Ne naravno, izgled je najmanje bitan, bitno mi je da je memorija dobra. Na koju konkretno mislis za 8000 din.?
:: Pri odabiru memorije u tvom slucaju je preovlado izgled :: :: Imao si za 8000din CL7 memoriju na 1.65V :: :: ta patriot je CL8 na 1.7 :: :: Al to su sve nijanse - ne tako bitne stvari.. :: :: :: :: Uzeta je memorija Patriot Extreme 2x2 GB 1600 MHz :: :: :: :: U pitanju je ova :: :: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=52&prodgroupid=120&id=933&type= :: :: :: :: :: ::
Stigle su mi danas komponente i već problem. Ploča ne može da mi prepozna HDD. U pitanju je Samsung 1 TB HD103SJ. Šta da radim? Povezani su Sata 3 kablom.
To ću i da uradim, ali mi nije jasno zašto neće da ga matična prepozna u Sata 3 modu. Čini mi se da sam negde video da može da radi sa Sata 3 priključka.
:: Poveži ga na sata :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Nije poslednja verzija, ne mogu uopšte da uđem u Windows da ga update-ujem. Jedino da vidim da li ima neka opcija u BIOS-u za update.
:: :: Jel bios poslednja verzija? Glupo pitanje, ali ako ima update, to ce da resi problem, oce to kod samsung diskova :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: ::
Bio je bas problem sa samsungom na sata3 ,ali mora neki firmware update googlaj malo ,ali najprirodnije ti je da ga stavis na sata2 ,je ionako nemas dobitak u perfomansama ,posto disk nije sata3.
:: To ću i da uradim, ali mi nije jasno zašto neće da ga matična prepozna u Sata 3 modu. Čini mi se da sam negde video da može da radi sa Sata 3 priključka :: :: :: Poveži ga na sata :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ::
Da, najbolje bi bilo da ga povežem sa Sata 2, onda update BIOS-a i posle bi mogao da ga povežem na Sata 3.
:: Bio je bas problem sa samsungom na sata3 ,ali mora neki firmware update googlaj malo ,ali najprirodnije ti je da ga stavis na sata2 ,je ionako nemas dobitak u perfomansama ,posto disk nije sata3 :: :: :: :: To ću i da uradim, ali mi nije jasno zašto neće da ga matična prepozna u Sata 3 modu. Čini mi se da sam negde video da može da radi sa Sata 3 priključka :: :: :: :: :: Poveži ga na sata :: :: :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: ::
Pa i ne mozes da mu uradis firmware update ako ga ne povezes na sata 2 ,to je neki samsungov firmware update iz win-a se radi valjda ili ga je Asus odradio preko biosa, pa potrazi najnoviju verziju bios-a mozda je i tu reseno.
:: Da, najbolje bi bilo da ga povežem sa Sata 2, onda update BIOS-a i posle bi mogao da ga povežem na Sata 3 :: :: :: Bio je bas problem sa samsungom na sata3 ,ali mora neki firmware update googlaj malo ,ali najprirodnije ti je da ga stavis na sata2 ,je ionako nemas dobitak u perfomansama ,posto disk nije sata3 :: :: :: :: :: :: :: To ću i da uradim, ali mi nije jasno zašto neće da ga matična prepozna u Sata 3 modu. Čini mi se da sam negde video da može da radi sa Sata 3 priključka :: :: :: :: :: :: :: Poveži ga na sata :: :: :: :: :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: :: :: ::
e stvarno moram da primetim da je ASUS kao princeza na zrnu graska, bem ti takvu firmu, kvalitet neosporan ali i nekompatibilnost, nego da se resis problema i da te lepo sluzi :)
Bem ti u sta se ovaj svet pretvorio..Za cas ti nabiju noz u ledja i izdaju za zrno graska te prodaju..Auuu..Pa zar i ti sine Scyter aka Brute?AMD -ovac da postanes..Aaaaaa.Pa da mi je to neko pricao rekao bi da me laze..Nade smo polagali u tebe,bio si tako mlad i zelen,jednim delom i plav a sad ode mas u propas :) Pitam,se pitam koliko li ces da izdrzis dok te Intelov Call ne dozove :)
Salu na stranu..Nek te sluzi koliko god sluzilo i ti bio zadovoljan. Nego sta bi sa tim problemom?Atkud AMD da ima problem sa kompatibilnoscu.Zar nas Obrad nije ucio da je AMD fleksibilniji po tom, pitanju..Svasta mogu cuti..A verovao sam i ucio od najboljih..Vidis ti..Vremena se menjaju...Hhehehehe..
