Cini mi se da si nesto pomenuo u nekoj temi za kulere da nema svrhe sto prave takve kulere kad su ovi `obicni` bolji.
@acayo- de 300, kupio bih 5 odma! U americi su skuplji nego ovde, 10 zelembaca.
Poceh da ucim, gledamo se malo redje :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Šteta što ovih više nema, za tu cenu su bili ekstr :: http://www.gigatronshop.com/kuleri/arctic_cooling_arctic_f12_-_120mm-738 :: :: ->Snupi: Što da mi se ne sviđa, nabavio sam takav za onaj drugi am2 komp koji ima jako usko desktop kućište :: Temperature su pale 20 stepeni. :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ne verujem. Moguće da sam rekao da i nisam neki ljubitelj led kulera, fala bogu da ima razlike između kvalitetnih kulera i ovih najjeftinijih. Problem je samo razaznati koji su i kvalitetni a koji su samo skupi.
Joooj jebo patak ove u gigatronu što prestaše da nabavljaju noiseblocker, morao sam da stavim na drugi komp pa ostadoh samo s jednim a nema ih više u prodaji. E, kad bi im još stigla ona multiframe serija odma bi uzeo dva za sebe i još dva za rezervu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ljudi sta mislite ove Xigmatek ventilatore staviti u Cooler Master 690 II Advanced? Kako bi to izgledalo i kako bi mogao da namestim posto na ovom kucistu ima prekidac koji pali svetlo na ventilatorima da namestim tu funkciju za ostale ventilatore da se preko njega pale diode. I jos nesto na Hyperu imam Scythe tako da njih necu menjati mislim da su one za njega ok.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.