@Raic Jos cu da probam sa drugim napajanjem.Sad je neko AXP,ne verujem mu uopste u stabilnost napona i snazi na 12v granama! Ubacicu mog Enermaxa pa cu da protestiram,poslednja sumnja koja ce da bude otklonjena! Onda je definitivno los primerak na zalost!Ali cudno se ponasa sistem.Radi stabilno test 20 min,30 min pa pukne.Ponovim isto,radi 15 min pa pukne..Dodje do kraja i taman da zavrsi pukne..Setovao sam iz prve sve kako treba,nisam sumnju u sebe ni dovodio. Na kraju sam cak poredio moja setovanja sa drugim userima na netu i postavio sam tacno kao sat bez i jedne greske ali jednostavno ga nesto kolje! Trazi 1.42v za 4.0 Ghz! Jedino sto me je cooler iskreno iznenadio sto ne pravi velike oscilacije izmedju voltaze i visine kloka.
Ai Suite mozes da ugasis.Kad ga jednom setujes dize se sa winom.
:: E, kako mozes da mu kontrolises ventilatore? Je l` mora da se prikace na fan kontroler :: :: I sa cim se sve povezuje? Ide onaj jedan standardni kablic u plocu (cpu_fan) i sta jos treba ::
Hmmm... Kod ortaka smo terali i5 750 na 4.2GHz. Kuler je Megahalems verzija za 1156 sa jednim Chieftec ventom od 12cm, nije prelazio LinX 70c, tako da taj CM nije nista specijalno, cak za malo vece pare moze da se uzme bolji kuler (ili je ortakov i5 neko fantomsko izdanje ). Ali ok je da se vidi sta moze, GJ za test.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.