Nemam pojma onda, ako neće da radi na onom što je kingston propisao tu nešto smrducka. Stavio sam nedavno nekog kingstona na oglase, ako oćeš nosi i probaj, ako ti ne uradi posao nikom ništa. Bar ćeš znati da li je do memorije. Ili još bolje pozajmi ako imaš od koga.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: kaze za 1333 1.5,a za 1600 1.7-1. :: :: do variranje me buni,stavljao i ja 1.9,ali ne pomaze.. ::
ja sam u GM,preveliko mi je cimanje da uzimam(imam ko da preuzme),pa da vracam... prodacu lepo ovu,moracu od drugara da uzmem patriot viper,pa cu da vidim sa njom sta se desava...
Nema problema, ponuda je i važila ako si iz komšiluka, ko bi se cimao da šalje i vraća. Jeste, najbolje da se zameniš s nekim, taman o jednom trošku da proveriš valaj li tvoja i da li bi ti druga uradila posao.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: ja sam u GM,preveliko mi je cimanje da uzimam(imam ko da preuzme),pa da vracam.. :: prodacu lepo ovu,moracu od drugara da uzmem patriot viper,pa cu da vidim sa njom sta se desava.. :: :: hvala raic- ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.