Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
asus ili gigabyte
STRANA 2 OD 2
Danijelk Re: ... 07.06.2010. 23:40 #220792

status: user
broj poruka: 1541

Pogledaj malo i druge sajtove, de nadje benchmark.rs... :). Obe ploce su odlicne, al eto moj glas za ASUS, ipak zna se ko je No.1 :)

:: Gigabyte, pogledaj na benchmark.rs imaš test, ta ploča je u svemu bolja od tog Asusa(doduše nisu velike razlike), moj glas ide za GA! I u pravu je Gile za x6, što da ga ne uzme čovek kad je tako mala razlika u ceni u odnosu na quad
::
:: Be the change you want to see in the world.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: Re: ... 07.06.2010. 23:47 #220794

broj poruka: 3519

Nekako zato što su naši, primio sam ih k srcu :D, ozbiljno na njihovom benchu, i Asus Crosshair IV je slabija u mnogim testovima u poređenju sa ovom GA.

Be the change you want to see in the world.

:: Pogledaj malo i druge sajtove, de nadje benchmark.rs... :). Obe ploce su odlicne, al eto moj glas za ASUS, ipak zna se ko je No.1 :
:: :: Gigabyte, pogledaj na benchmark.rs imaš test, ta ploča je u svemu bolja od tog Asusa(doduše nisu velike razlike), moj glas ide za GA! I u pravu je Gile za x6, što da ga ne uzme čovek kad je tako mala razlika u ceni u odnosu na quad
:: ::
:: :: Be the change you want to see in the world.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Danijelk Re: Re: Re: ... 07.06.2010. 23:56 #220800

broj poruka: 1541
Znaci uzeo bi pre ovog GA nego ASUS Crosshair? :). Ne veruj svakom testu koji vidis, zna se kakve su ASUS-ove ploce iz Crosshair serije, vrhunske! Uostalom, poznato je da ASUS i GigaByte veoma blisko saradjuju, pa moze se reci da je svejedno koju ce plocu uzeti od ove dve.

:: Nekako zato što su naši, primio sam ih k srcu :D, ozbiljno na njihovom benchu, i Asus Crosshair IV je slabija u mnogim testovima u poređenju sa ovom GA
:: Be the change you want to see in the world.
:: :: Pogledaj malo i druge sajtove, de nadje benchmark.rs... :). Obe ploce su odlicne, al eto moj glas za ASUS, ipak zna se ko je No.1 :
:: :: :: Gigabyte, pogledaj na benchmark.rs imaš test, ta ploča je u svemu bolja od tog Asusa(doduše nisu velike razlike), moj glas ide za GA! I u pravu je Gile za x6, što da ga ne uzme čovek kad je tako mala razlika u ceni u odnosu na quad
:: :: ::
:: :: :: Be the change you want to see in the world.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: Re: Re: Re: ... 08.06.2010. 00:00 #220804

broj poruka: 3519
Kad bih pakovao neki opasan 3way ili 4wayxCF, definitivno bih uzeo Asusa, ali ovako mi GA bolje zvuči .)
Istina, ne treba verovati svakom testu. Pozz!

Be the change you want to see in the world.

:: Znaci uzeo bi pre ovog GA nego ASUS Crosshair? :). Ne veruj svakom testu koji vidis, zna se kakve su ASUS-ove ploce iz Crosshair serije, vrhunske! Uostalom, poznato je da ASUS i GigaByte veoma blisko saradjuju, pa moze se reci da je svejedno koju ce plocu uzeti od ove dve.
:: :: Nekako zato što su naši, primio sam ih k srcu :D, ozbiljno na njihovom benchu, i Asus Crosshair IV je slabija u mnogim testovima u poređenju sa ovom GA
:: :: Be the change you want to see in the world.
:: :: :: Pogledaj malo i druge sajtove, de nadje benchmark.rs... :). Obe ploce su odlicne, al eto moj glas za ASUS, ipak zna se ko je No.1 :
:: :: :: :: Gigabyte, pogledaj na benchmark.rs imaš test, ta ploča je u svemu bolja od tog Asusa(doduše nisu velike razlike), moj glas ide za GA! I u pravu je Gile za x6, što da ga ne uzme čovek kad je tako mala razlika u ceni u odnosu na quad
:: :: :: ::
:: :: :: :: Be the change you want to see in the world.
hogar81 A gde ste videli Phenom II X6 08.06.2010. 00:10 #220811

broj poruka: 365

za manje od 20k, a i to verovatno nije tacno kada bi hteo da porucis bio bi jos skuplji.
Bush jos jedan glas za 08.06.2010. 01:22 #220844

broj poruka: 268

Gigabyte

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs