Jesi li ti prilikom zamene ploce instalirao sistem od nule ili si uspeo da pokrenes stari sistem? Ako si probao drajver za W7 i nije proradio, izbrisi ga i probaj drajver za Vistu (meni upalilo na nekoliko mesta).
Moju zvucnu je prepoznao sam Windows. Proradila je odmah, ali sam posle instalirao drajver.
Ja sam na prethodnoj ploci P5Q SE imao isti cip kao ovaj tvoj Realtek 1200 i desilo mi se jednom da nisam dobro povezao sve, pa nista nije radilo. Mislio sam da je nesto riknulo, ali nije.
Ja bih deinstalirao drajver, pocupao sve kablove i probao jovo-nanovo.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Da li je moguce da se neki deo starog sistema kolje sa drajverima za novu zvucnu? Ima li iskustava?
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.