AMD Phenom II 555 , Athlon II x4 640 ili Phenom x6 1055T
STRANA 2 OD 2
ICEsd
Re: AMD Phenom II 555 , Athlon II x4 640 ili Phenom x6 1055T
01.02.2011. 20:31
status: user broj poruka: 2158
Ako ti nije hitno skupljaj pare i cekaj da izadje nova generacija cene ce sigurno pasti.Ako gledas u buducnost onda gledaj Phenom II procesore.
Memorija ima veze sa proceorima jer je u njima integrisan memoriski kontroler, pa moze da se desi da bas sa odredjenom memorijom i njenjim postavkama nece da radi, al to ces najbolje da vidis na MSI sajtu.Usistini koliko sam ja cito Phenom II se odlicno slazi sa tom brzinom memorije.
Phenom II:
Integrated DRAM Controller with AMD Memory Optimizer Technology
* A high-bandwidth, low-latency integrated memory controller * Supports PC2-8500 (DDR2-1066). PC2-6400 (DDR2-800), PC2-5300 (DDR2-667), PC2-4200 (DDR2-533) or PC2-3200 (DDR2-400) SDRAM unbuffered DIMMs – AM2+ * Support for unregistered DIMMs up to PC2 8500(DDR2-1066MHz) and PC3 10600 (DDR3-1333MHz) – AM3 * Up to 17.1GB/s memory bandwidth for DDR2 and up to 21GB/s memory bandwidth for DDR3 o Benefit: Quick access to system memory for better performance.
:: :: E ovako imam MSI plocu 880GM-E41 koja bez problema otvara zakljucane procesore. Prvi procesor bi kupio zbog otvaranja moguca druga 2 jezgra. Drugi bi uzeo zbog priblizne cene prvog. A treci bi stvarno voleo da imam pa da li da sacekam da skupim pare ili da kupim neki od ovih. I jos jedno pitanje da li ima veze procesora sa Hercazom ddr3 memorije. Npr. imam ddr3 memorije na 1600mhz exceleram, pa da li postoji neka veza izmedju njih.
:: Thuban je tri klase iznad druga dva :: :: Imam 550 x2 otključan u x3 i kloknut na 3,6Ghz čisto reda radi :: :: VMARC je otključao 550 x2 u Phen B50 i potero na 4Ghz dizanjem množioca, ali on je lud .) :: :: support normalit :: ::
Takvi, kakvi, onakvi? Ti si se našao kao mudrac neki da pričaš nekome šta radi i gde?
E... ajde samo vozi na drugu stranu, upućen si vidim mnogo... ili ti radi možda ljubomora što neko ima a ti nemaš... Jbg, to se leči...
@ostali, nemojte da mi sudite jer me ne poznajete. Onaj ko me poznaje zna da nisam nikakav namćor/hater/itd. Ja samo jednostavno ne trpim budale, a text na forumu ima drugačije shvatanje kao reč uživo i vrlo lako se pogrešno protumači, kao na primer moj prvi post u ovoj temi. Ovo za text, skyfire i gliga najbolje znaju...
Niti sam ja mislio da je svako gej (otkud ovo?) ko kupi X6, već samo kažem da je bacanje para ako se gleda da se uzme zbog igara jer neće pokazati nikakvo ubrzanje u odnosu na Phenom 555 na primer, i to je činjenica, a i sami znate, po najboljem primeru, maestralnom Skeletoru Saletu, da ipak ima likova koji kupuju prenabudžen hardver samo da bi eto, odradili overclock na 4ghz...
Možda se cicija zaljubio u Saleta, ko zna... pobuni se čovek čim sam ga spomenuo... __________________ Scourge of PCBerza
:: @Daum, rekao sam ti i ponavljam: takvi kao ti kupe najjači, mobilni telefon, najjači PC i onda potrče na prvi forum, i pre nego što su ih otpakovali iz kutije, i tamo zalepe POTPIS sa komponentama koje imaju (obavezno i test CPU-Z Validator), modelom mobilnog telefona, i sl. I odmah krenu u pisaniju da se bave profesionalnim radom, da PC koriste za video obradu, da mob. telefon (smartphone obavezno) koriste u poslovne svrhe, da primaju push email iz kompanije u kojoj navodno rade ... I A K O su debeli i ružni stvorovi odbačeni od društva koji dane i noći provode u sobi za kompjuterom i hrane se komentarima istomišljenika. Takvi postave potpis i takvi navodno znaju sve i savete dele nesebično, dok naravno MORAJU imati najskuplji hardver kako bi bili prihvaćeni i popularni! Inače, niko ih neće ni slušati pa moraju naći drugi lek za usamljenost i odbačenost.. :: Zato, nemoj meni da pričaš da si kupio tog intel-a za pro svrhe, jer takvi koji koriste takve procesore u PRO svrhe, nemaju vremena za komentare u svakoj temi na ovakvim forumima, ili eventualno i kada im je to potrebno, sigurno ne ispune 5000 i kusur postova na forumu koji se bavi PRODAJOM ili ti ponudom PC komponenata naših podrum prodavaca, već se učlaNE NA NEKI stručniji .. :: :: ZATO TI GOVORIM, POKRIJ SE I ĆUTI I pusti DRUGE DA KUPE I ONI x6 ILI x16 AKO ŽELE I OPET ĆE, GLE ČUDA, KUPITI JEFTINIJI PROIZVOD OD TEBE I JEDANKO DOBAR. Postaviće ga u potpisu kao i ti i takodje govoriti da su profesionalci koji snimaju spotove i video reklame :: Ćao :: :: ::
E, izvini ako sam te uvredio :( Stvarno nekad tvoji postovi deluju namćorasto, i znaš da reaguješ vrlo burno. Sa druge strane, u pravu si da tekst deluje drugačije od pisane reči, a i uglavnom ima smisla u tvojim reakcijama, nije bezveze i mlaćenje prazne slame. Ja rekoh, namćor na forumu, a to veze nema sa životom, i taman posla da ti sudim preko foruma - a da te ne poznajem lično... Pozdrav!
