Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Preporuka s1155 ploca do 20 000 RSD
STRANA 2 OD 2
repsi re 15.02.2011. 22:46 #295458

status: user
broj poruka: 1276
cicija frende moj, nemoj me krivo shvatiti ali zasto si se ti toliko usplahirio oko cele ove situacije? covek je fino dosao i pitao za savet.. rekli ste mu da je falicna ploca ko da sistem ne mozes dic na njoj..
@the king ja da sam na tvom mestu, ne bi se opterecivao tim glupostima... jasno pise da ce ti ploca biti zamenjena sa novom i da ce ti garancija poceti od dana zamene.. bez razmisljanja bi uzeo plocu ako bi imao sve ostale komponente kao sto ti imas (a i da nemam ostale komponente opet bi uzeo).
Ovo ti govorim iz licnog iskustva jer ja posedujem asus p8p67 pro i i5-2500k i apsolutno nikakvih problema/degradacija/ili bilo cega drugog nema.. pro varijanta ima marvell sata3 controllere tako da se uopste ne opterecujem tim problemima jer marvelli nisu zahvaceni i rade ko zmajevi. Mozda si se malo `zeznuo` da kazem, jer nisi uzeo K model ali dobro to je vec proslost... gledaj da ubodes neku asus p8p67 ili pro (mala je razlika u ceni pa ti preporucujem pro) ili neki gigabyte ud3 ili ud4 (ako ti treba podrska za sli/crossfire).. nista vise od toga ti nece biti potrebno.. ja licno bi isao na asus varijantu ali to ostavljam tebi na volju :)
lep pozdrav!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dorabi1 Re: Re: svaka ploca 15.02.2011. 23:12 #295470

status: user
broj poruka: 939
mislim na stari chipset sa bugom.Ne na njegovu plocu.smiri malo strasti,gledaj zivot sa vedrije strane.

::
:: ::
:: :: sa falicnim chipsetom bice zamenjena kad izadje nova revizija,tako da ces za dva-tri meseca imati novu plocu bez doplate.Do tada ce i stari chipset izdrzati.Valjda
:: Kako može da `izdrži` kada ga je čovek prodao?!? Čitaj šta je napisao. Jedino ako misliš na `stari` čipset 1155 MSI ploče?!
:: Problem je u tome što ljudi kupuju ono što je ponudjeno na tržištu i nisu ni najmanje krivi. To što je proizvod sa greškom znači da ne treba da se nalazi u prodaji, a ne neko da ubedjuje kupce pričom: `kupite ga vi, jer će za par meseci biti zamenjen džabe ispravljenom verzijom`
:: To je isto, kao kada bih kupio auto za visoku cenu sa pokvarenim menjačem, gde mogu da ubacujem samo u prvu i drugu, i da me neko ubedjuje, ma kupi ga ti za 35000€, jer ćemo mi da ti zamenimo menjač o našem trošku za par meseci. Do tada ga vozi lagano u drugoj ... Mislim, ...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs