Mislis na ``plafonu``? Nema, ali dodje mu zadnji vent bas tu iznad cpu kulera i onda on malo izvlaci. Znam da moze da se rasiri, ali u tom trenutku mi nije izgledalo izvodljivo i hteo sam sto pre da ga nakacim :D hehehe
Sad tacno u glavi znam kako bi se namestilo xD kad kupim te ko tvoje ventilatore, pa cu promenim, sad mi se ovako vise dja
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Mislis na ``plafonu``? Nema, ali dodje mu zadnji vent bas tu iznad cpu kulera i onda on malo izvlaci. Znam da moze da se rasiri, ali u tom trenutku mi nije izgledalo izvodljivo i hteo sam sto pre da ga nakacim :D heheh :: :: Sad tacno u glavi znam kako bi se namestilo xD kad kupim te ko tvoje ventilatore, pa cu promenim, sad mi se ovako vise dja ::
Dok sam pakovao nije mi izgledalo logicno da moze da se provuce, al sad u glavi kao mogu da zamislim kako bi islo. Elem, sad mi je na 3.41Ghz, linx sam stavio 10 krugova, prosao, a prime posle 6 sekundi zakuca. Prosao sam Cinebench, vantage, 11, Mafia benchmark mi izbacio average na sve full 58.3, i lepo radi.. samo me taj prime nervira, ali ko ga hebe, bitno da mi komp ne kuca.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Dobro pa bar možeš da ga okreneš kako oćeš, kad sam imao athlona morao sam za true da prepravljam šnalu za 775 da bi ga okrenuo sever-jug :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB 2GHz Kingston - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Mislis na ``plafonu``? Nema, ali dodje mu zadnji vent bas tu iznad cpu kulera i onda on malo izvlaci. Znam da moze da se rasiri, ali u tom trenutku mi nije izgledalo izvodljivo i hteo sam sto pre da ga nakacim :D heheh :: :: :: :: Sad tacno u glavi znam kako bi se namestilo xD kad kupim te ko tvoje ventilatore, pa cu promenim, sad mi se ovako vise dja :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.