Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne treba doktorat al ima poneka začkoljica
07.11.2010. 21:02
status: user broj poruka: 721
:: Dobro, dobro, umeju i oni da naprave solidno napajanje, eto. :: :: Ipak bi pre uzeo čiftekov aps nego gps, da ne bunimo sad čoveka :: :
Aaa, nee moze tako! Sad sam debelo uvredjen, nije solidno nego vrhunsko. Ocu zvanicno izvinjenje, na Pink da objavis :)))))))))) Salu na stranu, u pravu si, taj Chieftec APS je verovatno 5 puta bolji od GPS-a:)
Nego, taj Sirtec - sada HighPower - izgleda napreduje prilicno krupnim koracima. Malopre procitah vest, pa pogledah na 80+ sajtu: ukupno ima 5 proizvodjaca, sa 5 modela koji zadovoljavaju novu 80+ Platinum specifikaciju (90/92/90 efikasnost). Delta ima neki serverski model, FSP , SuperFlower i GreatWall imaju neke 400-500W modele, a Sirtec ima 1200W 80+ Platinum model. S obzirom na to da se na 80+ Gold modele tolike snage cekalo vrlo dugo, ovo je prilicno iznenadjujuce :) Ajd da je to napravio Ener ili CWT pa da razumem, ali Sirtec?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne treba doktorat al ima poneka začkoljica
07.11.2010. 21:10
status: user broj poruka: 9006
Ok, evo i zvanično potvrđujem da su antec CP odlična napajanja diduše malo egzotičnog formata a signature seriji fali samo što košta ko petrova kajgana, inače nema mane, može tako?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Aaa, nee moze tako! Sad sam debelo uvredjen, nije solidno nego vrhunsko. Ocu zvanicno izvinjenje, na Pink da objavis :))))))))) :: Salu na stranu, u pravu si, taj Chieftec APS je verovatno 5 puta bolji od GPS-a: :: :: Nego, taj Sirtec - sada HighPower - izgleda napreduje prilicno krupnim koracima. Malopre procitah vest, pa pogledah na 80+ sajtu: ukupno ima 5 proizvodjaca, sa 5 modela koji zadovoljavaju novu 80+ Platinum specifikaciju (90/92/90 efikasnost). Delta ima neki serverski model, FSP , SuperFlower i GreatWall imaju neke 400-500W modele, a Sirtec ima 1200W 80+ Platinum model. S obzirom na to da se na 80+ Gold modele tolike snage cekalo vrlo dugo, ovo je prilicno iznenadjujuce :) Ajd da je to napravio Ener ili CWT pa da razumem, ali Sirtec?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne treba doktorat al ima poneka začkoljica
07.11.2010. 21:26
status: user broj poruka: 721
Tako, nego kako, a ne da se ja potresam ovde :) Jes da mi tetka ne radi u Antec-u, al` kad svi zapenili za nV/ATI/Intel/AMD, rekoh ajd i ja da uzmem neku firmu u zastitu :)))) Iako im ni dinar ne bi dao
:: Ok, evo i zvanično potvrđujem da su antec CP odlična napajanja diduše malo egzotičnog formata a signature seriji fali samo što košta ko petrova kajgana, inače nema mane, može tako? :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Aaa, nee moze tako! Sad sam debelo uvredjen, nije solidno nego vrhunsko. Ocu zvanicno izvinjenje, na Pink da objavis :))))))))) :: :: Salu na stranu, u pravu si, taj Chieftec APS je verovatno 5 puta bolji od GPS-a: :: :: :: :: Nego, taj Sirtec - sada HighPower - izgleda napreduje prilicno krupnim koracima. Malopre procitah vest, pa pogledah na 80+ sajtu: ukupno ima 5 proizvodjaca, sa 5 modela koji zadovoljavaju novu 80+ Platinum specifikaciju (90/92/90 efikasnost). Delta ima neki serverski model, FSP , SuperFlower i GreatWall imaju neke 400-500W modele, a Sirtec ima 1200W 80+ Platinum model. S obzirom na to da se na 80+ Gold modele tolike snage cekalo vrlo dugo, ovo je prilicno iznenadjujuce :) Ajd da je to napravio Ener ili CWT pa da razumem, ali Sirtec?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne treba doktorat al ima poneka začkoljica
07.11.2010. 22:38
status: user broj poruka: 54
Hvala! Taman sam pimislio da nikada nećete prestati.... .)
:: Dobro, dobro, umeju i oni da naprave solidno napajanje, eto. :: :: Ipak bi pre uzeo čiftekov aps nego gps, da ne bunimo sad čoveka :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.