recyclebin postedi nas tvojih pseudo komentara ,Barton zadnji dobar CPU koji je AMD napravio,kukukuuu Pa Thuban u Adobe Premiere sije CoreI7 930 sve sto ti treba je validna licenca.
Ljudi hvala na trudnji mnogo ! Da malo objasnim i moje pomisao. Kao u pocetku, i ja sam bio protiv AMD. Imam dobru masinu, Asus P5Q Pro+Kingston HyperX 1066Mhz 2x2GB memorije + E7200. Sve to dobro, i bilo bi dobro da sam nasao C2Q 9550 ili 9650, ali to nikako nisam uspeo. Medjutim, bilo koji novi AMD je bolji od ova govna od procesora. Nisam hteo da uzmem E8400 ili slicno, slazem se da je dobar, ali posle mnogo razmisljanja, ispao mi da ce biti najbolje ako menjam cpu+ram+plocu. Em ce novija arhitektura, em mnogo bolja masina od predstojece. Tako da mi jos uvek svaka sugestija dobro dosla. Od Intel-a tolko, da kad bi uzeo intel, samo i7, a vec znamo da to kosta minimum procesor oko 27 000, a to vec predje moju granicu. Znaci preskupo. Hvala vam i dalje !
na ono sto smo ti predlagali prethodno...sto vise ddr3 memorije,onaj thuban ako nadjes 10754T i plocica po izboru,ja mislim da ti je ona msi 770-45 za te pare ubedljivo najbolji izbor,nepunih 5800 rsd,a dobra je ploca...
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.