U tom rangu ja bih ti sastavio sitem kakav ja recimo sad imam,mozda cak i bolji.. Za te pare imas profesionalni vrhunski vodeni sistem. Najmanje 2 triple extreme radijatora,pumpa 1200 lh,vrhunski cpu block,kanister,1/2 fitinzi, creva,cak bi u cifru mozda stalo zajedno sa GPU universal block i milina.Stavis i na kartu i bruka!
Odradicu jedan guide ovih dana oko vodenih sistema hladjenja..Sve ce te tu procitati!
i5 760. Sad ga držim na def (2.8) je 50 full. Na 4.0 je negde 60-65.
:: Na defaultu ili klokovan 50c u fullu? I koji je cpu u pitanju :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: ma ti stock kuleri, žabice i ta sranja nisu ni za qrac, namestim ga danas sve lepo radi, posle nedelju dana temperatura 100C krece da trotluje uzas... Uzeo gaiu, suno odokativno paste po sred, pritego lepo i sad je 30c idle, 50 full load :: :: :: :: :: ::
Bilo bi stvarno interesantno, termine, principe i neki short guide ako pronađeš vremena
:: U tom rangu ja bih ti sastavio sitem kakav ja recimo sad imam,mozda cak i bolji. :: Za te pare imas profesionalni vrhunski vodeni sistem :: Najmanje 2 triple extreme radijatora,pumpa 1200 lh,vrhunski cpu block,kanister,1/2 fitinzi, creva,cak bi u cifru mozda stalo zajedno sa GPU universal block i milina.Stavis i na kartu i bruka :: :: Odradicu jedan guide ovih dana oko vodenih sistema hladjenja..Sve ce te tu procitati :: :: Štangliranje :: :: :: ::
Ma daj, ovo nema veze s vezom sto prica, vidite da vas lozi Sky
edit: ne mogu da cekam da odreaguje skaj, pa da mi se slucajno ne provuce da kazem da sam moro malo da ga zezam :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: U tom rangu ja bih ti sastavio sitem kakav ja recimo sad imam,mozda cak i bolji. :: Za te pare imas profesionalni vrhunski vodeni sistem :: Najmanje 2 triple extreme radijatora,pumpa 1200 lh,vrhunski cpu block,kanister,1/2 fitinzi, creva,cak bi u cifru mozda stalo zajedno sa GPU universal block i milina.Stavis i na kartu i bruka :: :: Odradicu jedan guide ovih dana oko vodenih sistema hladjenja..Sve ce te tu procitati :: :: Štangliranje :: :: :: ::
nisam ocekivao takav odgovor... mislio sam da ces reci da se za te pare moze uzeti nesto mid range a da treba izdvojiti bar k+ eura za ozbiljnu vodu.. ajde cekam da napises nesto, pa cemo videti sta buducnost nosi :) Inace nisam imao mira tako da sam morao danas opet da skinem proc i stavio pastu onako u gombici na sredinu i sad radi sasvim fino... ispod 40C je idle, a sat vremena na prime-u je oko 82C sto je ok za stock zar ne ?
nasao na netu onog lika sto je pokazivao sa providnim i to mi se cini kao najbolje resenje.. ali jos nemam tacno osecaj kolko grasak treba da naraste :) u onom prvom slucaju kapiram da mi se vazduh tamo zavukao pa je izmedju ostalog i to predstavljalo problem... ali bitno je da sad shljaka..
Ja probao to ko na lebac, razmazivao kreditnom karticom, napravio ko za izlozbu, ok je bilo, al se dzabe iscimas ko konj kad bolje da samo kanes na sredinu i teraj.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Ja probao to ko na lebac, razmazivao kreditnom karticom, napravio ko za izlozbu, ok je bilo, al se dzabe iscimas ko konj kad bolje da samo kanes na sredinu i teraj :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
:: nisam ocekivao takav odgovor... mislio sam da ces reci da se za te pare moze uzeti nesto mid range a da treba izdvojiti bar k+ eura za ozbiljnu vodu.. ajde cekam da napises nesto, pa cemo videti sta buducnost nosi : :: Inace nisam imao mira tako da sam morao danas opet da skinem proc i stavio pastu onako u gombici na sredinu i sad radi sasvim fino... ispod 40C je idle, a sat vremena na prime-u je oko 82C sto je ok za stock zar ne :: :: ::
Slusaj mozes ti da kacis koliko hoces komponenti ,dve pumpe ako hoces i sl. Problem je sto ti budzenjem vise komponenti ne dobijas srazmerno napredak u performansama vec minimalne pomake i zato to nema smisla. Nesto sto je vrhunski su dva triple ili ti pak dva quad extreme radijatora (Danger Dan ili ti HW Lbas Black Ice serija) jedna jaca pumpa recimo Swiftech MCP655 http://www.swiftnets.com/products/mcp655.asp,vodeni block kvalitetan,moze i EK moze i Swiftech.Swiftech se kod nas tesko nalazi,tacnije ga je nemoguce ovde uzeti! Kanister,fitinzi,creva itd.. Evo kako to izgleda ,neka galerija vodenih hladjenja od nekih starijih resenja do modernijih :
:: nisam ocekivao takav odgovor... mislio sam da ces reci da se za te pare moze uzeti nesto mid range a da treba izdvojiti bar k+ eura za ozbiljnu vodu.. ajde cekam da napises nesto, pa cemo videti sta buducnost nosi : :: Inace nisam imao mira tako da sam morao danas opet da skinem proc i stavio pastu onako u gombici na sredinu i sad radi sasvim fino... ispod 40C je idle, a sat vremena na prime-u je oko 82C sto je ok za stock zar ne :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.