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
:: :: E... ajde samo vozi na drugu stranu, upućen si vidim mnogo... ili ti radi možda ljubomora što neko ima a ti nemaš... Jbg, to se leči.. :: :: @ostali, nemojte da mi sudite jer me ne poznajete. Onaj ko me poznaje zna da nisam nikakav namćor/hater/itd. Ja samo jednostavno ne trpim budale, a text na forumu ima drugačije shvatanje kao reč uživo i vrlo lako se pogrešno protumači, kao na primer moj prvi post u ovoj temi. Ovo za text, skyfire i gliga najbolje znaju.. :: :: Niti sam ja mislio da je svako gej (otkud ovo?) ko kupi X6, već samo kažem da je bacanje para ako se gleda da se uzme zbog igara jer neće pokazati nikakvo ubrzanje u odnosu na Phenom 555 na primer, i to je činjenica, a i sami znate, po najboljem primeru, maestralnom Skeletoru Saletu, da ipak ima likova koji kupuju prenabudžen hardver samo da bi eto, odradili overclock na 4ghz.. :: :: Možda se cicija zaljubio u Saleta, ko zna... pobuni se čovek čim sam ga spomenuo.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: @Daum, rekao sam ti i ponavljam: takvi kao ti kupe najjači, mobilni telefon, najjači PC i onda potrče na prvi forum, i pre nego što su ih otpakovali iz kutije, i tamo zalepe POTPIS sa komponentama koje imaju (obavezno i test CPU-Z Validator), modelom mobilnog telefona, i sl. I odmah krenu u pisaniju da se bave profesionalnim radom, da PC koriste za video obradu, da mob. telefon (smartphone obavezno) koriste u poslovne svrhe, da primaju push email iz kompanije u kojoj navodno rade ... I A K O su debeli i ružni stvorovi odbačeni od društva koji dane i noći provode u sobi za kompjuterom i hrane se komentarima istomišljenika. Takvi postave potpis i takvi navodno znaju sve i savete dele nesebično, dok naravno MORAJU imati najskuplji hardver kako bi bili prihvaćeni i popularni! Inače, niko ih neće ni slušati pa moraju naći drugi lek za usamljenost i odbačenost.. :: :: Zato, nemoj meni da pričaš da si kupio tog intel-a za pro svrhe, jer takvi koji koriste takve procesore u PRO svrhe, nemaju vremena za komentare u svakoj temi na ovakvim forumima, ili eventualno i kada im je to potrebno, sigurno ne ispune 5000 i kusur postova na forumu koji se bavi PRODAJOM ili ti ponudom PC komponenata naših podrum prodavaca, već se učlaNE NA NEKI stručniji .. :: :: :: :: ZATO TI GOVORIM, POKRIJ SE I ĆUTI I pusti DRUGE DA KUPE I ONI x6 ILI x16 AKO ŽELE I OPET ĆE, GLE ČUDA, KUPITI JEFTINIJI PROIZVOD OD TEBE I JEDANKO DOBAR. Postaviće ga u potpisu kao i ti i takodje govoriti da su profesionalci koji snimaju spotove i video reklame :: :: Ćao :: :: :: :: :: ::
Nema uvrede, nisam ni mislio direktno na tebe, ali većina me osudjuje na forumu da sam ovakav i onakav, a niko me ne poznaje, samo to kažem. Čak i kad se zajebavam, ljudi me često shvate pogrešno...
Priznajem, dosta njih i zajebavam ovde, ali neki shvate to kao šalu, a neki kao uvredu... jbg, šta da radim... __________________ Scourge of PCBerza
Na forumu postoje raznorazne licnosti, sa raznoraznim osobinama, i niko nije u potpunosti isti, dok sa druge strane postoji samo okvir sa slovima. Tesko je da se na taj nacin vrsi komunikacija i da se razume sustina u potpunosti. Neko je agresivniji neko stalozeniji, ali ne mora da znaci da onaj prvi mrzi nekog i da ga neko nervira, a ovog drugog ne. Dok se ljudi ne upoznaju licno ne moze da sude na osnovu teksta. Ja sam se skoro zamerio sa covekom a da uopste nisam znao, niti mi je palo na pamet. Tek sam kasnije slucajno saznao da je to neverovatna glupost, koja je drugacije shvacena. Dauma znam kao skroz ok licnost van foruma, kao i jos neke omrazene manje ili vise sa Pc berze. Ali nema veze ovo nekad dodje i kao ispustni ventil, pa neko strada manje ili vise. Za razliku od ovog iznad, ne podnosim vredjanje na jeftin(da ne kazem prostacki) nacin, kao sto je to radio Lepi Sale, a vidim da i Cicija forsira tu mudrost.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.