Svejedno mi je da li je Intel ili AMD, ali mi nije svejedno kad je u pitanju nVidia i AMD
:: Bem ti u sta se ovaj svet pretvorio..Za cas ti nabiju noz u ledja i izdaju za zrno graska te prodaju..Auuu..Pa zar i ti sine Scyter aka Brute?AMD -ovac da postanes..Aaaaaa.Pa da mi je to neko pricao rekao bi da me laze..Nade smo polagali u tebe,bio si tako mlad i zelen,jednim delom i plav a sad ode mas u propas : :: Pitam,se pitam koliko li ces da izdrzis dok te Intelov Call ne dozove : :: :: Salu na stranu..Nek te sluzi koliko god sluzilo i ti bio zadovoljan :: Nego sta bi sa tim problemom?Atkud AMD da ima problem sa kompatibilnoscu.Zar nas Obrad nije ucio da je AMD fleksibilniji po tom, pitanju..Svasta mogu cuti..A verovao sam i ucio od najboljih..Vidis ti..Vremena se menjaju...Hhehehehe. :: :: Ziv bio..Sa srecom : :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Imam laptop, nije problem da prebacim preko njega BIOS na fles, ali problem je sto to nikad ranije nisam radio i ne znam kako da napravim fles da moze da se bootuje sa njega.
Ima ploca Express Gate, ali ne znam kako to moze da mi pomogne sada?
:: Probao si i sa raznim kablovima :: :: Skini kod komšije (ili komšinice) bios i stavi na fleš pa apdejtuj iz samog biosa preko onog asusovog EZfleša :: :: Ako komšije još spavaju nema li ta ploča express gate? Nisam to nikad probao, tebi bi sad baš dobro došlo. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Probao sam preko Sata 2, i dalje neće da ga prepozna. Šta da mu radim više :: ::
Само сними биос на флеш, гурни га у УСБ и уђи у БИОС, а одатле нађи ЕЗ флеш и апдејтуј га. Ово си питао?
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: Imam laptop, nije problem da prebacim preko njega BIOS na fles, ali problem je sto to nikad ranije nisam radio i ne znam kako da napravim fles da moze da se bootuje sa njega :: :: Ima ploca Express Gate, ali ne znam kako to moze da mi pomogne sada :: :: :: :: Probao si i sa raznim kablovima :: :: :: :: Skini kod komšije (ili komšinice) bios i stavi na fleš pa apdejtuj iz samog biosa preko onog asusovog EZfleša :: :: :: :: Ako komšije još spavaju nema li ta ploča express gate? Nisam to nikad probao, tebi bi sad baš dobro došlo. :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Probao sam preko Sata 2, i dalje neće da ga prepozna. Šta da mu radim više :: :: ::
Da, na to sam mislio. Valjda je takva procedura. Ajde sad cu da probam.
:: Само сними биос на флеш, гурни га у УСБ и уђи у БИОС, а одатле нађи ЕЗ флеш и апдејтуј га. Ово си питао :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP :: :: :: :: Imam laptop, nije problem da prebacim preko njega BIOS na fles, ali problem je sto to nikad ranije nisam radio i ne znam kako da napravim fles da moze da se bootuje sa njega :: :: :: :: Ima ploca Express Gate, ali ne znam kako to moze da mi pomogne sada :: :: :: :: :: :: :: Probao si i sa raznim kablovima :: :: :: :: :: :: Skini kod komšije (ili komšinice) bios i stavi na fleš pa apdejtuj iz samog biosa preko onog asusovog EZfleša :: :: :: :: :: :: Ako komšije još spavaju nema li ta ploča express gate? Nisam to nikad probao, tebi bi sad baš dobro došlo. :: :: :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: :: :: Probao sam preko Sata 2, i dalje neće da ga prepozna. Šta da mu radim više :: :: :: ::
:: Bem ti u sta se ovaj svet pretvorio..Za cas ti nabiju noz u ledja i izdaju za zrno graska te prodaju..Auuu..Pa zar i ti sine Scyter aka Brute?AMD -ovac da postanes..Aaaaaa.Pa da mi je to neko pricao rekao bi da me laze..Nade smo polagali u tebe,bio si tako mlad i zelen,jednim delom i plav a sad ode mas u propas : :: Pitam,se pitam koliko li ces da izdrzis dok te Intelov Call ne dozove : ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.