Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Pomagajte plavi ekran
STRANA 2 OD 2
peconi // 05.12.2010. 10:39 #269087

status: user
broj poruka: 50
ZAlarm itd sam obisao. Problemi su odmah nestali . Primetio sam da igrice pucaju li zabaguju , znaci ne zakuca ceo pc samo igra pa me to zbunjuje. Ali ne svaki put! Instalirani najnoviji drajveri zamenjena graficka karta . Posumljao prvo na RAM kao svi , pokrenuo memotest86+ iz biosa izbacio je neke errore. Jos vise me istripovalo jer nema erora kad testiram ram pojedinacno. Da nije neki od slotova? Nikako da provalim da li je zbog hardwera ili softverski problem.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Eh saveta.... 05.12.2010. 10:46 #269088

status: user
broj poruka: 6672
Naprednijem korisniku treba firewall, i to ne windows-ov. Kojeg treba isključiti kad se koristi neki drugi. inače, može a ne mora biti ovakvih problema. Ko neće, ne mora, ali nije baš dobar savet drugima. Bez takvog softvera, nemoguće je sprečiti neželjenu komunikaciju #kupljenog# sofvera sa mestom rođenja npr.
Memorije sto-posto nemaju veze sa ovim slučajem, jer, očigledno se radi o saradnji OS-a sa BIOS-om matične - procesu gašenja tj. slanja i interpretacije komandi za gašenje ATX napajanja. Kao da je uključeno FORCE QUIT i onda se umesto da se ugasi, zaglupi. Ovde je u pitanju kombinacija ploče, BIOS-a, napajanja i softvera kakav je ZA (gleda da se zadnji ugasi da bi zaštitio pc i da se prvi upali, pa se meša u proces boot-ovanja i gašenja).
Inače, savet i rešenje su nikakvi - kod mene, na biostar ploči i win7, ZA radi za sve pare (džaba) celo vreme i bez problema u kombinaciji sa avirom, a čak i jedno duže vreme sa windowsovim defenderom i malicious tools-om. sve u pičvajzu zajedno.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs