nemoj da si na kraj srca. da te nije zakacio vikend? u principu, paket stize za 24h, jednostavno takav im je red voznje, nema tu neke nauke bolji-gori. e sad, desi se da im se pokvari vozilo,elementarna nepogoda, blablabla, bude jos neki problem... ali to nije razlog da saspes drvlje i kamenje na prvu. ne branim konkretno AKS, ovo se odnosi na sve kurire a i sto se drkas pouzecem, zar ti nije prostije da ti taj kome saljes (sta god) uplati pare na racun? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: AKS je najgora kurirska sluzba. Paket koji je poslat 24. i treba da stigne kinta nazad 25. ... Pogodite... Jos uvek nisu dosli. Zvao sam ih, i onda krecu klasicne pilicarske price... sutra sigurno :: :: Imao sam iskustva jos i sa City-Expresssom i Daily Expressom i sve je bilo u 24h :: :: AKS je dakle za izbegavanje :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Post Express je najbolji i sve stize na vreme, i pare odmah stignu, ali su malo skuplji sa postarinom, mnaravno to mene ne zanima kad ja nekome saljem i ako on placa.
SA AKS sam slao graficku i cekao 10 dana za pare, koje sam na kraju morao da odem sam da uzmem u magacin, jer kurir nije mogao da se smiluje da donese kad je trebao.
:: AKS je najgora kurirska sluzba. Paket koji je poslat 24. i treba da stigne kinta nazad 25. ... Pogodite... Jos uvek nisu dosli. Zvao sam ih, i onda krecu klasicne pilicarske price... sutra sigurno :: :: Imao sam iskustva jos i sa City-Expresssom i Daily Expressom i sve je bilo u 24h :: :: AKS je dakle za izbegavanje :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.