Ne znam sta da ti kazem, pogledaj lepo sve korake i vidi da li si lepo sve uradio, i onaj post sto sam naveo malopre isto uradi. Ja nemam problema sa ovime od kako sam uradio pre vise od mesec dana
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Pazi buraz..iam plocu onu M4A87TD EVO....i ima neka fora core unlocker i Turbo EVO... I udjes u Turbo EVO i mozes kao da lako klokujes....To sam gledo nesto..i bas mi deluje ok....a kao ima na ploci na kutiji pise kao 30% brza i 80% stedi energiju... Pa cu probam..
Probaj. Idi u turbo evo, pa stavi da ti sam klokuje kolko moze. Idi na custom, pa izaberi brzinu rama za stepen nize da bi mu ostavio vise lufta da ti klokuje. Ako ostavis automatski da ti odradi, spustice bas mnogo ram. Meni sam spustio na ispod 1000
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: :: Pazi buraz..iam plocu onu M4A87TD EVO....i ima neka fora core unlocker i Turbo EVO.. :: I udjes u Turbo EVO i mozes kao da lako klokujes....To sam gledo nesto..i bas mi deluje ok....a kao ima na ploci na kutiji pise kao 30% brza i 80% stedi energiju.. :: Pa cu probam..
CPU freqveucy mi je> 200 Mhz Voltaza 1.35V CPU/NB Voltage> 1.75V DRAM Voltage> 1.55V Sta tu raditi...i jel mogu da sjebem nesto.... neam kuler na procu msm iam onaj BOX..koji je njesra....help me
Postavljas previse pitanja, ukljuci malo mozak, razmisli, mnogo je lepse kad sam nadjes resenje. I naravno da neces da sjebes nista, samo ces se ukenjati ako komp nece da butuje i onda ce neko morati da ti objasni sta je to clear CMOS. I naravno nasa rec za voltazu je napon, a za amperazu je jacina.
Pratim ovaj forum duze vreme i sasvim slucajno naleteo na ovu temu. Zelim da se zahvalim posto mi je ovaj fix pomogao. Da nije ove teme, ne bih se ni registrovao... Jos jednom, Hvala! .)
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.