Intel - pregazicemo buldozera k`o plitak potok. Ni gusenice...
STRANA 2 OD 2
KalifNS
Re: u pravu je čovek,
03.05.2011. 12:02
status: user broj poruka: 1017
Ne bi verovao, ali postoje banke u Srbiji koje ne naplacuju odrzavanje racuna i placaju kamatu na sretstva koja drzis na tekucem.
Retke su ali ih ima.
A sve sam karikirao zato sto ovaj bilde stalno smara po forumu, neizivljeni smor od coveka.
:: makar u delu gde koristi keš. pametno bi bilo da svi mi, sve svoje parice držimo kod sebe umesto što stoje kod banaka a one nam rentiraju kartice i zadužuju nas, ko mora, sa našim parama :: :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X7 :: ::
@KalifNS Molim dostaviti informacije ako nista drugo na licni email... (mislim ono dugme za privatnu poruku)
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ne bi verovao, ali postoje banke u Srbiji koje ne naplacuju odrzavanje racuna i placaju kamatu na sretstva koja drzis na tekucem :: :: Retke su ali ih ima :: :: :: A sve sam karikirao zato sto ovaj bilde stalno smara po forumu, neizivljeni smor od coveka :: :: :: makar u delu gde koristi keš. pametno bi bilo da svi mi, sve svoje parice držimo kod sebe umesto što stoje kod banaka a one nam rentiraju kartice i zadužuju nas, ko mora, sa našim parama :: :: :: :: :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X7 :: :: :: ::
Poceli su nije se ni pojavio CPu vec su videli da ga merkam i krenulo je. Polako nije izsao jos, mozda i ne bude tako dobar kao sto kazu pa nadjete uitehu, Intel obicno ne pravi dobre procesore.
i ja bi taj info, na pp, mislim da V*L*s bank, ne fakturiše održavanje tekućeg,(ni nisam primetio da nešto skidaju), al` kamata na tekući, za to nisam čuo, al` lepo zvuči, i gde ima?
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X75
:: i ja bi taj info, na pp, mislim da V*L*s bank, ne fakturiše održavanje tekućeg,(ni nisam primetio da nešto skidaju), al` kamata na tekući, za to nisam čuo, al` lepo zvuči, i gde ima :: :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X7 :: ::
Kalife brate, baci mi mail iste sadržine kao i ovoj dvojici prethodnika :)
:: Ne bi verovao, ali postoje banke u Srbiji koje ne naplacuju odrzavanje racuna i placaju kamatu na sretstva koja drzis na tekucem :: :: Retke su ali ih ima :: :: :: A sve sam karikirao zato sto ovaj bilde stalno smara po forumu, neizivljeni smor od coveka :: :: :: makar u delu gde koristi keš. pametno bi bilo da svi mi, sve svoje parice držimo kod sebe umesto što stoje kod banaka a one nam rentiraju kartice i zadužuju nas, ko mora, sa našim parama :: :: :: :: :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X7 :: :: :: ::
:: Kalife brate, baci mi mail iste sadržine kao i ovoj dvojici prethodnika : :: :: :: :: Ne bi verovao, ali postoje banke u Srbiji koje ne naplacuju odrzavanje racuna i placaju kamatu na sretstva koja drzis na tekucem :: :: :: :: Retke su ali ih ima :: :: :: :: :: :: A sve sam karikirao zato sto ovaj bilde stalno smara po forumu, neizivljeni smor od coveka :: :: :: :: :: makar u delu gde koristi keš. pametno bi bilo da svi mi, sve svoje parice držimo kod sebe umesto što stoje kod banaka a one nam rentiraju kartice i zadužuju nas, ko mora, sa našim parama :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X7 :: :: :: :: :: ::
:: Ne moze ti nisi ATI-jevac : :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: Kalife brate, baci mi mail iste sadržine kao i ovoj dvojici prethodnika : :: :: :: :: :: :: :: Ne bi verovao, ali postoje banke u Srbiji koje ne naplacuju odrzavanje racuna i placaju kamatu na sretstva koja drzis na tekucem :: :: :: :: :: :: Retke su ali ih ima :: :: :: :: :: :: :: :: :: A sve sam karikirao zato sto ovaj bilde stalno smara po forumu, neizivljeni smor od coveka :: :: :: :: :: :: :: makar u delu gde koristi keš. pametno bi bilo da svi mi, sve svoje parice držimo kod sebe umesto što stoje kod banaka a one nam rentiraju kartice i zadužuju nas, ko mora, sa našim parama :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X7 :: :: :: :: :: :: :: ::
Već sam jednom preobražen, tako da mi nema povratka. Neki procesi nisu reverzibilni :)
:: Hoce dusmanin da te preobrati pa ja posle treba da isterujem demone iz tebe : :: :: Štangliranje :: :: :: Haha, pa sad je gotovo, čovek već poslao mail :: :: :: :: :: :: :: Ne moze ti nisi ATI-jevac : :: :: :: :: :: :: Štangliranje ::
Nista ti ne brini,uvek egzorcizam moze da stupi na snagu
Štangliranje
:: Već sam jednom preobražen, tako da mi nema povratka. Neki procesi nisu reverzibilni : :: :: :: :: Hoce dusmanin da te preobrati pa ja posle treba da isterujem demone iz tebe : :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: Haha, pa sad je gotovo, čovek već poslao mail :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne moze ti nisi ATI-jevac : :: :: :: :: :: :: :: :: Štangliranje :: ::
Miselin je vlasnik Tigra,a Tigar gume (od kako je Miselin preuzeo) su extra. AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.