:: :: ma nisam ni video da podrzava USB 3, tek sad dakle stvarno ne mogu da trazim vise od ovog :: Hvala brate :: :: :: :: :: Ovo ako oces da poletis sa 4 graficke x :: :: :: :: Mislim da ti ovoliko nije potrebno, bolje da uzmes plocu sa novijim chipsetom, SB850, da ima usb 3.0 i sata3, kad vec kupujes extra komponente. :: :: :: ::
kupio sam 460 gtx 1gb 256 bit.dali mi je dovoljno 4gb ram na 1066 i phenom 2 na3.2 ghz da izvuce maksimum od ove karte.posto moj athlon na 2.8 x2 i tri giga rama na 800 mhz mislim da su previse slabi iza ovu karticu
Koji Athlon ? Ako vec planiras da kupis novi proc gledaj da predjes na DDR3, to znaci nova ploca, memorija i naravno proc, jer ulagati u DDR2 trenutno je totalno besmisleno.
Pozdrav!
:: :: :: kupio sam 460 gtx 1gb 256 bit.dali mi je dovoljno 4gb ram na 1066 i phenom 2 na3.2 ghz da izvuce maksimum od ove karte.posto moj athlon na 2.8 x2 i tri giga rama na 800 mhz mislim da su previse slabi iza ovu karticu
:: Koji Athlon ? Ako vec planiras da kupis novi proc gledaj da predjes na DDR3, to znaci nova ploca, memorija i naravno proc, jer ulagati u DDR2 trenutno je totalno besmisleno :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: kupio sam 460 gtx 1gb 256 bit.dali mi je dovoljno 4gb ram na 1066 i phenom 2 na3.2 ghz da izvuce maksimum od ove karte.posto moj athlon na 2.8 x2 i tri giga rama na 800 mhz mislim da su previse slabi iza ovu karticu
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.