Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Asus p5q pro problem sa zvukom.
STRANA 2 OD 2
matz re 02.03.2011. 23:26 #301298

status: user
broj poruka: 801

zvucna je rikavela ,inace na oglasima je sve macka u dzaku...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strela75 ... 02.03.2011. 23:56 #301312

broj poruka: 1591
Jesi li ti prilikom zamene ploce instalirao sistem od nule ili si uspeo da pokrenes stari sistem? Ako si probao drajver za W7 i nije proradio, izbrisi ga i probaj drajver za Vistu (meni upalilo na nekoliko mesta).

Moju zvucnu je prepoznao sam Windows. Proradila je odmah, ali sam posle instalirao drajver.

Ja sam na prethodnoj ploci P5Q SE imao isti cip kao ovaj tvoj Realtek 1200 i desilo mi se jednom da nisam dobro povezao sve, pa nista nije radilo. Mislio sam da je nesto riknulo, ali nije.

Ja bih deinstalirao drajver, pocupao sve kablove i probao jovo-nanovo.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

miki069 Ajd ponovo 03.03.2011. 00:07 #301319

broj poruka: 1234
Jel imaš u ćošku pored sata Realtek HD audio manager?
Ako nemaš nisi dobro instalirao.

https://www.bambimobil.blogspot.com

Veelnev Re 03.03.2011. 07:38 #301394

broj poruka: 346
@ strela75, sistem je stari, probao sam sve jovo nanovo, nece...@MIKI069 da imam hd manager...

I like the girls who drink with me. :)

strela75 Stari sistem sa drugom plocom... 03.03.2011. 10:20 #301402

broj poruka: 1591
Da li je ploca nova ili polovna?

Da li je moguce da se neki deo starog sistema kolje sa drajverima za novu zvucnu? Ima li iskustava?

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs