Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Uzeti ili cekati, pitanje je sad?????
STRANA 2 OD 2
AlexVIP Ostale komponente kupljene 28.04.2011. 21:49 #319546

status: user
broj poruka: 199
Pa za taj 23` monitor sam se odlucio jer imam vec 22` LG i prezadovoljan sam prikazom slike, a 24` sam imao prilike da radim, nekako mi mnogo velika da je gledas sa 50-70cm udaljenosti, tako da sam jedan monitor 23` LG LED vec uzeo, ostala jos dva. Tastaturu (Logitec G110) i misa (Logitech G700) sam vec pazario. Napajanje je Thermaltake Toughtpower 750W modularno, i sve to ide u kuciste CM HAF922 sa dva Samsung F3 1 TB, mada cekam OCZ Vertex 3 da iyadje i da zemam jedan SSD drive. DDR3 sam vec pazario Geil DDR3 6GB (3x2GB), 1333MHz, Value PLUS Triple Channel Kit, CL9.
Tako da komponente: tastatura, mis, HDD, LCD, PSU, RAM su vek kupljene, samo ostala MB, CPU i GPU...

http://www.speedtest.net/result/1266207047.png

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum .... 28.04.2011. 22:40 #319556

status: user
broj poruka: 12808
Možeš i da spojiš dve 560-ice u SLi. To je tipa 5% sporije od jedne 590, a jeftinije 30%...

Dve 570-ice su okvirno 600 evra a brže su dosta od jedne 590-ice.

590-ica inače radi na SLi osnovi tako da se ne ponaša kao jedna karta već kao dve, tako da si samo u plusu ako uzmeš dve odvojene karte i staviš ih u SLi...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs