Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Tuga i jad.
STRANA 2 OD 2
Shomiman - - 15.01.2011. 02:16 #283220

status: user
broj poruka: 1187
To je `morgen fata`, bubishvabe su u skupstini. Te iste, na celu sa `ortopedom`, su nekoc proglasile `motherboard` komponentom koja nije osnovna... Samo sto je u nas malo poremeceno pamcenje. Tada se, doduse, delimicno znalo za neke gradonacelnike,
al` za ortoppede ne... Neki su znali a cutali. I naravno, sta bi sa dva slepera monitora, na cijim su krajevima bila pakovanja rolni toalet papira... Isto ti je i sa napajanjima, `napasu nam se`! Nisu ovde svi zaboravni, i ne prihvataju `moguce greske uhodavanja i nestrucnosti te vrste!

`There`s someone in my head, but it`s not me!`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- ?? 15.01.2011. 02:28 #283222

broj poruka: 6083
Je li bre, sta cu ja kod dinkića?!?

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo

Shomiman Re:?? 15.01.2011. 02:37 #283224

Pa kazem ti `sinak`, to je `morgen fata`, nit` si ti kod njega, nit` je on kod `Vami`! Samo Vam se `pricinjavlje`!

Snoopy- ... 15.01.2011. 02:59 #283226

broj poruka: 6083
Svidja mi se ta slicica sa kapom, ocu stavim nju, taman mi ispitni rok saf :)
Odoh da odmorim dusu malo. poz

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo

Shomiman Buji,pajki,bubishvabe sanjki! 15.01.2011. 03:02 #283227

Hrk,hrk,hrk... ... ...

repsi @snupi 15.01.2011. 03:06 #283229

broj poruka: 1276
nije se bas tako lako otarasiti tih bubekanja veruj mi.. i mi smo pre jedno 5-6 godina imali ne u takvim kolicinama ali ono desi se da kad nocu ustanes da odes na wc zateknes bubekanju kako dzogira okolo... sto je naravno iritiralo jako i borili smo se sa njima (cela zgrada) par godina, prskali, mazali sve i svasta.. massu para utrosili na to (kao zgrada) i na kraju ih uspeli istrebiti. Sve je to posledica Lipe (burekdzinica) koja je navukla sve te bube u zgradu tj i okolne zgrade su cak imale bube... dok pre te lipe nismo imali nista.. eto samo jedna mala opaska, razumem da je gadljivo i sve to, ali definitivno te ne bi pokrila prodaja grafe ili cak celog kompa.. moralo bi se tu puno veca lova zavrteti :)
laka vam noc!

ps. idem sutra ujutro po volan - ne znam ocu moc spavat veceras :D

i naravno sorry za off ali kad je vec o bubama nisam mogao da odolim :)

Nije greh ne znati. Ali neznati jeste.

Shomiman Eh kad bi... 15.01.2011. 03:12 #283232

Kad bi se vise `zgrada` udruzilo u `gradove`, nestale bi `bubekanje` jednom za svagda!
Ne bi morali u pesnicu ponovo da se `stishnjemo`, najpre naseg `predstavnika` za jajca, ako ih jos ima, da vacamo. Al` sto se mora, mora se. Neizbezno je! Noc dobri ljudi...

toothless dobar burek ili...? 15.01.2011. 09:19 #283243

broj poruka: 3241
Ili ljudi prave dobar burek ili prave burek od bubasvaba.Ja sam resio problem sa bubama tako sto sam se odselio! :)
E,da,i odsada je pravilno de se kaze bubisarba ili bubasarba a ne bubasvaba! :)
http://www.youtube.com/watch?v=bj6liQG8GmM

Indesit IWC 6083 laundry machine
800 obr/min
6 kg of laundry
1.14 kWh
A class energy saver

codeus .. 15.01.2011. 09:57 #283250

broj poruka: 4054

@repsi
Lipa ... burek .. zgrada ..?? .. ! .. a imali su najbolji pica burek .. hrskav .. sta bese preko puta lipe Vojput ?
toothless Re: .. 15.01.2011. 10:07 #283254

Sada znas zasto je bio tako hrskav!Pun belancevina! :)

800 obr/min
6 kg of laundry
1.14 kWh
A class energy saver

::
::
:: @reps
:: Lipa ... burek .. zgrada ..?? .. ! .. a imali su najbolji pica burek .. hrskav .. sta bese preko puta lipe Vojput ?
raic Korisne su to životinjice 15.01.2011. 10:31 #283256

broj poruka: 9006
Sećam se još Tajsonove ispovesti iz mardelja. Kaže jedan od prvih robijaških trikova koje dobro razvijeni likovi moraju da nauče je da gaje bubašvabe. Navodno robijaška hrana je jako siromašna proteinima tako da bi mu se bicepsi izduvali ko šlauf za par meseci.
Nego uradiš sledeće:
- Nosiš okrajke leba od ručka sa sobom u ćeliju
- Mrviš ih u ćošak gde ima pukotina u zidu da ti se zalegu bubeskare
- Kako se koja natovi uhvatiš je, zgnječiš i ugnjaviš sa sredinom od leba da lakše ide i praviš mini-ćufte
- Bon Appetit!

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

codeus ... 15.01.2011. 10:37 #283257

broj poruka: 4054

ma da .. kad ti drustvo navrati u celiju .. nahvatas ih i ponabadas chackalicama .. za meze

..insekti su poznati kao piletina za siromasne ..
repsi re 15.01.2011. 11:03 #283269

broj poruka: 1276
haha pa i dalje je jedan od boljih ako ne i najbolji pizza.. mada ja preferiram sunka trapist, ali ipak je neprevazidjen burek u Subaji u Ohridu (tamo kod gimnazije).. uff muka mi je kad pomislim koliko sam tamo pojeo onih bureka sa mesom i massom luka.. predobro!! :) definitivno najbolji burek koji sam ikad jeo!
pa iskreno da ti kazem ja sam sa one druge strane prema galeriji tako da nisam siguran dal je vojput al kolko sam upoznat, ta se firma bavi nekom izgradnjom puteva i slicno pa pretpostavljam da je to to.. (onako lepo uredjena, renovirana, mislim da je zuto/bordo boja, ako si na to mislio?)

Suboticanin?

Nije greh ne znati. Ali neznati jeste.

toothless znaci ekstra hrskav burek sa bubisarbama 15.01.2011. 11:17 #283273

Sto znaci da je to BUBEK a ne burek. :D
Ko zna koliko smo mi bubisarba pojeli u vojsci uz drnch i ostale `specijalitete`
800 obr/min
6 kg of laundry
1.14 kWh
A class energy saver

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs