4 GB rama, sve preko ti je klasicno bacanje para. Inace to sto si kupio je za tebe klasicno bacanje para hteo ti ili ne, za ~ 3 meseca ce da izadje Sandy Bridge koji ce da pocepa taj i7 kao beba zvecku za iste pare :), a komp koristis samo za igrice.
Ish tebi tamo dosadno pa poceo da podjebavas i prekookeanski :).
Gile, a koje ti banke razbijas sa tim tvojim cudom :))) ::za ~ 3 meseca ce da izadje Sandy Bridge koji ce da pocepa taj i7 kao beba zvecku za iste pare Pa naravno da ce uvek nesto novo da izadje !!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: 4 GB rama, sve preko ti je klasicno bacanje para. Inace to sto si kupio je za tebe klasicno bacanje para hteo ti ili ne, za ~ 3 meseca ce da izadje Sandy Bridge koji ce da pocepa taj i7 kao beba zvecku za iste pare :), a komp koristis samo za igrice :: :: Ish tebi tamo dosadno pa poceo da podjebavas i prekookeanski :) :: :: Inace neka te lepo sluzi to sto si kupio :) :: :: Pozdrav!
Ma ne valja nista , trazi nesto sto kod nas nije zvucno, to je uvek najbolje !!! Trazili muda za bubrege sa Muskin-om i sa Patriot-om , pa odjednom tisina, kad pocelo masovno crkavanje samo jos neupuceni preporucuju iste. Kupi ono sto ti je provereno i ne brini
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
@repsi lupio sam 3 meseca nisam googlao tacan datum :), znam da je najavljen za Q1.
Pozdrav!
:: Gile, a koje ti banke razbijas sa tim tvojim cudom :)) :: ::za ~ 3 meseca ce da izadje Sandy Bridge koji ce da pocepa taj i7 kao beba zvecku za iste pare :: Pa naravno da ce uvek nesto novo da izadje !! :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: :: :: 4 GB rama, sve preko ti je klasicno bacanje para. Inace to sto si kupio je za tebe klasicno bacanje para hteo ti ili ne, za ~ 3 meseca ce da izadje Sandy Bridge koji ce da pocepa taj i7 kao beba zvecku za iste pare :), a komp koristis samo za igrice :: :: :: :: Ish tebi tamo dosadno pa poceo da podjebavas i prekookeanski :) :: :: :: :: Inace neka te lepo sluzi to sto si kupio :) :: :: :: :: Pozdrav!
ako ne radis u nekim programima za renderovanje koji jedu preko 4 giga rama, dakle uzmi lepo ko covek neku memoriju 2x2 ili kako god na 1600 ili oko 2ghz sa sto manjim latencijama, a kasnije dodajes ram ako zatreba, ako bas oces da dajas pare, bolje daj u dobrotvorne svrhe nego na 16giga rama, msm bzvz jer sigurno neces da iskoristis 16gb.......
jeste vazi :) i sve one baje sto voze Q7 i AMG ili H3 isto daju u dobrotvorne svrhe :D @Gare87 osvesti se, njegove pare njegova stvar mogao je da kupi belo pa da se uradi, opet njegova stvar sto ne volim ova proseravanja pa to je cudo znaci, kad neko potrosi soma evra da ide na more sa zenom (ribom) to je ok (ili zimovanje) a kad potrosi soma evra na komp ili tv on je kreten izem ti logiku `ukusi su razliciti rece djavo sedajuci u koprive`
:: ako ne radis u nekim programima za renderovanje koji jedu preko 4 giga rama, dakle uzmi lepo ko covek neku memoriju 2x2 ili kako god na 1600 ili oko 2ghz sa sto manjim latencijama, a kasnije dodajes ram ako zatreba, ako bas oces da dajas pare, bolje daj u dobrotvorne svrhe nego na 16giga rama, msm bzvz jer sigurno neces da iskoristis 16gb...... :: pozdra
Ocigledno nisi shvatio sta sam napisao, jel sam coveku negde napisao sto dajes pare za to, daj za to i to!? Ne, odgovor je bio upucen na pitanje da li ce mu biti overkill toliko rama, odgovor je DA, znaci odgovrio sam da ako ne treba za ono gore sto sam pisao, onda mu ne treba vise od 4gb rama za sad. I nisam napisao da je kreten, da je budala sto daje pare za komp, nego neka daje ako zeli njegova stvar.
I realan da budem, kad bih imao visak novca i ne budem imao potreba na nesto da potrosim, bolje je uloziti u sport, u dobrotvorne svrhe, ili nesto korisno za nekog......
p.s. i bilo bi lepo da prestanete da mislite da je svaki post napad na nekog, i da nekog vredjam ja ili bilo koji drugi clan, a ako dodje do toga nekad bice jasno napisano.....
:: jeste vazi : :: i sve one baje sto voze Q7 i AMG ili H3 isto daju u dobrotvorne svrhe : :: @Gare87 osvesti se, njegove pare njegova stva :: mogao je da kupi belo pa da se uradi, opet njegova stva :: sto ne volim ova proseravanja pa to je cud :: znaci, kad neko potrosi soma evra da ide na more sa zenom (ribom) to je ok (ili zimovanje :: a kad potrosi soma evra na komp ili tv on je krete :: izem ti logik :: `ukusi su razliciti rece djavo sedajuci u koprive :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568 :: :: :: ako ne radis u nekim programima za renderovanje koji jedu preko 4 giga rama, dakle uzmi lepo ko covek neku memoriju 2x2 ili kako god na 1600 ili oko 2ghz sa sto manjim latencijama, a kasnije dodajes ram ako zatreba, ako bas oces da dajas pare, bolje daj u dobrotvorne svrhe nego na 16giga rama, msm bzvz jer sigurno neces da iskoristis 16gb...... :: :: pozdra ::
shvatio sam ja sta si ti napisao i nisam ni rekao da si ti rekao da je bilo ko kreten samo sam te prozvao za izjavu u vezi dobrotvornih davanja a da mu je overkill to nije ni bitno i onaj sto kupi porshe ili Q7 i njemu je overkill pa ga opet kupi ni on ne moze da vozi putem 300 iako ima auto koji moze da ide toliko ali ga ipak kupi dal da bi se pokazao, ili da ispuni srcu zelje, ili ... kako god, ko moze i ima on i kupi ostali mogu da gledaju (velika vecina bude zavidna pa pljuje i proziva a garant da bi ta ista vecina isto to kupila samo kad bi mogla) evo uzecu sebe za primer, kad bih mogao kupio bih tv od 300 hiljada dinara jeste da mogu da gledam fudbal (i ostalo i na ovom koji sad imam) ali bih ipak kupio eto, na zalost to su ljudske osobine, uvek hoces vise i bolje i skuplje ma sta imao i koliko imao
+1 Uvek bilo.. Ako mu je merak nek kupi covek sta mu srce hoce..Prosto.
ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
:: shvatio sam ja sta si ti napisa :: i nisam ni rekao da si ti rekao da je bilo ko krete :: samo sam te prozvao za izjavu u vezi dobrotvornih davanj :: a da mu je overkill to nije ni bitn :: i onaj sto kupi porshe ili Q7 i njemu je overkill pa ga opet kup :: ni on ne moze da vozi putem 300 iako ima auto koji moze da ide tolik :: ali ga ipak kup :: dal da bi se pokazao, ili da ispuni srcu zelje, ili .. :: kako god, ko moze i ima on i kup :: ostali mogu da gledaju (velika vecina bude zavidna pa pljuje i proziva a garant da bi ta ista vecina isto to kupila samo kad bi mogla :: evo uzecu sebe za primer, kad bih mogao kupio bih tv od 300 hiljada dinar :: jeste da mogu da gledam fudbal (i ostalo i na ovom koji sad imam) ali bih ipak kupi :: eto, na zalost to su ljudske osobine, uvek hoces vise i bolje i skuplje ma sta imao i koliko ima :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568 :: ::
Ja sam jedan od retkih koji se borio za takva prava! Ljudi jednostavno ne zele da shvate da nemaju osnovu,prava da se mesaju u tudji zivot.Da nemaju prava da procenjuju,karakterisu kako ko i na koji nacin vodi svoj zivot i procenjuje sta je za njega najbolje!Najjaci im je `adut` kupio da bi se kurcio.To je toliko primitivno da nemam reci. Ljudi kupuju iz vise razloga,entuzijazam je nesto delikatno i ne moze se objasniti prostim recima.To ko ne razume taj bolje da usta i ne otvara jer ce glup ispasti u momentu.. A ono za zlobu,ljubomoru,zavist i sl to je tek druga prica.Toga sam se nagledao ohohooo i to ne da me uzasava nego mi stvara takvu odbojnost prema tim ljudima da se prosto najezim! Svako nek radi onako kako smatra da treba.Njegov je izbor,ako uziva u nekim stvarima i ako ga to ispunjava ko smo mi da sudimo drugacije?! Matori kazes..Hm..Pa na prekretnici sam :) Salim se,jos sam mlad.
ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.