:: :: Gde je ono vreme kad je radio stari dobri flopy disk a flesovalo se iz dos-a :: Posto su bile ceste restrikcije u to vreme,prekrstis se pa pocnes..... ::
Re: Ma uredu nego josh nisam ni krenuo sa u-p-d-a-t-eom
19.12.2010. 23:02
status: user broj poruka: 3519
Pa nemoj onda preko neta, imaš Gigabyte-ov program, mislim da se zove @bios, pa preko njega iz Windoesa možeš da flešuješ i direktno sa flesha, harda, ne moraš sa neta da ga flešuješ.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS
:: Jer, shta ako na trenutak pukne net i ovaj sjebe instalaciju i nece da se boot-uje :: Koji je lek za sjeban bios :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Samo ti snimi bios na flash i ništa više, ne treba nikakav bootabilni fleš da praviš. Kad uđeš u program, samo ga učitaj i to je to, ista je procedura i kad ga flešuješ iz biosa direktno sa fleša. Radio sam i jedno i drugo na prethodnoj GA ploči.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS
:: Kako bootable usb sa biosom? U pitanju je JetFlash R70 od 16 GB :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Sad lepo vidi i mnozhilac (mozhe da se stavi od 9 do 22, a default je - 22)
20.12.2010. 12:32
status: user broj poruka: 1889
Nego imam par pitanja u vezi sa podeshavanjima BIOS-a. 1) Gde da mu ugasim onaj Logo screen na prvom postu? 2) Shta je CPU enhanced halt? Od opcija imam auto enabled i disabled. Vidim da se pominje C1 stepping. 3) Da li ukljuchiti C3/C6 state support (pretpostavljam da se i ovde radi o stepping-u)? 4) Shta je PCH SATA Controler mod? U kom modu da radi (IDE/RAID(XHD)/AHCI) ukoliko imam jedan WD od 320 GB?
Problem sa boot sekvencom nije reshen.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
1) Advanced bios features - full screen logo show 2) i 3) Stavi oba na auto, to služi zajedno sa CPU EIST za automatsko obaranje kloka i napona u idle za power saving. 4) Stavi IDE mod
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.