svet bio tesko mesto za zivot kad bi njime upravljali srbi
:: :: Ali zato mi sad znamo kako se sigurica ulazi u BIOS, da li ce nam to poboljsati kvalitet zivota, mozda ali osmeh sa lica mi nece nestati bar tri dana od raznih dalabana ili bese talibana ili ma sta me briga kako se zovu
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
MACHINE Cek bre 01.06.2010. 15:49 #218771

broj poruka: 5715
pa mi smo imali clana ovde sa istim nickom MastroBG a sad je vaskrsao kao Sceletor :))))

covek na svakom forumu dobije manje vise ista pojasnjenja !!! :PPPP

ali cuj naseg cuvenog VoodooNS: ne moze novi proizvodni proces grafickog cipa na tu plocu (40nm)...koja smehoteka :))))

D E M I G O D

Skeletor9 .. 01.06.2010. 16:24 #218779

broj poruka: 422

bas ste slatki...

imarkovic Re: .. 01.06.2010. 19:16 #218821

broj poruka: 19075
pa naravno da smo sad slatki, jer su nas banovali 10.000 puta, pa sad ne smemo vise da budemo bjezobjazni, nego slatki :P.

:: bas ste slatki..
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs